17:01 - 14/01/2022

Τιποτα καλυτερο απο την κριτικη των ανθρωπων που καθημερινα βοηθαμε να κρατουν την υγεια τους ψηλα !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γεια σου Νίκο! Εγώ έχω να πω τα καλύτερα λόγια για το auricum και το lavyl body.

Ειναι τα δύο προϊόντα που έχω μέχρι στιγμής.Επι τη ευκαιρία σε ευχαριστώ που μας τα έμαθες.Θα ήθελα να τα είχα μάθει νωρίτερα να βοηθούσα τους γονείς μου,όσο ζούσαν, στα προβλήματα υγείας που είχαν. Δυστυχως δεν τα ήξερα τότε. Ας παω όμως στην δική μου εμπειρία με τα προϊόντα αυτά. Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι σε κοψίματα, καψίματα και σε οποιοδήποτε μικροτραύμα προκύψει..το auricum κάνει αμέσως την διαφορά.

Εγω είχα ένα ατύχημα στην κουζίνα και έπεσε στο χέρι μου καυτό νερό από κατσαρόλα, σε αρκετή ποσότητα. (Οσοι έχουν καεί καταλαβαίνουν).Ψεκασα αμέσως και σε 20′ δεν ένιωθα τίποτα, ούτε καν το αίσθημα του καύσου πού νιώθουμε σε τέτοιες περιπτώσεις.Ουτε κοκκινίλα έμεινε,ούτε φουσκάλα δημιουργήθηκε και την επόμενη το πρωι έψαχνα να δω πού κάηκα..

Και να φανταστείτε ψέκασα 1-2 φορές με auricum και έβαλα 2-3 σταγόνες κρέμα lavyl body από πάνω.

Τωρα όσον αφορά σε πιο σημαντικά θέματα έχω να πω οτι ο γιος μου είχε συμπτώματα κοβιντ πρόσφατα. Αυτή τη νέα παραλλαγή. Είχε έντονο μπούκωμα.. αδιαθεσία..μεγάλη κατάπτωση..Απο πυρετό εκανε δέκατα μόνο, όχι πολύ ως 37,4…Τον ψέκαζα συνέχεια ομως με auricum,μόλις παρουσίασε τα πρώτα συμπτώματα.

Δεν ανέβηκε ο πυρετός άλλο και δεν χρειάστηκε να πάρει ούτε αντιπυρετικό..Τον ψέκαζα μανιωδώς εκείνο το βραδυ ,το οποίο πέρασε δυσκολα..Ειχα στείλει και μήνυμα στον Γιάτσεκ και με καθοδήγησε πώς να το κάνω σωστά. Ψέκαζα βρόγχους..δεξιά-αριστερά..στέρνο και πλάτη ,στο στόμα και στο πρόσωπο ώστε να εισπνεύσει το auricum,όπως μου είπε ο Γιάτσεκ.Αυτό το έκανα κάθε μια με μιάμιση ώρα εκείνο το βράδυ. Την επόμενη μέρα ήταν ήδη πολύ καλύτερα…καμία σχέση με το βράδυ που πέρασε..Aπύρετος, ένιωθε πολύ καλύτερα, και με ελάχιστο μπούκωμα.

Μόνο λίγη κατάπτωση αισθανόταν ακόμα…Ο ίδιος ο γιος μου ,ο οποιος εχει ενηλικιωθεί δεν το πολυπίστευε στην αρχή…αλλά όταν είδε την διαφορά στον εαυτό του, άρχισε να ψεκάζεται μονος του, πράγμα το οποίο και κάνει από τότε και μετά, σαν πρόληψη.

Το μοριακο τεστ βέβαια, για να επανέλθω στα του κοβιντ, βγήκε αρνητικό, ενώ παιδιά που νοσήσανε με τα ίδια συμπτώματα και είχαν έρθει σε επαφή μαζί του ,4-5 μέρες πριν παρουσιάσει συμπτώματα ο γιος μου..βγήκαν θετικά. (Βέβαια τα τεστ δεν είναι και τοσο αξιόπιστα κατ’ εμέ οπως αποδείχτηκε στην δική μου αλλά και σε άλλες περιπτωσεις που γνωρίζω.) Το auricum όπως και να εχει τον βοήθησε πάρα πολύ…Νομιζω ήταν και ο λόγος που βγήκε αρνητικό το τεστ.

Στον εαυτό μου τώρα ,πέρα από κοψίματα,καψίματα και τέτοιες “απλές” καταστάσεις, που έχει άμεσο αποτέλεσμα… ψέκαζα στο στόμα μου και ήπια 1-2 φορές auricum μέσα σε ένα ποτήρι νερό εκείνο το βράδυ, γιατι μαζί με τον γιο μου…άρχισα να έχω κι εγώ ενοχλήσεις στον λαιμό μου ,σαν να ειχα αγκάθια..Έχω ευαισθησία στον λαιμό, αλλά αυτή τη φορά ήταν έντονο και ένιωθα κάτι διαφορετικό από έναν απλό πονόλαιμο..Η δυσφορία στην κατάποση και τα “αγκάθια” που ένιωθα, απλά δεν υπήρχαν σε 1-2 ώρες από το ψέκασμα. Τόσο άμεσα..!! Απίστευτο??ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!

Προσωπικά νομίζω το πρόλαβα…Μας είπαν στο κέντρο που πήγαμε,ότι ίσως είχαμε μικρό ιικό φορτίο, γι αυτο και δεν βγήκε θετικό το τεστ…Τι να πω?? Όπως και να ‘χει ,εγώ ένιωθα σιγουριά έχοντας το auricum ,το οποίο με βοήθησε απίστευτα..Ακομα κι αν αρρωστήσεις τελικά από κατι…εστω και άλλη ίωση, μειώνει το χρόνο ανάρρωσης. Θα πρότεινα λοιπόν, ανεπιφύλακτα να το δοκιμάσουν κι άλλοι και παρότι κοστίζει αρκετά, αξίζει να επενδύσει κάποιος σε αυτό.Μιλάμε για την υγεία μας και είναι ότι πιο σημαντικό έχουμε. Από τότε, το λεω σε φίλους και γνωστούς, γιατί νομίζω ότι στους καιρούς που διανύουμε ,όλοι θέλουμε να εχουμε την ασφάλεια που μας δίνει το “ασθενοφόρο τσέπης “.

Είναι οι πρώτες βοήθειες για το οτιδήποτε…και αν κάποιοι είναι δυσπιστοι, πείθονται με τη δοκιμή.. Εγω ευτυχώς ειχα προλάβει και είχα προμηθευτεί το δικό μου auricum και στην κυριολεξία πρόλαβα χειρότερη έκβαση της κατάστασης.. Νίκο, αν θες μπορείς να δημοσιεύσεις την κριτική μου ωστε το να το μάθει κι άλλος κόσμος..

Για τους δύσπιστους που τυχόν θα σκεφτούν ότι υπερβάλλω ή ότι είναι fake η κριτική…απλά μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου στο mail μου:

serenidianastasia@gmail.com , oto telegram Anastasia Ser ή τηλεφωνικά κατόπιν συνεννοήσεως και να διαπιστώσουν μόνοι τους ότι όλα αυτά που λέω είναι αληθινά. Θα δοκιμάσω κι άλλα προϊόντα και θα επανέλθω..
Με εκτίμηση Αναστασία Σ.

Ελα να γνωρισεις τον κοσμο μας με τα παλμικα προιοντα , τον κοσμο που εχει αλλαξει σε εκαντονταδες πλεον ανθρωπους το προβλημα πονου η χρονιου προβληματος , …δεν ειναι αναγκη να υπαρχει μονο μια οδος που μπορει να σε οδηγησει εκει που θες , η επιλογη του δρομου εχει τεραστια σημασια !

Εγγραφη στο δικτυο προστασιας και θεραπειας για να εξελιχθουμε μαζι κανωντας περισσοτερο καλο στους συνανθρωπους μας !


Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΣΕ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΜΥΤΗ ΜΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ…. ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΗ Δ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ Ο ΟΛΑ ΟΚ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ… ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

  2. Θεωρειτε πιο αποτελεσματικο τον ψεκασμο στο στομα για τον κορωνογιο με auricum, ή με besure ?

  3. Έφη, τα παιδιά σου ζητάνε ψεκασμούς επειδή είσαι ψεκασμένη σαν τον βλάκα τον Νίκο. Βέβαια ο Νίκος είναι ένα λαμόγιο που σας κοροϊδεύει και τα τσεπώνει με τις λαμογιές του. Σε όλους το λέω και τον έχω ξευτιλίσει εντελώς. Παρουσιάζει τους δήθεν “παράξενους αιφνίδιους θανάτους” καθημερινά, ενώ το τσογλάνι γνωρίζει ότι πάντα και πάντοτε συμβαίναν αυτά, ενώ τώρα μας φταίει και μας μυρίζει το κακό το εμβόλιο. Επαναστάστης κι ερευνητής από τα LIDL είναι ο Νικολάκης και τον έχω ξευτιλήσει στο messenger.

  4. Έφη, τα παιδιά σου ζητάνε ψεκασμούς επειδή είσαι ψεκασμένη σαν τον βλάκα τον Νίκο. Βέβαια ο Νίκος είναι ένα λαμόγιο που σας κοροϊδεύει και τα τσεπώνει με τις λαμογιές του. Σε όλους το λέω και τον έχω ξευτιλίσει εντελώς. Παρουσιάζει τους δήθεν παράξενους αιφνίδιους θανάτους καθημερινά, ενώ το τσογλάνι γνωρίζει ότι πάντα και πάντοτε συμβαίναν αυτά, βέβαια τώρα μας φταίει και μας μυρίζει το κακό το εμβόλιο. Επαναστάτης κι ερευνητής από τα LIDL είναι ο Νικολάκης και τον έχω ξευτιλήσει στο messenger.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*