ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Να επιτραπεί η κλωνοποίηση ώστε να μπορεί να εμφανίζεται σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές ταυτόχρονα ζητάει ο Άδωνις Γεωργιάδης

· Γιώργος Μαριόλης

Αίτημα να επιτραπεί η ανθρώπινη κλωνοποίηση ώστε να μπορεί να συμμετέχει σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές ταυτόχρονα κατέθεσε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ο Άδωνις Γεωργιάδης, σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το Βατράχι.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, εκτός από το αίτημα του στο ΕΔΑΔ, ο υπουργός Ανάπτυξης έχει απευθυνθεί και στο Ινστιτούτο Roselin της Σκωτίας, γνωστό για την επιτυχή κλωνοποίηση της προβατίνας Ντόλυ το 1996.

Το Ινστιτούτο φέρεται να έχει ανταποκριθεί θετικά, λέγοντας ότι είναι σε θέση να δημιουργήσει δώδεκα πανομοιότυπους κλώνους του υπουργού, όσα και τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.

Σε δηλώσεις του, ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε απαραίτητο να βρίσκεται σε όλα τα πρωινά τηλεοπτικά πάνελ κάθε σταθμού της χώρας ταυτόχρονα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν είναι δυνατόν σε μια φιλελεύθερη χώρα, να μη μπορεί φιλελεύθερος πολιτικός να εκφράζεται σε λιγότερο από τριάντα τηλεοπτικές εκπομπές την εβδομάδα», δήλωσε.

Επίσης αποκάλυψε ότι σκοπεύει να ζητήσει από τις εκπομπές αυτές να του κολλάνε ένσημα αφού, όπως είπε, έχει μόνο την βουλευτική και υπουργική του αποζημίωση για να βιοποριστεί.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Δερμιτζάκης
tovatraxi.com

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ιωάννα Γάκα, Θάνος Πλεύρης, Βασίλης Κικίλιας και Γιώργος Πατούλης - εικόνα από το σχετικό ρεπορτάζ της ZouglaΕΛΛΑΔΑ

ΒΙΝΤΕΟ: Πλεύρης, Κικίλιας και Πατούλης στο ίδιο συνέδριο με την Ιωάννα Γάκα – Παρουσίαζε μπροστά τους το μηχάνημα πλασμαφαίρεσης

Συναυλιακή σκηνή και κοινό – εικόνα αρχείου για άρθρο σχετικά με τον Γιώργο ΜαζωνάκηΕΛΛΑΔΑ

Μαζωνάκης: Αναβαθμίστηκε το κατηγορητήριο για τους δύο γιατρούς – Στο μικροσκόπιο τα 84 κρίσιμα λεπτά

Καταιγίδα πάνω από θάλασσα – εικόνα αρχείου για πιθανό ισχυρό χαμηλό στη ΜεσόγειοΔΙΕΘΝΗ

Medicane στη Μεσόγειο; Τα μοντέλα παρακολουθούν ισχυρό χαμηλό – Τι μπορεί να σημαίνει για την Ελλάδα

Μία απάντηση στο “Να επιτραπεί η κλωνοποίηση ώστε να μπορεί να εμφανίζεται σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές ταυτόχρονα ζητάει ο Άδωνις Γεωργιάδης”

  1. Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΣ ΜΑΛ@Ξ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΦΙΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΓΕΛΟΙΑ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *