ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS…ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ….

· Κατοχικά Νέα

Οχι ένα, αλλά δύο ταξίδια θα πραγματοποιήσει τελικά στο Μόναχο η εξεταστική επιτροπή για τη SIEMENS. Η αλλαγή αυτή κατέστη αναγκαία λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δύο εκ των μαρτύρων που προτίθεται να εξετάσει η ελληνική αποστολή.

Ετσι την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη η αποστολή της Βουλής θα δει μόνο τον αντιπρόεδρο της SIEMENS, τον Μ. Χριστοφοράκο, και τον έναν εκ των διαχειριστών των «μαύρων ταμείων» της εταιρείας Ρ. Ζίκατσεκ. Ο έτερος, Μ. Κουτσενρόιτερ, και ο πρόεδρος της SIEMENS AG θα εξεταστούν σύμφωνα με πληροφορίες στις αρχές του επόμενου μήνα και συγκεκριμένα στο διάστημα από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου.

Ολοι οι μάρτυρες θα εξεταστούν στο κτίριο της Εισαγγελίας του Μονάχου κάτω από ιδιαίτερα μέτρα αυστηρότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ηδη η εξεταστική επιτροπή έχει αποστείλει τις ερωτήσεις προς τους τρεις πρώτους μάρτυρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ξεπερνούν τις 95. Ωστόσο οι Γερμανοί, αλλά και ο φυγόδικος Χριστοφοράκος θα έχουν δικαίωμα να μην απαντούν τόσο στις αρχικές όσο και στις νέες που μπορούν να διατυπώσουν, γραπτώς πάντα, οι βουλευτές αν τεθεί θέμα περαιτέρω διευκρινίσεων.

Κατά τη διάρκεια των καταθέσεων έχει απαγορευτεί να κρατηθούν πρακτικά από την πλευρά της ελληνικής αποστολής, γι’ αυτό άλλωστε διαμηνύθηκε να μη μεταβούν στη γερμανική φοιτητούπολη Ελληνες στενογράφοι και πρακτικογράφοι. Το κομμάτι αυτό θα αναλάβει η ίδια η Εισαγγελία του Μονάχου και τα πρακτικά θα φτάσουν στην εξεταστική επιτροπή αφού πρώτα μεταφραστούν επίσημα από τη μεταφραστική υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών.

Στις συναντήσεις θα μετέχουν μόνο οι μάρτυρες, οι δικηγόροι τους και φυσικά οι Ελληνες βουλευτές.

Του ΑΝΤΩΝΗ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΡΕΖΑ TV

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Αρχαίο ελληνικό άγαλμα στο header των Κατοχικών ΝέωνFEATURED

Τα Κατοχικά Νέα αλλάζουν: Πώς λειτουργούν πλέον το BREAKING, το LIVE, τα στατιστικά, η συμμετοχή — και τι έρχεται στη συνέχεια

ΔΙΕΘΝΗ

Ο κόσμος χωρίς εφεδρείες: Η αθέατη ενεργειακή κρίση που μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητά μας

ΚΑΤΟΧΙΚΑ

Η Συμπαντική Καταγωγή του Χριστού και η Μεγαλύτερη Γενετική Σκευωρία της Ιστορίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *