00:45 - 25/12/2021

Για τους φιλους και τους γνωστους που θελουν να κανουν το εμβολιο ! !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Εχω ακουσει τα τελευταια δυο χρονια για ανθρωπους που πραγματικα θεωρουσα εξυπνους να εχουν κανει την ευθανασια σε μορφη ενεσης στον εαυτο τους …αυτο με εχει κουρασει απιστευτα πολυ !

Ταυτοχρονα εχω κατανοησει μεσα απο τα χρονια προσπαθειων μου να αναδειξω αληθειες κρυμενες μπροστα στα ματια μας οτι κανεις επι της ουσιας δεν μπορει να επηρεασει κανεναν .. ο καθενας απο εμας ειναι εδω και κουβαλαει αποφασεις και πληροφορια απο εκει που εχει ερθει και με αυτους που χει συνεργαστει ..και δεν εννοω ανθρωπους αλλα ενεργειες !

Στην παγκοσμια αυτη συγκομιδη που κανεις απο τους ειδικους τηλεμαιντανους δεν σου ειπε πριν οτι θα ερθει ..ενω εγω στο ειπα , στο ζωγραφισα , στο προσδιορισα και και … στοχος ειναι η δικη σου συναινεση για να αποφευχθει το κατηγορητηριο !

Αρα ξεκαθαρα ολο αυτο μαγικο παιχνιδι εχει στηθει μεσω της Υπεροντοτητας πληροφοριας οπου στην επιφανεια της σε θυσιαζουν , παλι κανεις δεν στο χει πει απο πριν…εγω στο εδειξα χρονια τωρα !

Ακου φιλε μου λοιπον , αν ο ιδιος δεν εχεις την ικανοτητα να δεις πιο βαθια θα πρεπει να εμπιστευτεις αυτους που αποδεδειγμενα μπορουν , δεν σε κατηγορω για το οτι δεν μπορεις να κατεβεις κατω απο την επιφανεια …ειναι στημενο καλα το κολπο να σε εχουν εκει …θα σε κατηγορησω ομως για την επιλογη σου μιας και εχεις να κανεις απλη αντιπαραθεση στοιχειων και καταστασεων …για να επιλεξεις τι και ποιους να πιστεψεις !

Στοχος τους ειναι το προσδοκιμο ζωης σου , στοχος τους ειναι η υγεια σου αυριο …απομακρυσμενα αυριο ωστε να μην αφησουν ιχνη , βρισκεσαι αυτη την στιγμη στην μεγαλυτερη τελετη μαγειας πανω στην ανθρωποτητα που καθημερινα θυσιαζει στον θεο που θελουν να φερουν χιλιαδες ..καρδιες!!..

Αν ξαφνικα ενω ησουν εξυπνος νοιωσεις οτι εσυ αποφασισες οτι βαρεθηκες , οτι κουραστηκες , …αν νομιζεις οτι εσυ αποφασισες να πας να το κανεις να τελειωνεις ..τοτε εισαι ακομα ενα θυμα της μαγικης τελετης τους ..μιας και μπροστα στα ματια σου ειναι τα παντα σαν πληροφορια που καθε λογικος ανθρωπος δεν θα επαιρνε αυτη την αποφαση !
Μην αφησετε την μαγικη τους επικληση να σας σκοτωσει , σταματηστε να νομιζετε οτι ειστε σε ενα λουνα παρκ που εχετε την επιλογη αν θα κανετε κουνια η τσουληθρα !

Γινετε ξανα αυτο που πραγματικα ειστε , κυνηγοι και πολεμιστες και αντιλειφθητε επιτελους οτι το επαθλο ειμαστε ολοι εμεις και ο καθενας χωριστα …Πολεμα και μην συναινεις , μην λες ναι , μην λες κουραστηκα , μην γονατιζεις μπροστα στον δημιο σου !..

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ , ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΡΙΖΕΙ ΜΕ ΘΥΣΙΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΟ , ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΕΣ , ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ !

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (21)

  1. AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 12/25/2021 @ 2:45 ΠΜ

    RadioGenova

    Ιταλία (23/12/21), νέοι υγειονομικοί περιορισμοί:
    Τα πάρτι απαγορεύονται ….

    Αλλα, στο θέατρο της Φλωρεντίας πολιτικοί, επίσκοποι, συνδικαλιστές και VIP …..

    ΟΛΑ Ok

    https://twitter.com/RadioGenova/status/1474035485316157440?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1474035485316157440%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Fquery%3Dhttps3A2F2Ftwitter.com2FRadioGenova2Fstatus2F1474035485316157440widget%3DTweet

  2. Καλά Χριστούγεννα

  3. Giorgio AGAMBEN: “Υπάρχω σημαίνει ελέγχομαι | Μια «αδειοδοτημένη ελευθερία» είναι μια μη-ελευθερία”

    https://rumble.com/vrd5t9-giorgio-agamben-.html

  4. ονειρευτης 12/25/2021 @ 8:55 ΠΜ

    ..ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΓΙΑΝΟΥΛΑΚΗΣ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ “Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ”
    …ΚΟΙΝΗΓΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ [ξεχασες το τελευταο..το προσθεσα εγω]..
    αφιερωσειςς παροτρυνσεις και ευχες απο ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥΣ..ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ…
    ..ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ
    ..ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ STRAGER MHN EXEIΣ KAMIA AMΦIBOΛIA..
    ..XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!!!!!!!!!

  5. Κοτριδης Νικολαος 12/25/2021 @ 9:52 ΠΜ

    Δυστυχως ετσι ειναι οπως τα λες,αλλα ολες οι ψυχες δεν ειναι ιδιες και δεν κουβαλουν την ιδια γνωση αλλες ειναι παλιες αλλες πιο νεες.

  6. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κ. ΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΡΘΡΟ ΠΡΟΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΗΣΕΩΣ. ΟΙ ΝΟΟΥΝΤΕΣ ΘΑ ΝΟΗΣΟΥΝ, ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΑΝ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΜΙΑ ΓΡΙΠΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΕΙΔΙΚΟΥΣ” ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΡΩΙΝΗ, ΘΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ. ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΩΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΙΘΗΚΟΙ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ. Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ.

  7. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 12/25/2021 @ 11:37 ΠΜ

    http://ethnegersis.blogspot.com/2021/12/o.html

    Τίμησέ Τον ὡς Βασιλέα καὶ Θεὸ καὶ ὡς Λυτρωτή, ποὺ νεκρώθηκε γιὰ σένα. Μαζὶ μὲ τοὺς ποιμένες δόξασέ Τον, μὲ τοὺς ἀγγέλους ὕμνησέ Τον, μὲ τοὺς ἀρχαγγέλους σκίρτησε ἀπὸ χαρά. Ἂς εἶναι κοινὴ ἡ πανήγυρις τῶν οὐρανίων καὶ τῶν ἐπιγείων δυνάμεων…» «Χριστὸς γεννᾶται, δοξάσατε, Χριστὸς ἐξ οὐρανῶν, ἀπαντήσατε, Χριστὸς ἐπὶ γῆς, ὑψώθηκε. ᾌσατε τῷ Κυρίῳ πᾶσα ἡ γῆ…»

  8. Ετσι ακριβως ειναι Νικο, πολυ σωστα τα εγραψες.

  9. τα αδυναμα μενουν πισω και ψοφουν η αποτελουν τροφη για αλλα ειδη.
    Ο ανθρωπος δεν εξαιρειται των φυσικων νομων και κανονων.
    Ενημερωνω μετ΄επιτασεως, αλλ΄οι φυσικοι νομοι δεν ανατρεπονται.
    ΛΥΠΗΡΟ ΟΜΩΣ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ

  10. ευχαριστούμε που μας δίνεις κουραγιο αυτο τον καιρο που μας στριμωχνουν απο παντου με τις πονηριες τους — συνεχισε το εχουμε αναγκη

  11. οταν γεννιεσαι ΠΡΟΒΑΤΟ, πεθαινεις και ΠΡΟΒΑΤΟ. η μοιρα σου ηταν να εισαι ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ. γιατι ποτε σου δεν καταφερες να γινεις ΛΥΚΟΣ. οι ελληνες επι τουρκοκρατιας (εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις) γεννιοντουσαν και πεθαιναν προβατα. μονο εκει γυρω στα 1821 καποιοι λιγοι ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΥΚΟΙ. και καπως ετσι φτιαχτηκε το ελληνικο κρατος.

  12. ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ 12/25/2021 @ 6:20 ΜΜ

    ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ Η ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ

  13. Σωτήρης 12/25/2021 @ 7:58 ΜΜ

    Δεν υπάρχει ηλικία στις ψυχές. Κάθε ψυχή είναι μοναδική όπως και το σώμα της και στη Γη ζει μονάχα μια φορά. Εάν δεν καταλαβαίνει η ψυχή τί συντελείται μπροστά της είναι επειδή έχει κλείσει τα αυτιά της στο Άγιο Πνεύμα, χωρίς το οποίο δεν μπορεί ο άνθρωπος να διακρίνει μεταξύ αλήθειας και ψεύδους. Και για να σταματήσει να επενεργεί το Άγιο Πνεύμα στον άνθρωπο σημαίνει ότι ο άνθρωπος έχει πάρει προ πολλού τελείως στραβό δρόμο, ότι η προαίρεσή του δεν ήταν ποτέ αγνή και καθαρή.

  14. Σωτήρης 12/25/2021 @ 8:02 ΜΜ

    (Συνέχεια) Που με τη σειρά του σημαίνει ότι ο άνθρωπος αυτός δεν ενδιαφερόταν για την αλήθεια που είναι ο Χριστός, ούτε για τον Χριστό που είναι η αλήθεια. Που με τη σειρά του σημαίνει ότι θα χανόταν όπως και να ‘χει, ακόμα και χωρίς το «εμβόλιο». Θα ήταν κάτι άλλο, όπως κάτι άλλο ήταν μέχρι τώρα για δισεκατομμύρια τέτοιες ψυχές που χάθηκαν. Οι άνθρωποι δεν χάνονται από το μπόλι. Χάνονται από την προαίρεσή τους, η οποία οδήγησε και στο μπόλι.

  15. Δρ. ΕΥΑ ΔΟΥΒΑΡΑ: “Αυτόν τον εφιαλτικό κόσμο ετοιμάζουν για εμάς και τα παιδιά μας.”

  16. Traveler (ΜΑΝΤΗΣ) 12/26/2021 @ 1:33 ΠΜ

    Εγω δεν εχω κατι με τους θεους αλλα με τους ανθρωπους ο τελευταιος θεος που με επισκεφθηκε το 2018 ηταν ενας πανισχυρος θεος του σκοτους εγω επειδη ανηκω στο φως νομιζα οτι ηταν ωρα μαχης.
    Απλα ηθελε να δηλωσει την παρουσια του οτι βρισκεται εδω. Δεν ξερω ακομα τι ηθελε ο καιρος θα δειξει.

    Δεν ξερω την δυναμη του εδω ουτε την εππιροη του στους ανθρωπους εγω ξερω οτι αυτοι που με ενοχλησαν ηταν οι ανθρωποι αυτοι με υποχρεωσαν για να ψωνισω να βαλω μασκα.

  17. Traveler (ΜΑΝΤΗΣ) 12/26/2021 @ 1:34 ΠΜ

    …να βαλω μασκα.
    Αυτοι υποχρεωσαν τους δικους μου ανθρωπους να κανουν το σκευασμα και θελουν να υποχρεωσουν κι εμενα. Αυτοι με διωξαν απο την δουλεια μου χωρις να υπαρχει λογος.
    Δεν με εδιωξε απο την δουλεια μου ουτε ο σκοτεινος ουτε ο μπιλυς οι ανθρωποι το εκαναν.
    Αν οι ανθρωποι ειναι τοσο σκλαβοι κι εππηρεαζονται τοσο πολυ απο εναν θεο ή εναν ψυχακια τοτε δεν τους αξιζει να ειναι ελευθεροι.

  18. ΠάνοςΓέριμου 12/26/2021 @ 8:46 ΜΜ

    εύγε!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*