13:23 - 07/12/2021

Η μικρη βρωμικη γατουλα στον Υπονομο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η μικρη βρωμικη γατουλα στον Υπονομο

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. POly wraies kai efarmosimes protaseis

  2. Internalpeace 12/07/2021 @ 4:22 ΜΜ

    την προηγουμενη εβδομαδα ενας φιλος βοηθησε εναν αγνωστο παππου στον δρομο…αυτος ο ανθρωπος εψαξε να βρει το τηλεφωνο του και τον καλεσε να του πει ενα εγγαρδιο ευχαριστω…πριν απο λιγο μια γνωστη μου που μεγαλωνει μονη της δυο παιδια περασε απεξω φτερουγιζοντας στην κυριολεξια…ειχε ανοιξει τα χερια της και εκανε πως πεταει…αυτη ειναι η δυναμη μας…να σας καμαρωνουμε ευγνωμονες και να σας βλεπουμε να πετατε…παντα μεσα σας υπαρχουν αυτα τα φτερα και δεν μπορει κανενας να σαςτα στερησει.

  3. Internalpeace 12/07/2021 @ 4:25 ΜΜ

    Ο Ναζίμ Χικμέτ…εγραψε καποτε…Θα γελάσεις απ’ τα βάθη των χρυσών σου ματιών
    είμαστε μες στο δικό μας κόσμο

    Η πιο όμορφη θάλασσα
    είναι αυτή που δεν έχουμε ακόμα ταξιδέψει
    Τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν μεγαλώσει ακόμα
    Τις πιο όμορφες μέρες μας
    δεν τις έχουμε ζήσει ακόμα

  4. ονειρευτης 12/07/2021 @ 4:43 ΜΜ

    …αυτο που περιγραφεις στις τελευταιες λεξεις Νικο το ειχα ονομασει καποτε “το συνδρομο του υνοσακου” διαγιγνωσκεται σε οποιον κουβαλαει πανω στην πλατη του κατι και αισθανεται περιεργα οταν του φυγει αυτο το βαρος..ειναι απολυτα θετικα και φωτεινα ολα οσα περιγραφεις στο βιντεο..αιωνες ο στοχος του σκοπους ηταν να αποδωμηθουν ολα αυτα και το εχει καταφερει σε μεγαλο βαθμο…το τελευταιο γαμημενο ναι χρειαζεται ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ!!!

  5. Πέθανε πριν πεθάνεις…λένε αυτοί που σε δολοφόνησαν την αθανασία σου..ας πεθανει, να αποκεφαλιστει με το σπαθί της Αληθειας του Θεου ..το ψέμα των διαβολανθρωπων υιων Ισραήλ από την γνώση της μεγαλύτερης εγκληματικής σέχτας των κανιβαλων Εβραίων. Βασιλεων της Ελλάδος.i ωαννης βασιλειας της ΑΛΗΘΕΙΑς !!! https://www.facebook.com/groups/1128873110916600/posts/1329254267545149/

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*