16:39 - 07/01/2022

Κομαντατε πρεπει να σε ενημερωσω οτι εχω πλεον εμβολιαστει πληρως …

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

..με δικο μου σκεαυσμα που με προστατευει 100% και δεν μεταδιδω σε κανεναν σε αντιθεση με τα υπολοιπα σκευασματα!

Το τι περιεχει το δικο μου σκευασμα δεν θα το γραψω ..οπως δεν εχετε και εσεις γραψει ποτε , το δικαιωμα να κανω οτι θελω στον εαυτο μου το εχω και νομικα , αρα για το μπουρδελο το συστημα της ηθικης σας ειμαι 100% σωστος , δεν νοσω δεν μεταδιδω … πραγμα που δεν μπορω να πω και για τους υπολοιπους !..

Πως θα τα βρουμε τωρα κομαντατε; Που θα με καταταξει;ς; ..

Εχω πληρη ανοσια στους ιους σας , το δηλωνω εδω και για νομικη μου χρηση , πως θα με ελενξετε ;

Υπαρχει νομος που μου απαγορευει να φροντισω ωστε να μην νοσησω με δικα μου μεσα; ..ΟΧΙ !

Υπαρχει νομος που μου απαγορευει να βρω λυση σε προβλημα που βαζει σε κινδυνο την ζωη μου ; ΟΧΙ !

Πως θα με καταταξεις και που ;

Ειμαι απολυτα εμβολιασμενος με δικο μου σκευασμα , δεν ειμαι κινδυνος προς τον συναθρωπο , πως θα το λυσουμε το θεματακι αυτο;

Εχεις τροπο να με εξετασεις σε αντιπαραθεση με εμβολιασμενο; Καντο αν εγω βγω πιο αδυναμος η με οποιοδηποτε ιο η με ιο κοβιντ η με η με η με ..δεν εχει το δικο μου σκευασμα ισχυ αν ομως σε αντιπαραθεση ειμαι σε καλυτερη κατασταση απο οποιοδηποτε εμβολιασμενο ..αντε και γαμησου κομαντατε !

Εχω την πληρη αναλυση του τι υπαρχει μεσα μου και σας την δινω …εσεις θα μου δωσετε την πληρη αναλυση τι υπαρχει μεσα σε εναν εμβολιασμενο ωστε να κανουμε αντιπαραθεση; Που ανηκω εγω ο ερμος πια στους ασυμπτωματικους , στους ανεμβολιαστους , στους εμβολιασμενους , στους με ανοσια; …Εσυ θα το βρεις ..εγω εχω κανει αυτα που οφειλα !

Εσεις εχετε ενα κατα αναγκη εμβολιο που η αδεια του εχει ληξει εδω και μερες , δεν εχετε κανενα επιστημονικο δεδομενο , δεν εχετε καμια μελετη, δεν εχετε κανενα αποτελεσμα και σιγουρα εχετε παρενεργειες , αρα δεν μπορειτε να μιλησετε για το δικο μου εμβολιο , το προσωπικο που κατασκευασα μονος μου , αν ψοφησω απο το εμβολιο μου ειναι επιλογη μου οπως ειναι επιλογη και ολων οσων τους ψοφησατε εσεις με το δικο σας !

Που εχω παραβει το νομο ; Που θα με καταταξετε ; Με ποιο τροπο η δικαιωμα θα μου στερησετε πλεον την ελευθερια μου !
Εγω το ξαναλεω τον τροπο τον βρηκα και τον εφαρμοσα σε μενα , δεν ειναι εμπορικος τροπος ωστε να χρειαστω της αδειες σας , δεν μπορειτε να μου το απαγορευσετε με κανεναν νομο , ο στοχος και η ουσια ηταν να σωθουμε απο τον θανατηφορο ιο , εγω σωθηκα , εσεις σωσατε τους αννθρωπους ;…

Μπορειτε να πειτε με καποιο τροπο οτι δεν ειναι ετσι; Υπαρχει νομος που μου προσδιοριζει ποια θεραπευτικη οδο θα ακολουθησω ; Μετρηστε με , εξεταστε με , καντε αντιπαραθεση γινομαι πειραματοζωο σας , εχω την δικη μου ομαδα γιατρων για ελεγχο τον λεγομενων σας ..γιατι μαλακας δεν ειμαι γνωριζω τι ειστε !

Λοιπον ; Πειραματικο εσεις …πειραματικο εγω στον εαυτο μου … ποιος εχει δικιο ; Ποιος εχει τον νομο με το μερος του ;.. Αποτελεσματα και αντιπαραθεση για να με καταταξετε παρακαλω!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Φωτεινή Τυράσκη 01/07/2022 @ 5:00 ΜΜ

    Υπέροχο!

  2. ονειρευτης 01/07/2022 @ 5:49 ΜΜ

    ..εχω και εγω ανοσια με δικο μου σκευασμα προτεινω να με βαλουν μαζι με κορωνοχτυπημενους σε ενα σπιτι κι αν δεν κολησω σε 10 ημερες να μου δωσουν χαρτι οτι μπορω να κυκλοφορω τελειως ελευθερος χωρις κοβιντ πασο..και τους μισθους για 10 χρονια αν κολησω αυτο θα ειναι το αντιτιμο της χασουρας μου

  3. ονειρευτης 01/07/2022 @ 5:55 ΜΜ

    ..και βεβαια δεν θα αππδεχθουν την προταση μου οπως δεν επαναπροσλαμβανουν και τους υγειονομικους και ο λογος ειναι οτι φοβουνται μην οι ανεμβολιαστοι υγειονομικοι παρουσιαστουν πιο προστατευμενοι απο τους εμβολιασμενους συναδελφους τους…και παιθανει ο δρακος του παραμυθιου!!!

  4. ΠάνοςΓέριμου 01/08/2022 @ 12:02 ΠΜ

    εύγε!

  5. ΠάνοςΓέριμου 01/08/2022 @ 12:03 ΠΜ

    ίσως προσθέσω έναν άρθρον σ’ αυτά, έχω καταπιεί τόσα βότανα που οί φίλοι μού απορούν τί τέλος πάντων είμαι, ειλικρινά, χαχαχα….

  6. Η ΛΟγικη σου strannger ειναι απλυτα σσωστη!βέβαια η πααγκοσμια χουντα δεν ενεργει συμφωνα με τη λογικη, θα σου πει οτι ή εμβολιάζεσε με το δικο μας σκευασμα η εισαι για εμας ανεμβολιαστος!αλλιως πως θα ανεβει η μετοχη της pfizer?Ε?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*