Διαφημίσεις

H κυβέρνηση του μνημονίου, επιδιώκει να ανοίξει έναν προσχηματικό δήθεν διάλογο στο opengov όπου αναφέρει κατά λέξη:

«Το Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού ανακοινώνουν την πρόθεση να αναλάβουν πρωτοβουλία δημόσιας διαβούλευσης για τα θέματα, τις δυνατότητες ανάπτυξης, τις ανάγκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα μέσα διαδικτυακής ενημέρωσης και επικοινωνίας στην Ελλάδα.
Στόχος είναι η διαφάνεια και….»

Δεν γνωρίζουμε αν στα ανωτέρω μέσα διαδικτυακής ενημέρωσης, περιλαμβάνει η κυβέρνηση και τα blogs, τα οποία όμως δεν είναι μέσα ενημέρωσης αλλά προσωπικά ημερολόγια των πολιτών. Εμείς πάντως πιστεύουμε ότι εκεί κυρίως στοχεύει. Θέλει να τα θέσει υπό τον έλεγχό της ( έννομη σχέση με την πολιτεία) και να τα φιμώσει (τήρηση της δεοντολογίας).

Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει όλους τους bloggers μαζί, αλλά εύκολα, με τα κρατικά μέσα καταστολής, μπορεί να “καθαρίζει” τον κάθε μεμονωμένο επώνυμο και ως εκ τούτου αδύναμο blogger.

Δεν θα… ησυχάσει η εντολοδόχος κυβέρνηση του μνημονίου, αλλά ούτε και τα καθεστωτικά ΜΜ”Ε” που χάνουν συνεχώς φύλλα και τηλεθεατές υπέρ του διαδικτύου, με αντίστοιχη οικονομική ζημιά τους και απώλεια πολιτικής επιρροής.

Το σακί που φτιάχνουν κυβέρνηση και ΜΜ”Ε” για να κλείσουν μέσα το λαό, το σχίζουν τα blogs. Τη μεγαλύτερη ζημιά στο σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς την κάνουν τα ανεξάρτητα και αδέσμευτα blogs και αυτό δεν θα σταματήσει μέχρι να τα θέσει υπό έλεγχο.

Μετά από κάποια σποραδικά άρθρα σε διάφορα καθεστωτικά ΜΜ”Ε” από παπαγαλάκια του συστήματος, εδώ και καιρό, αλλά και από κάποιες δήθεν πρωτοβουλίες κάποιων καθεστωτικών blogs, που λειτουργούν ως «Δούρειος Ίππος» στην μπλογκόσφαιρα, εμφανίζεται πλέον επίσημα το ίδιο το αφεντικό του συστήματος για να επιβάλει τις αποφάσεις του.

Βέβαια, αν τολμήσει η κυβέρνηση να βάλει χέρι στις αδούλωτες ψυχές που είναι πίσω από τα ελεύθερα και ανώνυμα blogs, τους αντάρτες της ελεύθερης σκέψης, η γελοιοποίησή της θα είναι πολύ μεγάλη. Έφθασε λοιπόν η ώρα της σύγκρουσης.

Όσοι bloggers επιθυμούν να γίνουν επώνυμοι επαγγελματίες δημοσιογράφοι του διαδικτύου, να ακολουθούν κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας και να αυτοφιμώνονται, για να συναγελάζονται με πολιτικούς και να έχουν ασφαλιστικά ταμεία και έσοδα από διαφημίσεις, ας το κάνουν, κανείς δεν τους το απαγορεύει να γίνουν μέρος του συστήματος.
Όμως και κανείς δεν μπορεί να φιμώσει και να επιβάλει στους ελεύθερους πολίτες να μην είναι ελεύθεροι και αδέσμευτοι.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://apneagr.blogspot.com/2010/10/bloggers_22.html#ixzz137S9YIjA
apneagr

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *