Διαφημίσεις

Μια ρωσική εταιρεία ρομποτικής ψάχνει να αγοράσει… το πρόσωπο και τη φωνή ενός ανθρώπου! Τα χαρακτηριστικά αυτά θα ενσωματωθούν στο νέο ρομπότ-βοηθό το οποίο κατασκευάζουν και ονομάζεται “Promobot”! Και γι’ αυτό το σκοπό, η εταιρεία είναι πρόθυμη να πληρώσει κάποιον 200.000 δολάρια!

Ασυνήθιστη πρόταση, καθώς με τη σημερινή τεχνολογία θα μπορούσαν εύκολα να δημιουργήσουν το ιδανικό – για το σκοπό τους – πρόσωπο με προγράμματα 3D και 3D printing…

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, η Promobot «αναζητά ένα πρόσωπο για ένα ρομπότ-βοηθό που θα εργάζεται σε ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα και άλλα μέρη με πολύ κόσμο. Η εταιρεία είναι έτοιμη να πληρώσει 200.000 δολάρια σε κάποιον που θέλει να μεταβιβάσει τα δικαιώματα χρήσης του προσώπου του για πάντα», σύμφωνα με το Gizmodo.

Ενώ πλέον οι αιτήσεις έχουν κλείσει, η εταιρεία αναζητούσε άτομα όλων των φύλων και φυλών άνω των 25 ετών. Εκτός αυτού, το μόνο ιδιαίτερο προσόν ήταν το άτομο να έχει «ευγενικό και φιλικό» πρόσωπο.

«Η εταιρεία μας αναπτύσσει τεχνολογίες στον τομέα της αναγνώρισης προσώπου, καθώς και της ομιλίας, της αυτόνομης πλοήγησης, της τεχνητής νοημοσύνης και άλλων τομέων της ρομποτικής», ανέφερε η Promobot σε δήλωση. «Από το 2019, κατασκευάζουμε και προμηθεύουμε ανθρωποειδή ρομπότ στην αγορά. Οι νέοι πελάτες μας θέλουν να ξεκινήσουν ένα έργο μεγάλης κλίμακας και θα πρέπει να αδειοδοτήσουν μια νέα εμφάνιση για το ρομπότ για να αποφύγουν νομικές καθυστερήσεις.»

Πηγή: Gobeawesome



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Techstories

2 σχόλια στο “Promobot: ζητάνε να αγοράσουν το πρόσωπο και τη φωνή ενός ανθρώπου για 200.000$”
  1. μια χαρά…

    Η βασική ερώτηση είναι Γιατί Ανω των 25;
    Τι συμβαίνει στο καταναλωτικό κοινό οταν έχει μπροστά του προσωπο/φωνή κάτω των 24;
    e.μ-Πιστωσήνει; e.μ.Πειρία;

    βέβαια εσύ που το πουλάς για 175,000 δολλάρια,
    ex-αφανίζεσαι.. δεν υπάρχεις… πόσο να σε κρατήσουν εν ζωή της κοινωνίας αυτά τα… Ψηχούλα;;
    χαχαχα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek