Διαφημίσεις

“Καλώ όλους τους πολίτες σε συμμετοχή στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, γιατί είναι μια ψήφος ευθύνης για τη χώρα, για την πατρίδα μας και την Αυτοδιοίκηση”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός, από τα Ιωάννινα, όπου μίλησε την Τρίτη (02/11) σε συγκέντρωση, με αφορμή τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.


“Η σωτηρία και αναμόρφωση της πατρίδας μας, είναι υπόθεση και απόφαση όλων μας. Είμαι βέβαιος ότι οι πολίτες, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, θα επιβεβαιώσουν και θα δυναμώσουν τον άνεμο της αλλαγής, που πνέει στην πατρίδα μας”, προσέθεσε. Αναφερόμενος στην οικονομία, ο κ. Παπανδρέου, επεσήμανε: “Πολλοί παρακολουθούν έκπληκτοι τις προσπάθειές και επιτυχίες μας. Κερδίσαμε και κερδίζουμε κρίσιμες μάχες αλλά δεν κερδίσαμε ακόμα τον πόλεμο. Αποκτήσαμε αξιοπιστία. Το δικαίωμα να υψώνουμε το ανάστημά μας και να προστατεύουμε τα συμφέροντα της χώρας μας.
Όπως κάναμε και τις προηγούμενες ημέρες, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου αποτρέψαμε την αποδοχή μιας απαράδεκτης πρότασης, να στερούνται το δημοκρατικό δικαίωμα της ψήφου τους, όσες χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση – όπως και εμείς – έχουν μεγάλα δημοσιονομικά προβλήματα. Σχεδιάζουμε πια, παρά τις δυσκολίες, με αισιοδοξία. Αυτή η πορεία δεν πρέπει να αμφισβητηθεί”.
“Δεν είναι ώρα για πισωγυρίσματα – Κάντε την οργή σας δύναμη αλλαγής”
Αν ακολουθήσουμε της σειρήνες της ηττοπάθειας, τις σειρήνες της άγονης διαμαρτυρίας, είναι παραπάνω από υπαρκτός ο κίνδυνος να υπονομευτούν ακόμα και οι θυσίες όλων μας, χωρίς να εδραιώσουμε την αξιοπιστία και τη σταθερότητα, που χτίζουμε σήμερα με κόπο, βήμα – βήμα.
Ζητώ από όλους τους Έλληνες πολίτες, να κάνουν την οργή τους, τη δικαιολογημένη οργή τους για όσα έζησε η χώρα μας, δύναμη αλλαγής. Αλλαγής της Ελλάδας. Δύναμη ανατροπής κάθε κατεστημένου και νοοτροπίας που μας οδήγησε εδώ.
Στην πορεία της χώρας μας για τη σωτηρία, όσοι περισσότεροι ψηφίζουμε, όσοι περισσότεροι δώσουμε το μήνυμα ότι, αυτή η πορεία πρέπει ανεμπόδιστα να συνεχιστεί, τόσο πιο ισχυρό θα είναι το χτύπημα απέναντι σε όλους όσοι παλεύουν, για να κρατήσουν την Ελλάδα εγκλωβισμένη στο παρελθόν της”, υπογράμμισε ο κ. Παπανδρέου.
“Εσείς έχετε το λόγο για τον Καλλικράτη”
Σε ό,τι αφορά στον “Καλλικράτη” ο κ. Παπανδρέου επεσήμανε: “Και ο Καλλικράτης αποτελεί μια κρίσιμη ψηφίδα της Ελλάδας που θέλουμε να κτίσουμε. Για να παίρνονται οι αποφάσεις στο κοντινότερο δυνατό επίπεδο, από εσάς, και όχι σε κάποια γραφεία εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από εσάς, μακριά από τα δικά σας προβλήματα. Αυτή την αλλαγή φέρνει ο Καλλικράτης”.
Επίσης κατηγόρησε τη ΝΔ ότι, ποτέ δεν θέλησε να βοηθήσει την Αυτοδιοίκηση, πάντα ψήφιζε εναντίον κάθε μεταρρύθμισης στην Αυτοδιοίκηση. Και ποτέ, επί των ημερών της, δεν βελτιώθηκε η Αυτοδιοίκηση. Και συνέχισε: “Ο λόγος είναι απλός. Δεν ήταν μόνο ανικανότητα ή αμέλεια. Ήταν, κυρίως, επιλογή τους. Ποτέ δεν θέλησαν την πραγματική απελευθέρωση των δυνάμεων του Ελληνικού λαού και των πολιτών. Πάντα ήθελαν, οι πολίτες να είναι εξαρτημένοι από την εκάστοτε εξουσία, που την ήθελαν στα χέρια λίγων και ισχυρών”.
“Η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται”
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στις τελευταίες τρομοκρατικές ενέργειες στην Αθήνα λέγοντας: “Καταδικάζουμε απερίφραστα και στεκόμαστε άτεγκτοι, αμείλικτοι απέναντι σε όποιον επιχειρεί, μάταια, να διασαλεύσει με τρομοκρατικές ενέργειες την κοινωνική ειρήνη και να πλήξει την εικόνα της χώρας μας διεθνώς σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο.
Για μας η ασφάλεια του πολίτη είναι δικαίωμα του πολίτη. Η ασφάλεια στη ζωή του, στη δουλειά του, στην καθημερινότητά του. Η κυβέρνηση και οι αρμόδιες υπηρεσίες θα συνεχίσουμε τη συστηματική, οργανωμένη προσπάθεια, που έχει δώσει συγκεκριμένα αποτελέσματα τον τελευταίο χρόνο.
Όπλο μας η επιχειρησιακή ετοιμότητα και τα αντανακλαστικά της Ελληνικής Αστυνομίας και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που δημιουργούν βήμα – βήμα, μέρα με τη μέρα, σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, ένα περιβάλλον ασφάλειας και σιγουριάς για τον πολίτη. Και ασπίδα μας, η ακλόνητη πεποίθηση όλης της Ελληνικής κοινωνίας, ότι κανένας δεν μπορεί να τρομοκρατήσει την Δημοκρατία μας. Η Δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται. Και όσοι την επιβουλεύονται, θα μας βρουν όλους, μια γροθιά, απέναντί τους”.

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek