21:01 - 02/12/2021

Ηρθε ενας Ιος και πεθαιναν οι ανθρωποι …

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Και ειδαμε βιντεο και κακο απο της γειτονικες χωρες …οι ανθρωποι πεθαιναν κατα χιλιαδες ελεγαν τα βιντεο …κανεις δεν ειχε κανει εμβολιο ακομα τοτε !

Περασε ο καιρος και οι δικοι μας ειπαν…υπερβαλαμε στις μετρησεις και ειπαμε απο και με … για να ειμαστε σιγουροι ..κανεις δεν το ειχε κανει ακομα και τοτε !

Ηρθε και το εκανε ο κοσμακης ..και βγηκε η κυβερνηση των γειτονων και ειπε ..το 97 % που εδειχναν τα βιντεο να πεθαινουν ..ΔΕΝ ηταν απο τον ΙΟ …!

Και εμεις συνεχιζαμε να το κανουμε το εμβολιο , και ακομα πεθαινουν οι ανθρωποι και ακομα χρησιμοποιουν το απο και με ..και ακομα οι αριθμοι ειναι ψευτικοι …!

Και το θανατικο συνεχιζει παρα το οτι το εχουνε κανει οι περισσοτεροι , παρα το οτι εγιναν μεταλλαξεις και ποτε στην βιολογια δεν υπηρξε μια μεταλλαξη πιο θανατηφορα απο την προηγουμενη ..και ομως οι ανθρωποι συνεχιζουν να πεθαινουν μεσα σε νοσοκομεια γεματα ενδονοσοκομιακες λοιμωξεις ..και με αυτο μαζι ..αλλα και με το απο και με σε συνεχεια ..παλι ο ιος σκοτωνει τους γερους με υποκειμενα νοσηματα και οχι ολους ..οπως εκαναν παντα οι ιοι ..>!

Και βγαινουν σε ολο τον πλανητη μελετες , βγαινουν επιστημονες , περιοδικα , πανεπιστημεια , στατιστικες κρατων και δειχνουν εναν ξαφνικο θανατο να συμβαινει που δεν εχει σχεση με τον Ιο , ανεβασμενα τα ποσοστα οσο ποτε αλλωτε , αθλητες πεφτουν κατω σαν κοτοπουλα , ατυχηματα δεν εχουν σταματημο ..και το με και απο συνεχιζει να καταγραφει νεκρους χωρις να καταγραφει κανεις νεκρους απο το εμβολιο …!

και φτασαμε στην εποχη που καποιοι εχουν αλλοπροσαλες συμπεριφορες , καποιοι εχουν γινει ηδη ζομπι , καποιοι δεν θελουν να δουν τιποτα παραπανω παρα μονο την δοση της μαυρης χλαπατσας σαν σωτηρια , ..τυφλοι σε οτιδηποτε εμφαναστατο πλεον οτι κατι λαθος εχει συμβει εδω !

Σημερα αν πεθανει ενας νεος ανθρωπος αυτα τα ζομπι θα πουν ..ναι γιατι δεν ειχε κανει το εμβολιο…οχι αν ειχε υποκειμενα νοσηματα , οχι αν το απο και με λειτουργησε , οχι αν το πρωτοκολλο δουλεψε , οχι αν το ενδονοσοκομιακο μικροβιο ειναι εκει , οχι απο λαθος ιατρικο ..αλλα επειδη δεν ειχε κανει το εμβολιο .. και την ιδια στιγμη , την ιδια μερα εχουν φυγει 100 απο εμβολιο και οι απο και με …το κρυβουν με ομερτα ..!

Αυτος ο ιος , ο ιος της δειλιας να δουμε την αληθεια , να αντιμετωπισουμε τα λαθη μας , να δεχθουμε οτι η πραγματικοτητα ειναι αλλη απο αυτη που υποστηριξαμε θα κοστισει εκατομμυρια σε ψυχες , ειναι ενας Ιος του Εγω , ενα Εγω δειλο και χωρις κανενα Ηθος , ενα Εγω φοβισμενου δουλου που κλεινει τα ματια και τα αυτια στα κανα μαντατα , Το Εγω που βρισκεται σε αρνηση οταν ακουει οτι νοσει βαρια …!

Τυφλοι ειστε και αμυαλοι , τα χαρτια και τα διπλωματα σας οδηγουν στον θανατο σας , μονη σωτηρια σας ειναι να φυγετε απο την επιφανεια πληροφοριας και να μαθετε την αληθεια για το τι εχετε κανει στο σωμα σας και να μπορεσετε εστω και αργα να κανετε οτι μπορειτε για να σωθειτε ..!

Κατανοηστε κατι απλο ..ποτε κανενας δολοφονος με σχεδιο δεν βγηκε να παραδεχθει οτι εχει σκοπο να σκοτωσει !

Stranger,..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ – ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ !

    ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ , ΑΛΛΑ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ ΠΗΡΕ ΦΟΡΑ!

    100 ΘΕΛΕΙΣ…? ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ !
    https://www.youtube.com/watch?v=a42-l-bb9oM

  2. niko zo 55 xronia stin germania apo tora se 3 mines tha mpo filaki giati apofasisan ton ipoxreotiko emwoliasmo.then tha to kano to rimadi tous kai ksero ti grafo etimazo to spiti pou meno ta katikidia tha pane gia efthanasia rewma exo mbataries fotawoltika to xeimona nekra nero pigadi anthropoi na prosexoun stin apousia mou then exo.giati ta grafo gia na doso dinami se mena kai se allous anthropous.ego tha pao filaki.Then eimai iroas alla then exo alloi epilogi Wouna kai Survivol. Kali tixi.

  3. ονειρευτης 12/02/2021 @ 10:57 ΜΜ

    …καλα τα λες… και λιγα ειπες..χρησημοποιεις δε ηπιους χαρακτηρησμους αν και εχεις την “ασφαλεια” του πληκρολογιου..εμεις που τα λεμε δια ζωσης βιωνουμε την χλευη και την κοροιδια απο τους δειλους..και οσο συνειδητοποιουν την δειλια τους τοσο τσιμεντωνουν στο ψευτοαφηγημα του ιου χωρις να καταλαβαινουν οτι οσοι και να στηριζουν μαι ηλιθια κατασταση αυτη δεν παυει να ειναι ηλιθια
    την καλησπερα μου

  4. το αδυνατο σημειο των υποψιασμενων’ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΣΕ PSYOPS’ Τι σαν εβαλαν απαγορευτικα? δεν καταλαβαινω τιποτα΄ δεν με νοιαζει που δεν καθομαι καφε κ στα βρωμοεστιατορια, δεν με νοιαζει η κοινωνικοποιηση κ δεν με νοιαζει να μπω εκκλησια (παω και απ εξω) δεν με νοιαζει που δεν μπαινω σε μαγαζια, ερχονται αυτοι σε μενα παρκαλωντας και με βγαζουν απο τον κοπο κ στριμωξιδι, δεν με νοιαζει που δεν μπαινω τραπεζα. Σε λιγο θα αραιωσουμε κιολας, οτι καλυτερο δλδ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*