Διαφημίσεις

Εφαρμογή εύρεσης συντρόφου θα είναι διαθέσιμη από τις υπηρεσίες του gov.gr μέσα στις επόμενες ημέρες, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Κυριάκος Πιερρακάκης.

Σύμφωνα με τον υπουργό, η νέα υπηρεσία θα τεθεί σε λειτουργία ενόψει του Αγίου Βαλεντίνου στη διεύθυνση love.gov.gr και θα είναι παρόμοια με την εφαρμογή για το πιστοποιητικό εμβολιασμού, προκειμένου να διευκολύνει όσους ανησυχούν ότι ο μελλοντικός τους σύντροφος είναι αντιεμβολιαστής.

Όπως ανέφερε, η είσοδος στην εφαρμογή θα γίνεται από το κινητό μέσω taxisnet, το οποίο έχει ήδη όλα τα απαραίτητα στοιχεία όπως ηλικία, ζώδιο, επάγγελμα, φύλο, τόπο κατοικίας και πόσες δόσεις του εμβολίου έχουν κάνει, και θα προτείνει συμβατούς συντρόφους με τους οποίους θα μπορούν με ένα κλικ να ξεκινήσουν βιντεοκλήση, δηλαδή όπως γίνεται για την επικοινωνία με υπαλλήλους του δημοσίου.

Τέλος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να γραφτούν και στην άυλη συντροφογράφηση, και έτσι να λαμβάνουν αυτόματα SMS στο κινητό όταν το σύστημα βρίσκει συμβατό χρήστη.

tovatraxi.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
8 σχόλια στο “Εφαρμογή εύρεσης συντρόφου ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης ενόψει του Αγίου Βαλεντίνου”
  1. …Ο ΜΑΓΕΜΕΝΟΣ ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΜΕ ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ..Α ΛΑ ALDOUS HUXLEΥ..ΣΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΥΡΕΣΗΣ ΑΠΟΚΛΗΣΤΙΚΑ ΕΝΧΡΩΜΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΑΠΟ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΜΕ ΕΠΙΔΩΜΑ 2000 ΕΥΡΑ ΑΜΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ [ΕΛΕΝΧΟΣ ΑΝ ΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΟΠΩΣ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΛΠ]ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΓΡΙΖΑ ΦΥΛΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΟΣΑΡΜΩΣΥΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΜΗ ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΥΒΡΙΔΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ.

  2. ΘΕΛΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 2 ΚΕΦΑΛΙΑ 4 ΧΕΡΙΑ 3 ΠΟΔΙΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΟΥΡΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ

  3. Αυτά τα μεταλλαγμένα μωρά θα είναι οι πολίτες του μέλλοντος που ονειρεύεται η νέα ταξη.

  4. Ε τι να πω….το τερμάτισε ο υπουργός….!!!
    ( αλλά από την άλλη,δεν βάζω και στοίχημα για αυτόν).
    Αυτό επιβεβαιώνει για πολλοστή φορά την σκέψη μου ότι αυτός έχει κάποια σχέση με τον αντιχριστοοοο!!!!!

  5. Τι αλλη μαλακια θα σκεφτουν για να πεταξουν τη μπαλλα στο διαολο.Το καλο ειναι οτι ειναι πανηλιθιοι στις κουτοπονηριες τους,το κακο ειναι οτι καποιοι απο μας ειναι ανοοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek