Διαφημίσεις

ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΜΙΣΟΥΣ! Σαν να μην έφτανε αυτό θέλουν μάλιστα εισαγγελέα να παρέμβει σε σάιτ και εφημερίδες για τους τίτλους που γράφουν

Μέρα με την μέρα η ρητορική εις βάρος των ανεμβολίαστων αλλά και της δημοσιογραφίας, η οποία δεν ακολουθεί την κεντρική γραμμή της κυβέρνησης γίνεται όλο και πιο σκοτεινή.

Ο πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι και ΝΔ, Πέτρος Τατσόπουλος, με αφορμή την απειλή του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, πως αν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί δεν κάνουν το εμβόλιο μέσα σε τρεις μήνες θα ΕΚΔΙΩΧΘΟΥΝ από το ΕΣΥ, προέβη σε απίστευτους χαρακτηρισμούς κατά ανεμβολίαστων, ενώ εξαπέλυσε επίθεση κατά σάιτ και εφημερίδων που γράφουν «εφιαλτικούς τίτλους», όπως τους χαρακτήρισε, σε σχέση με τα εμβόλια.
Χρησιμοποίησε την κοινωνικά ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ λέξη απέναντι σε τοξικομανείς πολίτες, «ΠΡΕΖΟΝΙ», για να χαρακτηρίσει τους ανεμβολίαστους, θεωρώντας τους αρρώστους, ενώ, κατά εκείνον, πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας κατά σάιτ και εφημερίδων με πηχυαίους τίτλους απέναντι στα εμβόλια, ονομάζοντάς όσους δουλεύουν σε αυτά «ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ».

Μαζί του συμφώνησε ο δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο:

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
4 σχόλια στο “«ΠΡΕΖΟΝΙΑ» οι ανεμβολίαστοι, «ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ» οι άλλες φωνές των ΜΜΕ! Δηλώσεις ΣΟΚ στον «αέρα»,”
  1. Μην ασχολειστε με την λουγκρα ρε παιδια.
    Ξεχναει οτι αυτος εμβολιαζεται με αμετρητες δοσεις και λεει τους αλλους πρεζονια που δεν παιρνουν καμια δοση.
    Μιλαμε για παρανοικη λουγκρα τι να λεμε.

  2. Η σύριγγα, με τη βελόνα, ψεκάζει εσωτερικά το φάρμακο των δόσεων στα σώματα του ανόητου πλήθους, άρα οι εμβολιασμένοι είναι οι πραγματικά ψεκασμένοι. Ο εμβολιασμένος που είναι λοιπόν ο “ψέκας”, αναζητεί συνεχώς την επόμενή του δόση, άρα είναι και σαν “πρεζόνι”. Ο Τατσόπουλος διαστρέφει λοιπόν τα πράγματα και τα λέει ανάποδα! Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός του βλαμμένου ανθρώπου, τότε τι άλλο είναι; Βγαίνει αυτή η Τσατσά στην τηλεόραση και βρομίζει τον εσωτερικό κόσμο του μυαλού μας όταν τον ακούμε!

  3. ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΛΟΥΓΚΡΑ Η ΚΟΤΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΛΑΛΗΣΗ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΛΙΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek