17:35 - 24/01/2022

Δεν σου έχει κάνει εντύπωση;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δεν σου έχει κάνει εντύπωση;

Η σελιδες που μπορεις να με βρεις ειναι

https://katohika.gr
https://hellasbook.gr
https://ellasphoenix.gr
Facebook profile https://www.facebook.com/nikolaos.gonos/
Ακολουθησε με στο Τικ Τοκ https://www.tiktok.com/@stranger471111

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

  1. ονειρευτης 01/24/2022 @ 5:54 ΜΜ

    ΠΑΝΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΟΣΜΟΣ ΕΛΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΚΡΗΞΕΩΝ ΥΦΑΙΣΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
    https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2022/01/ta-simerina-ifaisteia-skane-san-bombes-kai-meta-ejafanizontai-video.html

  2. Καθ' οδόν 01/24/2022 @ 8:55 ΜΜ

    Τελικά γνωρίζει κανείς αν πέθαναν συνάνθρωποί μας στην Αττική Οδό απόψε από το κρύο; Όλα θυμίζουν Μάτι και Εύβοια! Τραγικά εγκληματικοί.

    “Πάντα έτσι συμβαίνει” λέει ο κυρ Μάκης, αλλά εμάς μας φαίνεται ότι από το Μάτι και μετά κάτι έχει αλλάξει προς το φονικότερο – συστηματικά.

    zougla.gr/greece/article/pantote-etsi-simveni

  3. 11.1.2022 εχει ημερομηνια !!!! και παρεληφθη 24.1.2022

  4. ΠάνοςΓέριμου 01/25/2022 @ 1:48 ΠΜ

    Πρέπει νά εγκλιματιστεί καί εγκληματιστεί ό κανείς μέ τήν τρέλλα χαχαχα! Η Κρίση τού περιβάλλοντος θά γεννήσει ιούς καί άλλα απαίσια τερατώδη παραμύθια, αλλά εμείς τό βιολί μάς, είμαστε οί συνωμοσιολόγοι, χαχαχα!…

  5. ΑΛΑΪΑΔΟΥ ΜΙΧ..ΔΕΣΠΟΙΝΑ 01/25/2022 @ 6:39 ΜΜ

    ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΧΘΕΣ ΕΝΩ ΧΟΙΝΙΖΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΒΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΛΑΜΨΕΙΣ;;;
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  6. Πρέπει να λάβουμε υπόψη και το θέμα της μετατόπισης του άξονα περιστροφής της Γης. Από το παρακάτω άρθρο,

    Δραματική πρόβλεψη Ζερεφού: Συχνή πλέον η χιονοκαταιγίδα – Παλαιότερα συνέβαινε κάθε 40 χρόνια

    .tanea.gr/2022/01/26/greece/dramatiki-provlepsi-zerefou-syxni-pleon-i-xionokataigida-palaiotera-synevaine-kathe-40-xronia/

    Κρατάω μόνο το εξής: «Η χιονοκαταιγίδα είναι μια κακοκαιρία που συνέβαινε κάθε 40-50 χρόνια, πλέον θα συμβαίνει πιο συχνά»

  7. Το Τοκελάου[= βόρειος άνεμος] μία νησιωτική περιοχή που αναμένουν να σβήσει από το χάρτη λόγω βύθισης, προχώρησε στην έκδοση 2021/2022 του αναμνηστικού νομίσματος BULL & BEAR.

    https://gsjewellers.co.uk/products/1-oz-bull-bear-2021-silver-coin

    https://www.europeanmint.com/2022-1oz-tokelau-silver-bull-bear-coin/

  8. 24.1.2022 κατά τη διάρκεια ενός σπανιότατου φαινομένου «χιονοκαταιγίδας» που πλήττει την Ελλάδα, ο Dow Jones βρίσκεται σε πτώση για 7η συνεχή ημέρα, ενώ ο Nasdaq κατευθύνεται προς την 4η συνεχή εβδομάδα απωλειών και στην αγορά μιλούν για αφύπνιση των «αρκούδων» και την γενικευμένη κατάρρευση της επενδυτικής ψυχολογίας των «ταύρων». Η περίοδος θυμίζει το χιονιά του 1987 και το κραχ του Οκτωβρίου.

  9. Τουρανικοί λαοί [συμπεριλαμβανομένων και των Ουραλο-αλταϊκών λαών]

    https://www.facebook.com/521384767889599/photos/we-are-all-of-the-same-turan-originwe-are-all-brothers-and-sisterswe-are-one-peo/1148809275147142/

    Το παγκόσμιο ενδιαφέρον είναι στραμμένο στην Τουράν -την αρχαία διαδρομή του Μεταξιού, η οποία αναβιώνετε από την Κινεζική πρωτοβουλία -Μια Ζώνη, Ένας Δρόμος – ενώ ο στρατηγός που τον μετέτρεψαν σε θεό του Πλούτου, έρχεται την 1η Φλεβάρη, καβάλα στη μαύρη τίγρη … Ταϊβάν.

  10. Οι οικονομίες της Σιγκαπούρης του Χονγκ Κονγκ , της Νότιας Κορέας και της Ταϊβάν απαρτίζουν τις «τέσσερις Ασιατικές τίγρεις» ή τους τέσσερις δράκους ή τους τέσσερις μικρούς δράκους.
    Ο όρος «οικονομία της τίγρης» αναφέρεται στην οικονομία μιας χώρας με ταχεία οικονομική ανάπτυξη…. Και θεός του πλούτου είναι ένας στρατηγός.
    Κόκκινη ΑΡΚΟΥΔΑ –Λευκός ΤΑΥΡΟΣ -Μαύρη ΤΙΓΡΗΣ

  11. .ertnews.gr/video/israil-ti-gyreye-o-tayros-stin-trapeza/

    Ισραήλ: Τι γύρευε ο ταύρος στην τράπεζα;

  12. Re: …Το παγκόσμιο ενδιαφέρον είναι στραμμένο στην Τουράν -την αρχαία διαδρομή του Μεταξιού, η οποία αναβιώνετε από την Κινεζική πρωτοβουλία -Μια Ζώνη, Ένας Δρόμος – ενώ ο στρατηγός που τον μετέτρεψαν σε θεό του Πλούτου, έρχεται την 1η Φλεβάρη, καβάλα στη μαύρη τίγρη…

    Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, ξεκίνησε στις 24 Φεβουαρίου 2022

  13. Το παγκόσμιο ενδιαφέρον είναι στραμμένο στην Τουράν -την αρχαία διαδρομή του Μεταξιού, η οποία αναβιώνετε από την Κινεζική πρωτοβουλία -Μια Ζώνη, Ένας Δρόμος – ενώ ο στρατηγός που τον μετέτρεψαν σε θεό του Πλούτου, έρχεται την 1η Φλεβάρη, καβάλα στη μαύρη τίγρη … Ταϊβάν.

    Ισχυρός σεισμός Ταϊβάν

    https://earthquake.usgs.gov/earthquakes/eventpage/us7000i90q/executive

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*