15:05 - 06/01/2022

Μικροτεχνολογια ρουτερ μεσα στα Μπολια

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δειτε το ολοι ,μοιραστε το παντου , πρεπει να δουν ολοι οι ανθρωποι τι υπαρχει μεσα στο Μπολι ! Κατεβαστε το και σηκωστε το παντου

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. ονειρευτης 01/06/2022 @ 3:13 ΜΜ

    ….ολοι οι εμβολιασμενοι θα γινουν ρουτερ προς διευκολυνση της αυξησης της ταχυτητας του διαδυκτυου..αυτοι δεν θα χρειαζονται ρουτερ στο σπιτι ουτε καθ οδον θα ειναι οι ιδιοι ρουτερ και δεν θα πληρωνουν δεδομενα επισης μπορει να βγαζουν και χρηματα αν δεινουν δεδομενα σε αλλους μεσω του κωδικου mac που ο καθε ενας πλεον διαθετει…

  2. Χρόνος δεν Υπάρχει 01/06/2022 @ 3:19 ΜΜ

    Ποιο είναι το πιο βαθύ χάραγμα?
    Είναι αυτό που αγγίζει το βαθύτερο μέσα μας,
    Αυτήν την ίδια την δομή την σύσταση και προέλευση μας,,,
    Το DNA μας
    Με μια εμβόλιμη επιστημονικομαγικη διεργασία,,,
    Με προεκτάσεις που αγγίζουν την ψυχή,,,
    Ο μικρόν
    Ω μέγα

  3. Traveler (ΜΑΝΤΗΣ) 01/06/2022 @ 4:41 ΜΜ

    Αν αυτο ισχυει τοτε θα μπορουσε το ολο να μαζευεται σε ενα σημειο του εγκεφαλου που δεν θα εφερνε προβληματα στο μετωπο ας πουμε και αν αυτο με τα τσιπακια ισχυει αυτα θα περαστουν στο χερι. Για περιμενε κατι μου θυμηζει το ολο;; μπααα συμπτωσεις.

  4. ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ 3ΠΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ 3 ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ’

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*