11:47 - 01/12/2021

Θυμασαι τα παλαια κτιρια που σου ελεγα ;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Φτασαμε στο αποφασιζω και διατασσω λοιπον ….αναμενομενο !

Σε μια εποχη που η ελευθερια του λογου καταδικαστηκε απο νωρις σε θανατο και οι τροποι επικοινωνιας μας ελεγχομενοι !

Μαλλον εισαι θυμωμενος και νοιωθεις μονος , μαλλον θες να μιλησεις αλλα δεν γνωριζεις σε ποιον , ποιος ειναι σαν και σενα , πως θα του μιλησεις χωρις να ακουει το παπαγαλακι ..αυτο το υπακουο παπαγαλακι της καρεκλας .. ο πραιτωριανος !

Νομιζω οτι η πληροφορια με τα παλαια κτιρια και η αγκυρα της μολις βρηκαν το σκοπο τους!

Ολα τελικα ενωνονται , παρελθον , μελλον , παρων …ολα για καποιο λογο υπαρχουν η υπηρχαν !

Απολαυσε τη βολτα σου στην Πολη , κανε ενα τσιγαρο κατω απο ενα εγκατελειμενο κτιριο , χαμογελα και εχει την κριση ανοικτη σαν αλεξιπτωτο !ΠΡΟΣΕΧΕ τους παπαγαλους και κανε αυτο που κανεις ακομα δεν σου εχει απαγορευσει … μιλα και ανταλλαξε αποψεις με αλλους , ενωσου , γνωρισε ερευνησε , οργανωσου με νεα ατομα στην ζωη σου , χωρις εγγυησεις παρα μονο καρδια και ενστικτο και μεγαλη αναγκη για δικαιοσυνη !

Παντα υπαρχει ο τροπος για ολα , παντα μπορεις να περνας κατω απο το ρανταρ , θυμισου ξανα αυτο που εχουμε πει ο Ελληνας στην Αναγκη και στον Ερωτα μπορει να αντιμετωπισει ακομα και θεους !

Στο χαος απαντας με μεγαλυτερο χαος , πρεπει να αφεθεις πια στις ενεργειες της φυσης σου , .. σαν εξυπνος λαος που ειμαστε !

Καλη βολτουλα , καλη συναντηση σε ολη την Ελλαδα …!

Το τσιγαρακι στα μνημεια μας ..οχι τα ιστορικα αλλα τα απλα , τα καθημερινα της ζωης ..αυτα που συντηρησαν την ζωη , την αγαπη , την οικογενεια , την πιστη και το εθνος ..αυτα τα κτιρια που ειναι εκει σαν φυλακες της πολης θα ειναι το ραντεβου της επομενης ιστοριας μας !

Καλη αρχη σε ολους , Ηττω Υπερ Δικαιου !

Stranger …

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ

  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ…ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΕΧΘΕΣ…

  3. Όταν το είχες γράψει ,
    η σκέψη πήγε στο συγκεκριμένο κτίριο τότε.
    Σήμερα αν και πήγε πάλι στο συγκεκριμένο κτίριο,
    ήρθε μια ανάμνηση από τα παλιά γι αυτό το κτίριο.
    Ασυναίσθητα ακολουθάς ένα δρόμο ,αν και αυτός ο δρόμος συνειδητά σε πηγαίνει στην απάντηση για το λόγο αυτό.
    Πώς δύσκολο να εκφράσεις με λόγια αυτό που αποτυπώνει η καρδιά σου!Οι περισσότεροι αποχωρούν ,μα ένα σημείο αναμένει αναμμένο.
    Αν δεν το πεις πώς είναι αναμμένο, πώς οι άλλοι θα τον δουν;
    Το γιατί βρέθηκε..Και δεν είναι γατί

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*