15:14 - 30/11/2021

Καταγγελια προς Ενωμενη ευρωπη και ΟΗΕ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σας καταγγελω απο Ελλαδα οτι ο πρωθυπουργος της χωρας μας εν καιρο θανατηφορας πανδημιας συμπεριφερεται απολυτα ρατσιστικα και ΔΕΝ εμβολιαζει τα εκατομμυρια των προσφυγων μεσα στην χωρα για να τους σωσει απο την θανατηφορα πανδημια !

Αφηνει στο ελεος του θανατηφρου ιου αυτους τους ανθρωπους που βασανηστικαν απο τοσα και τοσα και ειναι απο ολες τις μουσουλμανικες χωρες !

Ο ελληνας πρωθυπουργος δειχνει ενα ανελεητο μισος προς το Ισλαμ και τους ανθρωπους του επιμενοντας να μην κανει τιποτα για την προφυλαξη τους , νεα παιδια , γυναικες μανες που ανα πασα στιγμη θα νοσησουν και θα πεθανουν απο τον δολοφονικο ιο ..!

Ειναι για εμας τους Ελληνες κατι που το βλεπουμε να συμβαινει και σπαραζει η καρδια μας !

Παρακαλουμε να επιληφθειτε κατα του ρατσιστικου μενους του Κυριακου Μητσοτακη που ενω εχει την δυναμη αρνειτε πεισματικα να πραξει το αυτονοητο για την προστασια τοσο αυτων των ανθρωπων αλλα και για την σωστη αντιμετωπιση στην διασπορα του θανατηφορου ιου !

Νικολαος Γκονος Ελληνας ιθαγενης που σπαραζει η καρδια μου να βλεπει αυτη την αδικια προς τους συανθρωπους μου που ετυχε να εχουν αλλο χρωμα και αλλη πιστη απο εμας !

Δεν μπορουμε να δεχθουμε μια Ελλαδα δυο ταχυτητων εξαιτιας του ρατσισμου που επιδεικνύει καθημερινα η Ελληνικη κυβερνηση ! Εμβολιασμος και δικαιωμα στην ζωη για ολους !

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Γιωργος 11/30/2021 @ 5:37 ΜΜ

    Πολυ εξυπνη αυτη η καταγγελια.
    Καταγγελει το θυμα στον φονια οτι καποιος να τον σκοτωσει.

  2. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΙΘΑΓΕΝΗ

  3. Φωτεινή Τυράσκη 11/30/2021 @ 8:58 ΜΜ

    Εύστοχη και δικαία η καταγγελία σου, Νικόλαε!!!

    Υπάρχει κάποιος ευρωβουλευτής για να την διαβάσει στις Βρυξέλλες;;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*