10:06 - 19/01/2022

Και καπως ετσι η “δημοκρατια” μας τερματισε το Youtube καναλι του Κατοχικα Νεα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Υποτιθεται οτι με μπαναραν για ενα βιντεο που εχω σηκωσει εδω και χρονια …

Αλλα γνωριζω τι με μπαναραν για το χθεσινο βιντεο που δειχναμε οτι ο Ροθτσαιλντ εχει κανει πατεντα απο το 2015 πανω στο θεμα τεστ για τον κοβιντ 19 … ! Φαντασου οτι το δειξαμε απο κυβερνητικη σελιδα gov ..θα σας το βαλω απο κατω μεσω facebook , και θα σας δωσω και ενα καναλι μπακ απ που εχουμε κανει εδω και χρονια για να κανετε εγγραφη …!

Οπως και να το κανεις, οσο και αν το γνωριζες οταν σου καταστρεφουν χιλιαδες ωρες πνευματικης σου περιουσιας …καπου τα παιρνεις , καπου σε ενοχλει , οχι για τον κοσμο που ειχες (αν ηθελα να κανω τον youtuber θα εκανα καθε μερα οσα πρεπει και θα ειχα εκαντονταδες χιλιαδες μελη στον λογαριασμο μου ) αλλα για το οτι υπηρχαν εκει μεσα βιντεο με απιστευτη πληροφορια πολυ χρησιμη για το μελλον ολων μας !

Οσοι ποιο πολλοι μαζευτουμε και με γοργο ρυθμο τοσο πιο πολυ θα με κανει να θελω να παιξω αυτο το παιχνιδι της γατας με το ποντικι και να δεχθω την προκληση να βρω τροπο να τους …. νικησω ακομα και στην φιμωση τους !

Το καναλι του Κατοχικα Νεα ειναι αυτο πλεον https://www.youtube.com/user/katohikanea περιμενουμε να κανετε εγγραφη και αν θελετε να ενημερωσετε και αλλους να κανουν το ιδιο

Το βιντεο που εκανε τους “δημοκρατες” να μην θελουν να κανουμε αλλο παρεα ..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (14)

  1. Βασαρμιδάκης Αλέξανδρος 01/19/2022 @ 10:10 ΠΜ

    Καλημέρα. Μου έκλεισαν περίπου 100 blogs fishingmania e-typos e-ygeia prodotes και πολλά άλλα. 10 χρόνια δουλειάς.

  2. Που είπαμε τους γράφουν οι Έλληνες τους μαλάκες???

  3. Ανωνυμος 01/19/2022 @ 2:12 ΜΜ

    Μόλις σήμερα έκλεισαν και το δικό μου ιστολογιο , blogger , γιατι δεν τους αρέσει η Ελευθερία Λόγου . Ελέγχουν τα Πάντα .

  4. Υπάρχει μια λύση για να μη μπορέσουν ποτέ να κατεβάσουν τα βίντεό σου από το ιντερνέτ. Γνωρίζεις από TORRENT; Θα κάνεις λογαριασμούς σε πολλές σελίδες με torrent και μετά θα τοποθετήσεις σε ένα φάκελο όλα σου τα βίντεο και θα δημιουργήσεις με τη βοήθεια του προγράμματος qbittorrent ένα torrent βάζοντας μέσα πολλούς trackers. Μετά θα ανεβάσεις το magnet link σε περίοπτη θέση στη σελίδα σου. Έτσι η πληροφορία θα μένει αθάνατη χωρίς να μπορούν να την κατεβάσουν ποτέ, αρκεί να επιζεί το magnet link.

  5. KALLISTRATOS FM 01/19/2022 @ 4:26 ΜΜ

    ΕΔΩ ΤΟ 2017 Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΞΕΔΩΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΦΟΝΙΚΗΣ ΤΥΧΟΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΟΛΟΓΑ? ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΟ 2015 Ο ΑΡΧΙΕΡΠΕΙΚΟΣ ΜΕΓΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΚΙΝΟΥΑ ΤΟΥ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΜΠΟΥΡΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΑΣΙΝΕΣ

  6. και το δικό μου blogger έκλεισαν εννοείται
    και μ’έχουν ταράξει στα στράικς στο ΥΤ, στράικ ακόμα και σε λάιβ που μιλάω ελληνικά, για λόγους που δεν ισχύουν αφού η τεχνητή νοημοσύνη τους είναι για τα μπάζα στα ελληνικά. Καλωσήρθες στο κλαμπ Νίκο και κακώς έχεις πάλι κανάλι στο ΥΤ. Ανοιξε ένα στο μπράιτεον, το μπιτσουτ ή το ραμπλ, να ησυχάσεις απ’τους φασίστες.

  7. Παλιό κρασί 01/19/2022 @ 10:46 ΜΜ

    Έπρεπε να είχες φύγει ήδη από το Youtube.
    Κάνε κανάλι σε ένα από τα παρακάτω:
    https://www.brighteon.com/
    https://rumble.com/
    https://www.bitchute.com/

  8. πάει και το μπλογκ του Κόρακα;

  9. ΠάνοςΓέριμου 01/20/2022 @ 11:21 ΠΜ

    Αντί νά ειπώ όσα πρέπει νά ειπώ καί τά λένε καί άλλοι, Νικόλα θά ειπώ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΜΙΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΙΝΑΖΕΙΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΣΑΙ “ΚΑΚΟΝ” ΠΑΙΔΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΣΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΙΔΡΥΣΑΝ ΚΑΙ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕΣ, ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ! ΚΑΙ Ο ΚΟΡΑΚΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΝΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΑΑΑΑ. ΣΠΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΑΚΑΣ!

  10. ΠάνοςΓέριμου 01/20/2022 @ 11:26 ΠΜ

    ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΑΝ ΣΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΜΕΝΩΜΕΝΟΝ, ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ; ΠΩΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η RUMBLE ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.

  11. ΠάνοςΓέριμου 01/20/2022 @ 11:27 ΠΜ

    ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΝ ΚΟΣΜΟΝ, ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΣΜΟΝ, ΤΟΝ ΕΞΗΛΕΚΤΡΟΝΙΣΜΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΡΙΞΕ ΤΟΥΣ ΘΕΙΑΦΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΖΙ… ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΝ!…

  12. επανήλθε ο Κόρακας.

  13. Χωρίς περίσκεψη κι αιδώ
    όπως το έλεγε ο Καβάφης
    είπες θα φύγεις από δω
    και καταφύγιο θα βρεις
    στη ζεστασιά μιας άλλης γης.
    Δε θα ευθύνομαι εγώ,
    εκεί που πας, αν κάτι πάθεις

    “Βασίλης Λέκκας – Η Αλεξάνδρεια που χάνεις”

    https://youtu.be/Ti9XGvqgYec

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*