ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Κατέρρευσε το κράτος: Τους απεγκλωβίζουν μετά από 20 ώρες από την Αττική Οδό και τους εγκλωβίζουν στην Χαλανδρίου!

· Κατοχικά Νέα

Μια πραγματική τραγωδία ζουν χιλιάδες οδηγοί, οι οποίοι κλείνουν πλέον 20 ώρες εγκλωβισμένοι μέσα στα αυτοκίνητα τους στο κέντρο της Αθήνας!

Η Κατεχάκη παραμένει κλειστή και στα δύο ρεύματα. Με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα που απεγκλωβίζονται από την Αττική Οδό να εγκλωβίζονται εκ νέου στις γύρω οδούς, όπως και η Χαλανδρίου.

Ήρωες υγειονομικοί, πηγαίνουν αυτή τη στιγμή που μιλάμε με τα πόδια στα δημόσια νοσοκομεία, διότι απλούστατα δεν έχουν άλλο τρόπο να μετακινηθούν. Μέσα στον πάγο και το χιόνι, διανύω χιλιόμετρα για να προστατέψουμε τους συμπολίτες τους.

Οι πιο τυχεροί, απεγκλωβίστηκαν από την Βάρης – Κορωπίου, για να φτάσουν μέσω Βουλιαγμένης στο κέντρο της Αθήνας και από εκεί να κατευθυνθούν προς Μεσογείων!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλάμε για την απόλυτη κατάρρευση του επιτελικού κράτους.

pronews.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Όχημα μπροστά από χώρο που έχει υποστεί ζημιές από φωτιάFEATURED

Λάρισα: Έκρηξη σε συνεργείο υγραεριοκίνησης – 3 άτομα στο νοσοκομείο

Κρατικό κτίριο στην ΕλλάδαFEATURED

Επίδομα παιδιού Α21: Άνοιξε ξανά η πλατφόρμα – Έκτακτη πληρωμή στις 9 Οκτωβρίου

Αλιευτικό σκάφος σε ελληνικό λιμάνιFEATURED

Αλιείς σε κλιμάκωση: Μπλόκο σε φορτηγά με τουρκικά ψάρια στη Νέα Μηχανιώνα

2 απαντήσεις στο “Κατέρρευσε το κράτος: Τους απεγκλωβίζουν μετά από 20 ώρες από την Αττική Οδό και τους εγκλωβίζουν στην Χαλανδρίου!”

  1. ποιο επιτελικο κρατος αγαπητε φιλε ?? ξοανα και γκουγκουνιδες , ειναι τα βλασταρια που κρατουν την τυχη της Ελλαδος στα βρωμοχερα τους ,φωτια και τσεκουρι τους πρεπει !!!!

  2. Είναι γεγονός ότι το κράτος κατέρρευσε. Αυτό όμως που προξενεί εντύπωση είναι ότι κάθε φορά σε τέτοιες θεομηνίες το κράτος καταρρέει και μετά η σημερινή κυβέρνηση που έχει εξοικειωθεί με το σύστημα του εγκλεισμού, όταν δει ότι το κράτος έχει καταρρεύσει προχωρά στα μέτρα εγκλεισμού ή μήπως σκόπιμα το αφήνει να καταρρεύσει για τους δικούς της λόγους πχ για να δώσει μήνυμα στους Τούρκους ότι μπορούν να μπουν σε όποιο νησί θέλουν, ή για να δείξει σε όλους ότι η Ελλάδα είναι κράτος ανύπαρκτο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *