18:24 - 05/01/2022

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ & ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η Ε.Ε. & ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ;

Διαφημίσεις

Για άλλη μια φορά ευρισκόμεθα αντιμέτωποι με μια μαζική υστερία απειλών και διεκδικήσεων εναντίον της Ελλάδος, της Ευρώπης και των άλλων χωρών της Δύσης, γιατί κανείς πλέον  δεν αντιδρά στις καθημερινές τους προκλήσεις και απειλές  αφήνοντας τους να πιστεύουν στο γελοίο και ουτοπικό τους όραμα, στην επανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, ένα λάθος της Δύσης, που κατά όπως φαντάζει ίσως το πληρώσουμε ως χώρες ακριβά και εντός του 2022!

Δείτε μόνο κάποιες από τις πρόσφατες δηλώσεις τους που μιλούν από μόνες τους: 30-Δεκ – 2021 –      Σ. Σοιλού κατά Ελλάδας,  Ε.Ε. και Frontex: “Πρέπει να τους δώσουμε ένα καλό μάθημα και η Frontex πρέπει να καταργηθεί καθώς όλοι λειτουργούν με τον χειρότερο τρόπο εκπροσωπώντας τη μαύρη νοοτροπία της Ευρώπης, ενώ οι υπάλληλοι της πρέπει να φορούν μαύρα περιβραχιόνια και να λογοδοτήσουν γιατί είναι ο πιο βρώμικος θεσμός του κόσμου” !!!
Την ίδια μέρα ο Ομέρ Τσελίκ, κατηγόρησε την Ελλάδα και τον πρωθυπουργό της για τυραννική συμπεριφορά προς τους πρόσφυγες- αν είναι δυνατόν, τι άλλο θα ακούσουμε- και ότι τους στέλνουν εσκεμμένα στον θάνατο!
Ταυτόχρονα ο Μ. Τσαβούσογλου ο πολύ άντρας άγριος και τσαμπουκάς όπως πάντα, απειλεί μονίμως ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟ, ΕΥΡΩΠΗ, ΗΠΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΣΗ και κάθε χώρα του πλανήτη με πόλεμο, αν τολμήσουν να εναντιωθούν στα σχέδια τους!
Ο δε Χ. Ακάρ ο άλλος δελφίνος και υπ. Άμυνας της Τουρκίας μόλις προχθές ξεπερνώντας κάθε όριο γελοιότητας απαίτησε από την Ελλάδα να σταματήσει στα νησιά της Χίο- Σάμο και Οινούσες τις εορταστικές της εκδηλώσεις λες και αναφερόταν σε δικά τους νησιά, απαιτώντας την αποστρατικοποίησης τους αφήνοντας τα απροστάτευτα, όταν μας αμφισβητούν την κυριαρχία τους δηλώνοντας έτοιμοι να τα καταλάβουν!!!
Αναρωτιέται πλέον κανείς, είναι καλά οι άνθρωποι; Σε ποιους νομίζουν πως απευθύνονται, σε  μια παγκόσμια κοινότητα αναπήρων;
Δεν υπάρχουν λόγια να τους χαρακτηρίσει κανείς, η γελοιότητα τους πλέον δεν έχει όρια!

Αφήσαμε τελευταίον τον σαλταρισμένο τους Δικτάτορα και θρησκευτικό τους ηγέτη, ο οποίος ζει πλέον στον δικό του κόσμο ονειρευόμενος να γίνει ο Παντοκράτορας των πάντων, δηλώνοντας έτοιμος να κατατροπώσει κάθε χώρα που δεν θα προσκυνήσει το Ισλάμ και την νέο-Οθωμανική Αυτοκρατορία, απειλώντας με πόλεμο τους πάντες!
Θυμηθείτε τι έκανε πρόσφατα στην Αρμενία και δείτε τι κάνει τώρα στην Αιθιοπία συμμετέχοντας με τους εξοπλισμούς του και τα Ντρόουνς στην Γενοκτονία εκατοντάδων χιλιάδων αμάχων κατά όπως καταγγέλλουν οι ΗΠΑ και η Διεθνής κοινότητα, αρνούμενος να σταματήσει αυτή τη σφαγή!!!

Τέλος, μετά τα όσα αυτά και άλλα διαδραματίζονται στη περιοχή μας, προσθέστε και την ένταση που υπάρχει μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας για την Ουκρανία, πρώτη φορά μετά την δεκαετία του 60′, κρίνοντας εσείς πλέον την σοβαρότητα της κατάστασης και πόσο μπορεί να απέχουμε από έναν Γ΄Π.Π! Η άποψη μου είναι ότι δυστυχώς είμαστε πολύ κοντά!!!
Ειλικρινά δεν ξέρω πλέον τι να πω κι αν πρέπει να ελπίζουμε ως παγκόσμιοι πολίτες ότι θα αλλάξει η συμπεριφορά των ηγετών της Ευρώπης, των ΗΠΑ και των άλλων χωρών της Δύσης, πρωτίστως απέναντι στη Τουρκία, καθώς κατά όπως φαντάζει είναι αυτή που  αποτελεί και τον πρώτο κίνδυνο έναρξης αυτής της παγκόσμιας σύρραξης γιατί είναι μπλεγμένη παντού, έτοιμη να προκαλέσει έναν πόλεμο που αυτός καμιά σχέση δεν θα έχει με οποιονδήποτε άλλον έχει ζήσει η ανθρωπότητα!!!

      Φίλες, φίλοι και ευρωπαίοι πολίτες αδέλφια μας, έχουμε τοποθετηθεί επανειλημμένα σ’ αυτό το θέμα. Η μόνη ελπίδα να διασωθεί η Ε.Ε. στην παρούσα φάση είναι η Γαλλία! Ο πρόεδρος Μακρόν, πρέπει να στηριχτεί από όλους τους ομολόγους του, όπως και από τον λαό του, για να επανεκλεγεί να αναλάβει τα ηνία της Ε.Ε.!  Αν αυτό δεν συμβεί, η Ευρώπη μοιραίως θα οδηγηθεί στο χάος!!!
Ας αναρωτηθούμε λοιπόν όλοι, αν η Γερμανία πρέπει να παραμείνει ως ηγέτιδα της Ε.Ε. ή θα πρέπει να καθαιρεθεί πάραυτα από τον θρόνο της γιατί κακά τα ψέματα, δεν υπάρχει πλέον Ε. Ε ας μη κοροϊδευόμαστε!
Ταυτόχρονα, ας αναρωτηθούν οι ίδιοι οι ηγέτες μας -και όχι οι λαοί μας γιατί αυτοί ξέρουν τι θέλουν- αν ο στόχος τους είναι να παραμείνουν εκτελεστικά όργανα και υπηρέτες των Γερμανών ή να αναδειχτούν σε ισότιμα μέλη της Ε.Ε.!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ & ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!
Αν αυτό δεν αλλάξει τώρα που αναλαμβάνει την προεδρία του θεσμού η Γαλλία, η Ε.Ε. δυστυχώς θα καταρρεύσει, είναι θέμα χρόνου και το τίμημα που θα πληρώσουμε όλοι ως λαοί και χώρες θα είναι βαρύ και μη αναστρέψιμο!!!

Τέλος, αν όλο αυτό που ήδη συμβαίνει δεν είναι εις θέσιν να το καταλάβουν αυτοί που εκπροσωπούν τις χώρες μας και να το χειριστούν ως μια άμεση απειλή ικανή να βάψει στο αίμα την Ευρώπη και όχι μόνο, ανοίγοντας τις πόρτες της κολάσεως, απλά θα πω μόνο, ότι είμαστε άτυχοι ως λαοί και άξιοι της τύχης μας για τις επιλογές  μας!
Δεν είμαστε προκατειλημμένοι εναντίον κανενός και απέναντι σε οποιαδήποτε χώρα. Απλά προσεγγίζουμε τα γεγονότα με νηφαλιότητα και ειλικρίνεια αναλύοντας  συγκεκριμένες κινήσεις, συμπεριφορές και πράξεις που καταδεικνύουν τα σχέδια των ισχυρών, αυτών που παίζουν με τις ζωές των άλλων προκειμένου να πετύχουν τα σχέδια τους θυσιάζοντας χώρες και λαούς, επιχειρώντας να διαγράψουν έως καιολόκληρα Έθνη!                                                        
Μετά απ΄ όλα αυτά, δεν είναι πλέον λογικό να ζητάμε την αφύπνιση της Ευρώπης και της Παγκόσμιας κοινότητας για να διαφυλάξουν τους λαούς μας και τις χώρες μας;  Αυτό ακριβώς κάνουμε και δεν προσβλέπουμε σε οτιδήποτε άλλο!
Είναι αυτό που μας εκπροσωπεί παραμένοντας πάντα φρουροί και ακρίτες στις δικές μας επάλξεις!!!

Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας – Αρθρογράφος

www.manifesto.com.gr                                        



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Γιβργος 01/05/2022 @ 7:18 ΜΜ

    Που ειναι η ΕΕ?
    Χα χα χα χα χα χα…
    Μαστορα …η ΕΕ βαζει τον ερντογαν να κανει ολα αυτα.
    Την ΕΕ την διοικουν εβραιοσιωνιστες που χιλιαδες χρονια μισουν τους ελληνες και την ελλαδα….ΓΚΕ ΓΚΕ?

  2. seebrig.org/faqs.html

  3. O ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΕΩΣ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ.

  4. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*