Διαφημίσεις

Μετά την πανδημία του κορονοϊού, η βρετανική εταιρεία Vollebak φαίνεται ότι θεωρεί πλέον πιθανό το ενδεχόμενο ο πλανήτης να κατακλυστεί από ζόμπι. Αν την πιστέψουμε, με το σκληροτράχηλο Apocalypse Jacket που μόλις έβγαλε από το οπλοστάσιό της, θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για τα χειρότερα.

Η σειρά jackets της Vollebak δεν διακρίνεται για το στυλ της, ούτε ακολουθεί τις επιταγές της μόδας. Είναι φτιαγμένη για το αδιανόητο. Με ένα ελαφρύ ένδυμα προσαρμοσμένο για ταξίδια στο διάστημα και ένα μπουφάν από χαλκό προσανατολισμένο στην αποτροπή ασθενειών να περιλαμβάνονται ήδη στον κατάλογό της, η αγγλική καινοτόμος εταιρεία βάλθηκε να προετοιμαστεί για ένα ακόμη σενάριο καταστροφής του κόσμου, αυτή τη φορά λίγο πιο τραβηγμένο από τα προηγούμενα.

Η Vollebak φαίνεται να πήρε στα σοβαρά τις μάλλον γραφικές συμβουλές του αμερικανικού Κέντρου για τον Έλεγχο των Ασθενειών (CDC) για το ενδεχόμενο μιας Zombie Apocalypse, και βάλθηκε να προετοιμαστεί για τη Μέρα της Κρίσης. Το νέο jacket της φίρμας με το χαρακτηριστικό όνομα «Apocalypse», είναι κατασκευασμένο για να αντέξει μια Αποκάλυψη με ζόμπι και σίγουρα οτιδήποτε άλλο προκύψει.

Το μπουφάν είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό στην τριβή παρα-αραμίδιο και PBI, ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό με ιδιότητες επιβράδυνσης πυρκαγιάς. Να σημειωθεί ότι το PBI αναπτύχθηκε και εφαρμόστηκε από τη NASA στο πρόγραμμα Apollo, ώστε να εξασφαλίζει προστασία από «μαύρη λάβα και πυρκαγιές από εκρήξεις».

Προσθέτοντας μάλιστα μία επιπλέον πινελιά αυθεντικότητας η Vollebak σας παραδίδει το jacket σε συσκευασία εμπνευσμένη από πυρίμαχη κουβέρτα. Για πρόσθετη ασφάλεια, το «Apocalypse» είναι αντιμικροβιακό και ανθεκτικό στα χημικά, που σημαίνει ότι δεν κινδυνεύετε από τη βενζίνη, το θειικό οξύ, την καυστική σόδα και σχεδόν οτιδήποτε προκαλεί εγκαύματα εάν έρθει σε επαφή με το δέρμα.

insider.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Το Zombie Apocalypse Jacket της Vollebak κατασκευάστηκε για το τέλος του κόσμου”
  1. Η επέλαση των νεκροζώντανων(ζόμπι) έχει ήδη ξεκινήσει.Όλοι οι ανεμβολίαστοι,δηλαδή όσοι έχετε παραμείνει άνθρωποι,προετοιμαστείτε για να αντιμετωπίσετε καταστάσεις με τα εμβολιασμένα ζόμπι που θα παραπέμπουν στις γνωστές δυστοπικές ταινίες οι οποίες μόνο “προφητικές” δεν είναι.

  2. Αν γινει τετοιου ειδους αποκαλυψη δεν θα ειναι οπως τα ζομπι στις ταινιες. Μπορει να σταματηθει υπαρχει τροπος αλλα θα πρεπει να υπαρξει μια προυποθεση σε ενα κομματι του χρονου κι αν ακομα υπαρξει η προυποθεση αυτος που θα το κανει θα πρεπει να εχει ενα κινητρο. Και με το οπως εξελλισεται ο κυκλος κι οι ανθρωποι που οδευουν ολο και πιο χαμηλα θα πρεπει να υπαρξει ισχυρο κινητρο.

    1. Δε θα είναι σα τα ζομπυ που έχετε δει στις ταινίες και δε θα συμβεί σύντομα. Όταν γίνει η αρχή θα το καταλάβετε. Θα αρχίσουν να έχουν κινητικά προβλήματα κάτι που θα θυμίζει τη νόσο του Πραιον, και θα προέρχεται από κάποια νευροεκφυλιστικη νόσο όπως είναι η άποψη της εγκεφαλοπαθεια σε συνδυασμό με κάτι άλλο. Θα τρέχουν σαν τρελοί χωρίς να καταλαβαίνουν γιατί και θα τους χρησιμοποιήσουν για να εξαλειφθούν οι εναπομειναντες

  3. Οι χαμηλοτάτης νοημοσύνης μαζάνθρωποι οι οποίοι έκαναν την θανατηφόρα δηλητηριώδη ένεση,αν δεν πάνε από ξαφνικήτιδα,είναι σε κάθε περίπτωση νεκροζώντανοι.Όμως άλλα είναι τα δύσμορφα ζόμπι που σε κατάσταση απολύτου χάους θα κατασπαράζουν τα πάντα όπως στις γνωστές δυστοπικές ταινίες απονεκρώνοντας κάθε ζωντανή ύπαρξη.Τα λαθροζόμπι.Οι τριτοκοσμικές ισλαμικές ορδές των λαθροζόμπι.Προετοιμαστείτε όλοι για την εν Ελλάδι επερχόμενη λαθροζόμπι αποκάλυψη.

  4. Δε θα είναι σα τα ζομπυ που έχετε δει στις ταινίες και δε θα συμβεί σύντομα. Όταν γίνει η αρχή θα το καταλάβετε. Θα αρχίσουν να έχουν κινητικά προβλήματα κάτι που θα θυμίζει τη νόσο του Πραιον, και θα προέρχεται από κάποια νευροεκφυλιστικη νόσο όπως είναι η άποψη της εγκεφαλοπαθεια σε συνδυασμό με κάτι άλλο. Θα τρέχουν σαν τρελοί χωρίς να καταλαβαίνουν γιατί και θα τους χρησιμοποιήσουν για να εξαλειφθούν οι εναπομειναντες

  5. Πάντα τρομολαγνοι και κοντοφθαλμοι. Στην Αγγλία έγινε, την Ελλάδα είχαν στο μυαλό τους. Ότι μαλακια δούμε έξω, έχουμε την τάση να το οικιοποιουμαστσε. Φτάνει πια. Καμία ταβέρνα με παρέα ποτέ θα πάμε και κανένα ποτό πότε θα πιούμε; αυτό να σας νοιάζει. Είμαι ανεμβολιαστος και έχω να φάω έξω και να πιω ποτό, ξέχασα από πότε. Το ίδιο τα παιδιά μου, 24,22,16.φυσιολογικη ζωή πότε θα έχουμε;έχω ξεκωλοθει να πληρώνω ραπιντ κάθε εβδομάδα. Όσο για το κωλομπουφαν, μάλλον θα κάνει κανένα χιλιάρικο….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *