Διαφημίσεις

Απίστευτο μένος ακόμα και σε μικρά ΜΜΕ!!!

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Δημήτρης Κούβελας, βρέθηκε απέναντι από εχθρική δημοσιογράφο, καθώς, όπως όλα δείχνουν, ακόμα και μικρά κανάλια τάσσονται υπέρ της υποχρεωτικής λαίλαπας που έχει επιφέρει η κυβέρνηση.

Ο καθηγητής εξέθεσε τα αντιδημοκρατικά μέτρα που λαμβάνονται, προτείνοντας ιατρικούς τρόπους, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία.

Έκανε λόγο για λάθος χειρισμούς, τονίζοντας πως σε χώρες με απόλυτα ποσοστά εμβολιασμών, όπως το Γιβραλτάρ και το Ισραήλ, πεθαίνουν περισσότεροι εμβολιασμένοι.

«Ο εμβολιασμός δεν είχε τα αποτελέσματα που περιμέναμε. Οι χώρες που δεν έχουν δομημένο σύστημα Υγείας, αντιμετωπίζουν αυτή την στιγμή τεράστια προβλήματα.

Η Ελλάδα αντιγράφει λάθος πρακτικές, όπως της Γερμανίας. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθυστέρησαν την προμήθεια των θεραπευτικών αντισωμάτων. Αντίθετα η πρόσβαση στα εμβόλια ήταν πολύ εύκολη. Μιμούμαστε τις αποτυχημένες πρακτικές και δεν έχουμε φτιάξει την πρωτοβάθμια φροντίδα»,, σημείωσε ο κ. Κούβελας.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ, Η ΟΠΟΙΑ «ΧΙΜΗΞΕ» ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ:

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “ΧΑΜΟΣ με Κούβελα και δημοσιογράφο!!! «ΛΥΣΣΑ» υπέρ του εμβολίου, έλεγε «Ο,ΤΙ ΝΑ ‘ΝΑΙ» στον καθηγητή!”
  1. το πηδας το κοριτσι,οπως το κοριτσι στο ψυχικο,καρατζαλενιν…εεε,και χτυπιεται με τετοιο μενος!!!

  2. οι περισσωτεροι απο μας το βλεπουν, οι “αθρωποι” των μμε εχουν πουλησει την ψυχη τους, υπηρετουν φανερα τις σκοτηνες δυναμεις.

  3. τρικαλα.. τραλαλα..τραλαλα.. καλα τα τρια΄.. Gate keeper..
    youtube.com/watch?v=MmggHCZvz1o
    μαλλον για τους παχυσαρκους να μην στεναχωριούντια οι τρικαλινοί;;

  4. Οταν καποιοι διαφοροι ….συλληφθουν κ πανε στο Διεθνες Δικαστηριο ΝΑ ΔΟΥΜΕ τοτε..η αυθαδια/επιβολη που θα τους βοηθησουν;;Τους ειδικους,δημοσιογραφους,ιατρους,νοσοκομες,δικηγορους,πολιτικους,διευθυντες κλπ κομματικα πιτουρα κ οποια ομαδα ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ σε ατομο σχετικα με την ΥΓΕΙΑ (κ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ) ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ αλλα πειραματιζονται ανθρωποι-το τρυπημα ΕΙΧΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ-ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΥΣΗ(ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ WW2.)!

  5. Αυτή η δημοσιογράφος που βλέπετε, αντιπροσωπεύει, την πίσω μεριά του σώβρακου που φορά ο Καρατζαφέρης.
    Γι’ αυτόν τον λόγο όταν μιλά, νιώθεις μια βρόμα που σε ανακατεύει.
    Είναι από τα εκατομμύρια που έδωσε στα κανάλια ο Κούλης, ώστε η δημοσιογραφία να είναι υποκειμενική και άρα στα μέτρα και σταθμά που αποφασίζει ο εκάστοτε καναλάρχης.
    Οι δημοσιογράφοι των καναλιών, παπαγαλίζουν την άποψη του Κούλη, το αφήγημα της Νέας Τάξης που μας στερεί τα δικαιώματα μας και επιβάλλει τον φασισμό.

  6. Απορώ με την υπομονή του κ. Κούβελα. Αυτό το αγενές και αμόρφωτο τσουλί χρειάζεται ένα γερό κρύο λούσιμο στο κεφάλι και μετά πέταμα στη θάλασσα για να βγει από τη νοητική θολούρα.

  7. Σαν φουσκωτή κούκλα του σέξ είναι η Παραδείση στη φωτογραφία που ανεβάσατε. LOL και ξανά-LOL. Το αφεντικό της απαιτεί όλοι να είναι εμβολιασμένοι στο κανάλι του, οπότε υποτάχτηκε κι αυτή. Είχε δηλώσει ο Καρατζαφέρης, εδώ και καιρό, ότι θα έβαζε έναν φουσκωτό μπράβο στην είσοδο του καναλιού ώστε να ελέγχει τα πιστοποιητικά εμβολιασμού των εργαζομένων του και απαιτούσε όλοι να κάνουν το μπόλι. Κάπου στο YouTube υπάρχει η δημόσια δήλωσή του. Φοβήθηκε φαίνεται η Παραδείση να μη χάσει τη δουλειά της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek