11:34 - 01/12/2021

«ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΤΕ κάθε μήνα το πρόστιμο από την σύνταξη» – Αυτός έδωσε ΟΡΚΟ στον Ιπποκράτη;

Διαφημίσεις

Υπερέβησαν τα εσκαμμένα! Ο Μένγκελε μοιάζει πλέον άκακο γατάκι μπροστά τους…

«Αν πετύχουμε με την υποχρεωτικότητα και εμβολιαστούν οι 60ρηδες και άνω, η εικόνα της πανδημίας της χώρας μας θα αλλάξει τελείως», διατείνεται ο καθηγητής πνευμονολογίας και εντατικής θεραπείας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, αναφορικά με το νέο απάνθρωπο μέτρο που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Ο καθηγητής επισήμανε μάλιστα πως το εν λόγω μέτρο ελήφθη ορθώς, παρότι, όπως ανέφερε, δεν θα σταματήσει τον ιό από το να κυκλοφορεί αλλά, ισχυρίστηκε, θα μειώσει την πίεση στο σύστημα η υγείας.

«Πρέπει όλοι οι Έλληνες να εμβολιαστούμε για να σταματήσει ο ιός να κυκλοφορεί άρα πρέπει και οι άλλες ηλικίες να ακολουθήσουν με πολύ μαζικότερο εμβολιασμό», συμπλήρωσε και πέταξε την «τορπίλη» του:

«Έχουμε γεμίσει δικαιωματιστές. Δεν υπάρχει δημοκρατικό δικαίωμα στον θάνατο. Για αυτό το κράτος λέει: ‘Θα φοράς ζώνη ασφαλείας, θες, δεν θες’. Έτσι γίνεται και με το εμβόλιο.

Τα μέτρο της υποχρεωτικότητας μάλλον δεν θα δουλέψει έτσι. Αν τα 100 ευρώ κάθε μήνα παρακρατώνται από την σύνταξη, είναι πολύ εύκολο άμεσα να πιεστεί ό άλλος».

Δείτε το βίντεο:

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. ΑΒΑΝΤΑΣ 12/01/2021 @ 2:26 ΜΜ

    O ”ΑΝΘΡΩΠΟΣ” ΕΙΝΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗς ,ΞΕΡΩ,ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΜΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΤΕΛΕΙΟΜΕΝΟΥ????? ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑΑΑ

  2. ταπεινή άποψη;; χμ.. δηλαδή η μη ταπεινή άποψη ποια θα ήταν; μπερδεύτηκα πάλι

  3. ΑΛΑΪΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ 12/01/2021 @ 2:47 ΜΜ

    Ο ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ + ΚΑΚΙΑΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ,ΡΕΕΕ;
    ( ΜΟΝΟ ο σωτηράκης ,αλλά για υποχρέωση σε θάνατο
    https://www.youtube.com/watch?v=FKO5SB9dSjA )
    ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΒΡΕ ΑΘΛΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΕΙΣΑΙ ΥΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΣΧΕΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ,ΟΤΙ
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ;;;
    ΕΧΕΙΣ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;;;

  4. ΑΛΑΪΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ 12/01/2021 @ 2:47 ΜΜ

    ΜΙΛΑΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ .
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ;;;
    ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ.ΒΡΕ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΠΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΩΣ ΚΑΙ 67-68 ΕΤΩΝ;;;
    ΕΡΠΟΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ αφεντικού σου,ΟΙ 60άρηδες ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ,ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.
    ΣΤΟΧΕΥΣΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ.
    ΕΧΕΙΣ ΧΟΡΤΑΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ,ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΡΟΜΟΑΦΗΓΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ,ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΘΑ Η ΗΔΟΝΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙΣ.

  5. ΑΛΑΪΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ 12/01/2021 @ 2:48 ΜΜ

    ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ.
    ΕΙΜΑΙ 105 ΕΤΩΝ.ΕΙΜΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΩ ΟΤΑΝ ΜΟΛΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ.
    ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ Η ΟΜΙΚΡΟΝ ΚΑΙ Ο μπουρλά ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ.( ΠΑΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΠΑΤO…)
    αντε πάγαινε απο δω ρεεεεεεεεε.

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ…

  6. τώρα κατάλαβε ο κόσμος ότι καθετι που εξστομεί έχει βάρος;

    οταν λες πανω απο όλα η υγεία και η υγεία χωρίς λεφτα δεν υπάρχει εδώ και πολυυυυυ καιρό, ειναι σαν να λες πανω απο όλα τα λεφτά.. το νόμισμα… ο νόμος.. Τώρα θα πρέπει να ευχόμαστε να έχουμε επί-γειους Ανάργυρους, μιας και αποτι κατάλαβα οι ιατροι της τοτε εποχής πληρωνόντουσαν με αργύρια. Αυτά τα γνωστά αργύρια που εσύ αποφασίζεις εαν θα τα αφήσεις να αποφασίσουν εάν θα ζήσεις ή θα πεθάνεις.

  7. τι να πουμε άλλο πια;
    γρήγορη λευτεριά απο τους φασιστες

  8. κωστας παπαδόπουλος 12/01/2021 @ 8:00 ΜΜ

    Καθηγητής βλακολογίας και εντατικής μ@λακοπεξίας Βασιβλακόπουλος…Από τα σκατά σε πήρανε και σε κάνανε καθηγητή…

  9. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ κ ΤΟΛΜΗ 12/02/2021 @ 10:40 ΠΜ

    Eνα μηνα πριν προσγηωθει ο ιος στην Ελλαδα οι 300 της μασας ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΨΗΦΗΣΕΙ “ΝΑΙ” για ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΡΥΠΗΜΑ!!!!!ΒΡΕΣ ΤΟ ΦΕΚ !!!!!!!!!(δυο παρων μεσα στα 300…..).
    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑ ΤΑ ΛΑ ΒΕΣ ;;;;

  10. Η σύνταξη που λαμβάνεις είναι τα λεφτά σου, είναι τα χρήματα που έδωσες στο ασφαλιστικό ταμείο από την τσέπη σου κι ένα μέρος τους θα το πάρεις πίσω για να ζήσεις όταν δε δουλεύεις ως ηλικιωμένος. Αυτό το όργιο που το παίζει γιατρός δηλώνει ξεκάθαρα λοιπόν ότι θέλει το σύστημα να κλέψει τα χρήματα του λαού! Δηλώνει γενικότερα υπέρ ενός παράνομου και αντισυνταγματικού προστίμου. Στην αρχή έλεγα ότι είναι ένα τρελό πιόνι του συστήματος. Τώρα γνωρίζω ότι πρόκειται για μεγάλο εγκληματία κι αλήτη.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*