20:52 - 05/01/2022

Οι γιατροί ζητούν την άμεση διακοπή του 5G και οι τελευταίες πληροφορίες έδειξαν τη σύνδεση μεταξύ του 5G και των νέων “εμβολίων”

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οι γιατροί ζητούν την άμεση διακοπή του 5G και οι τελευταίες πληροφορίες έδειξαν τη σύνδεση μεταξύ του 5G και των νέων “εμβολίων” ή αλλιώς λειτουργικών συστημάτων.

Από τη μία πλευρά η τεχνολογία μολύνει το περιβάλλον μέσω υψηλών επιπέδων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, από την άλλη παράγει ένα σήμα στα “εμβόλια” και στη συνέχεια η έξυπνη ύλη ενεργοποιείται σε υψηλές ταχύτητες, αυτοί οι υγροί μαγνήτες που είδατε να κινούνται σχεδόν σαν να έχουν δική τους νοημοσύνη.

Στην πραγματικότητα είναι μικρορομπότ προγραμματισμένα να σχηματίζουν νέα μονοπάτια και να βρίσκουν πάντα μια νέα δομή, γι’ αυτό και οι άνθρωποι πάντα μετακινούνται μόλις πάρουν το “εμβόλιο”.

Υπάρχουν περισσότερα στο θέμα, αλλά σχηματίζεται μια γενική εικόνα.

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. ονειρευτης 01/05/2022 @ 10:37 ΜΜ

    .αν το 5G συνδεεται με τα εμβολια πιθανον οι εμβολιασμενοι να αποτελουν κινουμενα ρουτερ για την υποβοηθηση των υποδομων κινητης για γρηγορες ταχυτητες διαδυκτυου..λεω εγω τωρα

  2. ΠάνοςΓέριμου 01/05/2022 @ 10:55 ΜΜ

    “αθώον” το φαιβ τζ

  3. this time from me 01/06/2022 @ 12:43 ΠΜ

    this time from me
    What happened?
    We have determined that you have violated the Twitter Rules, so we’ve temporarily limited some of your account features. While in this state, you can still browse Twitter, but you’re limited to only sending Direct Messages to your followers — no Tweets, Retweets, Fleets, follows, or likes. Your account will be restored to full functionality in…
    Άρα για να ενοχλήσει αυτό το δημοσίευμα είναι αληθινό.

  4. Γεωργιος... 01/06/2022 @ 2:12 ΜΜ

    Μα ειναι σκευασμα ελεγχου της ανθρωπινης συνειδησης,βουλησης και σκεψης..Με καθε εμβολιο οπως φαινεται τα νανομποτς σχηματιζουν δομες ,ειτε με ενσωματωμενη πληροφορια ,ειτε περιμενοντας εντολες απο το 5G..Oι αιφνιδιοι θανατοι νεων ανθρωπων ,μοιαζουν σαν καποιος που εχει τον κωδικο του εμβολιασμενου να παταει delete..Μετα τις απανωτες δοσεις θα κρατησουν τους πιο υπακουους μετατρεποντας τους στην κυριολεξια σε αβουλα ζομπι..Η συγκομιδη ψυχων ηδη εχει αρχισει ,με πολλους απλως να ειναι ηδη νεκροι.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*