03:01 - 23/12/2021

Πες το με δικα σου λογια …

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πες το με δικα σου λογια …

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Χρόνος δεν Υπάρχει 12/23/2021 @ 6:13 ΠΜ

    Έτσι λοιπόν
    Το it’s not right
    Γίνεται το σημείο* right (δεξιά)
    Και δείχνει την Αλήθεια.
    Είπαμε εχθές ότι η Αλήθεια δεν έχει σχέση με το *μέγεθος, εφόσον και το Σύμπαν από ένα σημείο ξεκίνησε να επεκτείνεται.
    Τώρα τά παιδιά,,,
    Και τά σημεία,,,
    Στο Λευιτικο της Παλαιάς διαθήκης τό αρνιο που πήγαινε για θυσία ο κάτοχός του έπρεπε πρίν το σφάξει να ακουμπήσει το χέρι του επάνω στο κεφάλι του αρνιού, αυτή η κίνηση δήλωνε την μεταφορά της αμαρτίας.
    Ποιος θρησκευτικός ηγέτης κάνει αυτήν την κίνηση?

  2. Όλα τα μέτρα από ότι φαίνεται θα τα κρατήσουν μέχρι τέλος Μαρτίου. Από εκεί και πέρα βλέπουμε. Οι γονείς δεν πρέπει να δεχθούν να θυσιάσουν τα παιδιά τους στον άλλον, τον αντίχριστο, διότι αυτοί ζητούν ανθρωποθυσίες, δηλαδή τελετουργικό για να έλθει ο άλλος. Ότι και να γίνει ο Θεός θα απαντήσει. Είτε με αντίχριστο, είτε με Ιωάννη, ο Θεός θα απαντήσει. Στη πρώτη περίπτωση για να στηρίξει τους δυο προφήτες του και στη δεύτερη τον Ιωάννη. Έρχεται άμεσα η απάντηση του Θεού, μέχρι το Πάσχα.

  3. τι είπε;;; some countries are giving boosters to Kill children;;
    Πες τε μου σας παρακαλώ ότι άκουσα λάθος.

  4. Η αλήθεια βρίσκεται δεξιά και πάνω.
    ίσια και πάνω!

  5. ΠάνοςΓέριμου 12/24/2021 @ 2:55 ΠΜ

    Δέν άκουσες λάθος, τά δικά μάς λόγια περιττεύουν. Όσον μάς τό λένε τόσον τά λοβοτομημένα δέν τό πιστεύουνε. Είδα καί κάτι άλλον σήμερα, τό είδα ξανά, αλλά σήμερα τό είδα σέ πολιτικό πρόσωπο. Δέν έχουν τό σθένος, κουράστηκαν, τούς κούρασαν αυτά που τούς επιβάλλουν νά κάνουν…

  6. ΠάνοςΓέριμου 12/24/2021 @ 2:57 ΠΜ

    Καί είναι καί ανενημέρωτοι. κάθε άνθρωπος που μιλάς από τήν πολλή πληροφορία καί παραπληροφόρηση είναι ώς νά μεταφέρεσαι σέ χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά, δέν υπάρχει συνεπικοινωνία, ό καθένας στόν κόσμο τού…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*