Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:38 - 21/01/2022

Γεωργία Μπίκα: μια θαρραλέα Αιγόκερος που δέχτηκε σκληρά (Πλουτώνια) χτυπήματα της μοίρας!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα έχει ακουμπήσει κάποιες ευαίσθητες χορδές της Ελληνικής κοινωνίας. Βγήκε στο προσκήνιο πάνω στην κορύφωση των αποκαλύψεων για περιστατικά σεξουαλικής και γενικότερης βίας, έχει μια ταξική απόχρωση ενώ η ίδια η Γεωργία θυμίζει πρόσωπο βγαλμένο από Ελληνική Τραγωδία (έχασε διαδοχικά σε μικρό χρονικό διάστημα μάνα, πατέρα και τον αγαπημένο της σύντροφο – όλους με ακραίο τρόπο).

Η Γεωργία Μπίκα γράφει με τον τρόπο της ιστορία, αφού είναι η πρώτη γυναίκα στην Ελλάδα που βγήκε άμεσα δημόσια και κατήγγειλε τους βιαστές της. Άνοιξε έτσι ένα μονοπάτι που θα μπορούν να ακολουθήσουν και άλλες κακοποιημένες γυναίκες στο μέλλον.

Ο Ήλιος της βρίσκεται στο εξαιρετικά ώριμο και ανθεκτικό στις κακουχίες ζώδιο του Αιγόκερου. Η Σελήνη της βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων. Προσωπικά μου κάνει εντύπωση η στενότατη Σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα που έχει στην τελευταία μοίρα του Αιγόκερου.

Τα τελευταία χρόνια η Γεωργία δέχτηκε δύσκολες επιρροές, ιδιαίτερα από τον Πλούτωνα που “διέλαυνε” (περνούσε) πάνω από τον Ήλιο της. Αυτό το πέρασμα του Πλούτωνα φαίνεται να συνέπεσε με τις οδυνηρές απώλειες στη ζωή της (αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι αν δεχόσαστε και σεις έντονες επιρροές του Πλούτωνα θα σας συμβούν απαραίτητα τέτοιου είδους γεγονότα).

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, η Γεωργία βίωσε πρόσφατα και τον βιασμό της από μία παρέα εύπορων νεαρών σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης – που φαίνεται να της χορήγησαν σκόπιμα κάποιο χάπι αναστολής αντιδράσεων. Και αυτή η τραυματική εμπειρία συνέβη με τον “διελαύνοντα” Πλούτωνα να βρίσκεται πολύ κοντά στη γενέθλια Αφροδίτη της. Όπως αναφέραμε πριν, η Αφροδίτη της σχηματίζει ήδη μία στενότατη Σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο γενέθλιο χάρτη της Γεωργίας. Και τώρα που πήγε και ο “διελαύνων” Πλούτωνας εκεί συσσωρεύτηκαν κάποιες ασυνήθιστες, “συμπαντικές” και μοιραίες ενέργειες πάνω στην Αφροδίτη της.

Δεν γνωρίζουμε την ώρα γέννησης της Γεωργίας, οπότε δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε και την ακριβή θέση της Σελήνης της. Το πιθανότερο είναι όμως ότι τα τελευταία χρόνια η Σελήνη της δέχεται τις δυσαρμονικές επιρροές του Ποσειδώνα (που “διελαύνει” στο μη συμβατό απέναντι στους Διδύμους ζώδιο των Ιχθύων).

Από τα λίγα στοιχεία που γνωρίζουμε για τους δύο από τους φερόμενους βιαστές, ο ένας ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου και έχει Σελήνη στον Κριό ενώ ο άλλος ανήκει στο ζώδιο του Κριού! Η Γεωργία έχει – όπως μπορείτε να δείτε στον χάρτη της – τρεις πλανήτες στο ζώδιο του Υδροχόου. Μάλιστα, ο Άρης της εκεί σχηματίζει Σύνοδο με τον Ήλιο του ενός από τους φερόμενους βιαστές της (του Υδροχόου) και ταυτόχρονα σχηματίζει Σύνοδο και με την Αφροδίτη του άλλου φερόμενου βιαστή της (του Κριού). Είναι πραγματικά εντυπωσιακό αυτό!

Υπάρχουν βέβαια και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία στο χάρτη της Μπίκα. Μπορείτε να γράψετε εσείς στα σχόλια όποιο άλλο στοιχείο ξεχωρίζετε.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με ThomasGazis
An Astrologer, speaker, writer who loves philosophy, history, psychology

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Έχει πολύ Υδροχόου κ μπήκαμε στην εποχή του Υδροχόου όπου τίποτα δεν μένει κρυφό. Αν η ώρα είναι σωστή η γεωργία θα αποκτήσει τεράστια δύναμη κ επιρροή μετά από αυτό ο ήλιος της Λάμπη μέσα στο 10ο κ είναι αρκετά δυνατός.ευχομαι να βοηθήσει κ άλλες κοπέλες

  2. ΑΛΑΪΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ 01/21/2022 @ 12:08 ΜΜ

    ΠΕΡΥΣΙ ,ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ,ΛΙΓΝΑΔΗ,ME TOO…
    ΕΦΕΤΟΣ ,ΤΟ ΣΙΡΙΑΛ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ,ΕΠΙΣΚΙΑΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.
    ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΪΟΥ ΠΟΥ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΕΔΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η
    ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΟΣ ΕΠΙΜΟΝΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ…

    Η ΚΑΘΕ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ,ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΚΡΕΒΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ.
    ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑΜΠΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΛΙΔΗ ΤΗΣ ΣΟΥΊΤΑΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥΣ…

  3. Ιωλκαίος 01/21/2022 @ 6:53 ΜΜ

    Έχει ανάδρομη γενέθλια Αφροδίτη επάνω στον γενέθλιο Ποσειδώνα, στον
    Αιγόκερω. Δηλαδή, μιά (ψευδ)αίσθηση πως θα βρεθεί κάποιος πλούσιος, να την αγαπήσει ιδανικά. Ή ότι θα μπορέσει η ίδια να του εμπνεύσει τέτοια αγάπη.

  4. Ιωάνννα 01/22/2022 @ 12:46 ΠΜ

    Έτσι βρε Δέσποινα, πες τα.
    Το αθώο κοριτσάκι τάχατες που δεν ήξερε που πήγαινε.
    Μάθαμε για την σερβιέτα της, τώρα θα έχουμε την μεγάλη τιμή να μάθουμε και για τον αστρολογικό της χάρτη..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*