Διαφημίσεις

Μιά πολύ απλή και λογική ερώτηση.

Τώρα που σκάει μύτη η ΟΜΙΚΡΟΝ να μας πουν αυτοί που βγάζουν τις ανακοινώσεις τρόμου, πως με ένα rapid test καταλαβαίνουν τα εργαστήρια που τα κάνουν, αν είναι θετικό με ΟΜΙΚΡΟΝ ή με ΔΕΛΤΑ.

Κανείς δεν απάντησε ποτέ. Κάνουν κάθε τεστ δύο φορές;; Σίγουρα όχι. Υπάρχουν ειδικά αντιδραστήρια που χρωματίζονται αλλιώς ανάλογα με την μετάλλαξη;;; Χίλια τα εκατό ΟΧΙ.

ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ λοιπόν τα λαμόγια ποιοι έχουν ΟΜΙΚΡΟΝ και ποιοι ΔΕΛΤΑ;;

Να μας πουν, αλλιώς θα τους λέμε λαμόγια με το δίκιο μας.

Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε γιατί έχω δίκιο



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Να μας πουν οι τηλε-ΕΙΔΙΚΟΙ: πως ξέρουν ποια κρούσματα είναι ΔΕΛΤΑ και ποια ΟΜΙΚΡΟΝ, αφού χρησιμοποιούν το ίδιο RAPID TEST;;;”
  1. Ούτε στο PCR φαίνεται.Άλλωστε το PCR δεν ανιχνεύει τον κορονοιο,παρά τμήματα ας πούμε άλλων ιών ή γενετικό υλικό,που δεν έχουν καμία σχέση με νόσηση και μπορεί να βρίσκονται εκει χρόνια.Επίσης δεν έχει καμία σχέση με ταυτοποίηση ιών, η οποία είναι μία εντελώς άλλη διαδικασία, δε λαμβάνει χώρα στα εργαστήρια,αφού ο ιός δε μπορεί να απομονωθεί ή να ξανακαλλιεργηθεί και να ξαναδοθεί σε άλλο άτομο να νοσήσει,ώστε να μιλάμε έστω για επιδημία.Αυτό για όσους σας πουν οτι: εχεις ομικρον φαινεται στο PCR

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *