15:35 - 28/11/2021

Χάρτης πορείας για τη δίωξη εγκλημάτων COVID

Διαφημίσεις

Η ιστορία με μια ματιά

Ο νόμος του 1989 για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας των βιολογικών όπλων επιβάλλει πρόστιμα και ποινές φυλάκισης σε όποιον “εν γνώσει του αναπτύσσει, παράγει, αποθηκεύει, μεταφέρει, αποκτά, διατηρεί ή κατέχει οποιονδήποτε βιολογικό παράγοντα, τοξίνη ή σύστημα παράδοσης για χρήση ως όπλο”

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σήμερα είναι ότι η ομοσπονδιακή μας κυβέρνηση έχει καταληφθεί από δυνάμεις που επιδιώκουν να καταστρέψουν τις ΗΠΑ εκ των έσω. Ως εκ τούτου, δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε την ομοσπονδιακή δικαιοσύνη να ασκήσει δίωξη και να καταστήσει υπεύθυνους για την πανδημία και τις τοξικές ενέσεις COVID

Για να παρακάμψουμε το διεφθαρμένο ομοσπονδιακό δικαστικό σώμα, πρέπει να επικεντρωθούμε στους τοπικά εκλεγμένους εισαγγελείς. Ανάλογα με την πολιτεία, μπορεί να φέρουν τίτλους όπως εισαγγελέας, εισαγγελέας της πολιτείας, εισαγγελέας ή εισαγγελέας της κομητείας.

Οργανωθείτε σε τοπικό επίπεδο για να βρείτε ανθρώπους πρόθυμους, ως ομάδα, να καλέσουν τον τοπικό, εκλεγμένο εισαγγελέα να συγκαλέσει σώμα ενόρκων και να απαγγείλει κατηγορίες στα άτομα που είναι ύποπτα για συμμετοχή στη δημιουργία του SARS-CoV-2 και στους υπεύθυνους για τις ενέσεις COVID.

Η κατηγορία που ισχύει είναι “δολοφονία και συνωμοσία για τη διάπραξη δολοφονίας”. Για αρχή, μπορούν να απαγγελθούν κατηγορίες σε 15 ερευνητές που αναφέρονται σε ένα βασικό έγγραφο, καθώς και σε εκείνους που χρηματοδότησαν την έρευνα. Σε αυτούς που θα παραπεμφθούν σε δίκη σε σχέση με τα εμβόλια COVID περιλαμβάνονται οι διευθύνοντες σύμβουλοι, οι διευθύνοντες σύμβουλοι λειτουργίας και οι επιστημονικοί υπεύθυνοι των εταιρειών Pfizer, BioNTech, Moderna και Johnson & Johnson

Ο Francis Boyle είναι επαναλαμβανόμενος καλεσμένος- του έχω πάρει συνέντευξη δύο φορές το 2020 σχετικά με την πιθανότητα ο SARS-CoV-2 να έχει δημιουργηθεί σε εργαστήριο. Το ιστορικό του Boyle περιλαμβάνει προπτυχιακό πτυχίο από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο, πτυχίο δικηγόρου από το Χάρβαρντ και διδακτορικό στις πολιτικές επιστήμες. Είναι καθηγητής διεθνούς δικαίου στο Κολέγιο Νομικής του Πανεπιστημίου του Ιλινόις και έχει γράψει το βιβλίο “Biowarfare and Terrorism” (Βιολογικός πόλεμος και τρομοκρατία). 1

Το 2020, όταν αρχίσαμε τον διάλογο, οποιαδήποτε αναφορά στο ότι ο SARS-CoV-2 είναι ένα τεχνητό βιολογικό όπλο λογοκρίθηκε έντονα και αν είχαμε ανεβάσει αυτό το βίντεο στο YouTube, θα είχε απαγορευτεί στις αρχές του περασμένου έτους και όχι πριν από λίγους μήνες. Σήμερα, η θεωρία της διαρροής από το εργαστήριο έχει αναγνωριστεί ως πιθανή ακόμη και από τα εξαγορασμένα και πληρωμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Έχουμε επίσης πολλά έγγραφα που δείχνουν ότι ο Dr. Anthony Fauci, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), χρηματοδότησε παράνομη έρευνα για την αύξηση της λειτουργικότητας των κορονοϊών όταν υπήρχε ομοσπονδιακό μορατόριουμ για αυτού του είδους την έρευνα. Τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας και η EcoHealth Alliance φαίνεται επίσης να συνωμότησαν για να αποφύγουν την ενεργοποίηση μιας δευτερογενούς επανεξέτασης αυτών των πειραμάτων ενίσχυσης της λειτουργίας.2,3,4,5
Έχουν διαπραχθεί παράνομες πράξεις

Σε αυτή τη συνέντευξη, διερευνούμε μερικές από τις στρατηγικές που έχει σκεφτεί ο Boyle σχετικά με το πώς μπορούμε να διώξουμε αυτά τα άτομα για αυτά που κάνουν, επειδή παραβιάζουν άμεσα τη νομοθεσία και τις συνθήκες που έγραψε ο ίδιος πριν από 30 και πλέον χρόνια.

Για δεκαετίες, ο Boyle έχει ταχθεί κατά της ανάπτυξης και χρήσης βιολογικών όπλων, τα οποία υποπτεύεται ότι είναι το COVID-19. Ζήτησε τη θέσπιση νομοθεσίας για τα βιολογικά όπλα ήδη από το 1985, για τη Σύμβαση για τα βιολογικά όπλα, και συνέταξε τον νόμο για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας με βιολογικά όπλα6 , ο οποίος κατέληξε να ψηφιστεί ομόφωνα και από τα δύο σώματα του Κογκρέσου και να υπογραφεί ως νόμος από τον Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο το 1989. Σύμφωνα με τον αντιτρομοκρατικό νόμο του 1989 για τα βιολογικά όπλα:7

“Όποιος εν γνώσει του αναπτύσσει, παράγει, αποθηκεύει, μεταφέρει, αποκτά, διατηρεί ή κατέχει οποιονδήποτε βιολογικό παράγοντα, τοξίνη ή σύστημα παράδοσης για χρήση ως όπλο, ή εν γνώσει του βοηθά ξένο κράτος ή οποιαδήποτε οργάνωση να το πράξει, τιμωρείται με πρόστιμο σύμφωνα με τον παρόντα τίτλο ή με ισόβια ή πολυετή φυλάκιση ή και με τις δύο αυτές ποινές. Υπάρχει εξωεδαφική ομοσπονδιακή δικαιοδοσία για αδίκημα δυνάμει του παρόντος τμήματος που διαπράττεται από ή κατά υπηκόου των Ηνωμένων Πολιτειών.”

Λογοδοσία όταν οι ομοσπονδιακές αρχές έχουν συλληφθεί

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σήμερα είναι ότι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι ακόμη και η ομοσπονδιακή μας κυβέρνηση έχει αιχμαλωτιστεί από δυνάμεις που επιδιώκουν να καταστρέψουν τις ΗΠΑ εκ των έσω. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει περίπτωση οι ομοσπονδιακές μας αρχές – συμπεριλαμβανομένων των ομοσπονδιακών δικαστών – να επιδιώξουν ποτέ να εφαρμόσουν τον αντιτρομοκρατικό νόμο για τα βιολογικά όπλα.

Πώς θα πλοηγηθούμε σε αυτό το σοβαρό δίλημμα; Ο Boyle πιστεύει ότι υπάρχει τρόπος, και αυτός περιλαμβάνει την εστίαση στους τοπικά εκλεγμένους εισαγγελείς. Ανάλογα με την πολιτεία, μπορεί να φέρουν τίτλους όπως εισαγγελέας, εισαγγελέας της πολιτείας, εισαγγελέας ή εισαγγελέας της κομητείας8.

Αν καταφέρουμε έστω και έναν από τους 400 τοπικούς εισαγγελείς να συγκαλέσει σώμα ενόρκων και να απαγγείλει κατηγορίες για φόνο και συνωμοσία με σκοπό τη διάπραξη φόνου, όλος αυτός ο χάρτινος πύργος θα καταρρεύσει. ~ Francis Boyle

Ο Boyle εξηγεί το σχέδιο:

“Εμφανίζομαι ενώπιον ομοσπονδιακών δικαστών από το 1982 για θέματα θάρρους, ακεραιότητας και αρχών. Μπορώ να σκεφτώ μόνο έναν ομοσπονδιακό δικαστή που μας έδωσε μια δίκαιη δίκη. Επομένως, δεν μπορούμε να βασιστούμε στους ομοσπονδιακούς δικαστές για να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά. Αυτό με οδηγεί στη συνέχεια στη 10η τροπολογία του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι εξουσίες που δεν έχουν ανατεθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες από το Σύνταγμα, ούτε απαγορεύονται από αυτό στις Πολιτείες, διατηρούνται στις Πολιτείες αντίστοιχα, ή στο λαό … Η πρότασή μου είναι η εξής: Ο αμερικανικός λαός, σε επίπεδο πολιτείας, τοπικής κοινότητας, πρέπει να απευθυνθεί στους τοπικούς μας εισαγγελείς, δηλαδή στους εισαγγελείς των πολιτειών, στους εισαγγελείς της περιφέρειας, στους εισαγγελείς των κομητειών, σε κάθε τοπικό εισαγγελέα. Και την τελευταία φορά που διάβασα υπήρχαν πάνω από 400 από αυτούς στη χώρα.

Αυτοί οι τοπικοί εισαγγελείς δεν ανήκουν στο ομοσπονδιακό σύστημα. Έχουν εξουσιοδοτηθεί από τη 10η τροπολογία του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών. Εκλέγονται δημοκρατικά από τους πολίτες της κοινότητάς τους.

Οι ομοσπονδιακοί δικαστές δεν εκλέγονται από κανέναν. Διορίζονται από τον Πρόεδρο και από τη στιγμή που βρίσκονται στον πάγκο τους με ισόβια θητεία, μπορούν να απομακρυνθούν μόνο με μομφή, η οποία είναι σχεδόν αδύνατη, και οι μισθοί τους δεν μπορούν να μειωθούν. Είναι σαν τον Παντοδύναμο Θεό που κάθεται σε αυτά τα ομοσπονδιακά έδρανα.

Δεν συμβαίνει το ίδιο με τους πολιτειακούς και τοπικούς εισαγγελείς. Είναι υπόλογοι στους πολίτες της κοινότητας … Νομίζω ότι αν μπορέσουμε να πείσουμε έστω και έναν από τους 400 τοπικούς εισαγγελείς να συγκαλέσει σώμα ενόρκων και να απαγγείλει κατηγορίες για φόνο και συνωμοσία για διάπραξη φόνου, όλος αυτός ο χάρτινος πύργος θα καταρρεύσει … Έτσι, αυτό που προτείνω είναι δύο βήματα: Ένα για τα frankenshots και ένα άλλο για την πανδημία COVID”.

Ευθύνη των εγκληματιών για την πανδημία COVID

Ξεκινώντας με την πανδημία COVID, ο Boyle συνιστά να οργανωθείτε σε τοπικό επίπεδο και να απευθυνθείτε σε όλους τους τοπικούς εισαγγελείς, απαιτώντας να συγκαλέσουν σώμα ενόρκων για να ζητήσουν την παραπομπή των υπευθύνων για το COVID-19 για φόνο και συνωμοσία προς διάπραξη φόνου. Αλλά πώς θα αρχίσουμε να εντοπίζουμε τους ενόχους; Ο Boyle λέει:

“Το άρθρο [του 2015], “SARS-Like Cluster of Circulating Bat Coronavirus Pose Threat for Human Emergence “9, είναι το καπνιστό όπλο για το ποιος βρίσκεται πίσω από τον COVID-19. Ποιος είναι σε αυτό το συμβόλαιο;

Ο [Vineet] Menachery [Ph.D.] από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας και άλλοι άνθρωποι εκεί, συμπεριλαμβανομένου του [Ralph] Baric [Ph.D.]. Δώδεκα άτομα αναφέρονται ονομαστικά σε αυτή τη σύμβαση στο UNC BSL 3. Γνωρίζουμε επίσης ότι ο [ζωολόγος Peter] Daszak εργαζόταν με τον Baric σε όλο αυτό το έργο. Ένα άτομο από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων συμμετείχε επίσης στην έρευνα, την ανάπτυξη και τη δοκιμή του COVID-19.

Αυτοί είναι ακριβώς οι ίδιοι άνθρωποι, ο FDA, οι οποίοι εγκρίνουν όλα αυτά τα Frankenshots, συμπεριλαμβανομένης της περασμένης εβδομάδας για παιδιά από 5 έως 11 ετών. Έτσι, ανέπτυξαν αυτό το όπλο βιολογικού πολέμου και τώρα εγκρίνουν όλα τα σφηνάκια. Αυτό είναι ένα διπλό χτύπημα εναντίον του αμερικανικού λαού …

Υπάρχει η Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ που εμπλέκεται στην έρευνα, ανάπτυξη και δοκιμή του COVID-19 και των επιθετικών όπλων βιολογικού πολέμου. Γνωρίζουμε επίσης ότι το Χάρβαρντ ήταν χορηγός του εργαστηρίου BSL 4 [επίπεδο βιοασφάλειας 4] στο Wuhan της Κίνας. Αυτό το Wuhan BSL 4 είναι το Fort Detrick της Κίνας. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό στο μυαλό μου.

Και ποιος είναι ο σημερινός διευθυντής του CDC; [Dr. Rochelle] Walensky. Είναι από την Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ. Δεν μπορείτε να πιστέψετε τίποτα από όσα σας λέει το CDC ή η Walensky. Είναι απροκάλυπτοι ψεύτες και πάντα ήταν.

Πράγματι, το CDC έχει εμπλακεί στην έρευνα, ανάπτυξη και δοκιμή επιθετικών όπλων βιολογικού πολέμου, όπως μπόρεσα να διαπιστώσω από επίσημα κυβερνητικά έγγραφα, από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Και τότε – το CDC και ο Walensky – επικύρωσαν την έγκριση του FDA για τα frankenshots … Δουλεύουν όλοι μαζί σε συνεννόηση μεταξύ τους.

Επίσης, αν διαβάσετε τις υποσημειώσεις αυτού του άρθρου, συνεργάζονται με το Fort Detrick. Οπότε, όλοι συνεργάζονται. Έχετε το κινεζικό Fort Detrick, έχετε το δικό μας Fort Detrick, έχετε το UNC BSL 3, το Wuhan BSL 4, την Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ – όλοι εργάζονται μαζί για την έρευνα, την ανάπτυξη και τη δοκιμή [αυτού του βιολογικού όπλου].

Ποιος τα χρηματοδότησε όλα αυτά; Το συμβόλαιο το καθιστά αρκετά ξεκάθαρο. Χρηματοδοτήθηκε από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, τα οποία τότε διηύθυνε ο Dr. Francis Collins. Ήξερε πολύ καλά τι συνέβαινε εδώ. Συνεργαζόταν εκεί πέρα με την Κίνα και το Wuhan BSL 4. Επίσης, ο Anthony Fauci του NIAID. Είναι κι αυτός εδώ”.

Οι περισσότερες έρευνες βιολογικού πολέμου έγιναν υπό τον Fauci

Σύμφωνα με τον Boyle, ήταν η κατάχρηση της γενετικής μηχανικής από την κυβέρνηση Reagan για σκοπούς βιολογικών πολεμικών όπλων που ανάγκασε αρχικά το Συμβούλιο για την Υπεύθυνη Γενετική και τον Boyle να συντάξουν την Πράξη κατά της Τρομοκρατίας των Βιολογικών Όπλων του 1989.

Περίπου την ίδια εποχή, ο Reagan, υπό την επιρροή των νεοσυντηρητικών που πιστεύουν στον βιολογικό πόλεμο και στον εθνοτικό βιολογικό πόλεμο, τοποθέτησε τον Fauci επικεφαλής του προγράμματος βιολογικών όπλων των ΗΠΑ. “Περίπου το 95% όλων αυτών των ερευνών βιολογικού πολέμου ναζιστικού τύπου έχει γίνει υπό την αιγίδα του Tony Fauci”, λέει ο Boyle.

Νομικοί ορισμοί της “δολοφονίας” και της “συνωμοσίας προς δολοφονία

Ο Boyle έχει διδάξει τόσο ποινικό δίκαιο όσο και διεθνές δίκαιο ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Εξακολουθεί επίσης να ασκεί το ποινικό δίκαιο, τόσο σε επίπεδο δίωξης όσο και υπεράσπισης. Σύμφωνα με τον Boyle, το αγγλοαμερικανικό εθιμικό δίκαιο έχει έναν ορισμό για τη “δολοφονία” που ισχύει σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ, με εξαίρεση τη Λουιζιάνα, και ο οποίος είναι “η παράνομη δολοφονία ενός ανθρώπινου όντος με κακόβουλη πρόθεση”.

“Ας το αναλύσουμε αυτό”, λέει. “Η λέξη “παράνομο” – όλα αυτά τα άτομα που μόλις ανέφερα από αυτή τη συμβεβλημένη μελέτη … συμμετείχαν στην έρευνα, την ανάπτυξη, τη δοκιμή και την αποθήκευση όπλων βιολογικού πολέμου κατά σαφή παραβίαση του νόμου μου για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας των βιολογικών όπλων του 1989.

[Ο όρος] “δολοφονία ανθρώπων” – νομίζω ότι ο αριθμός των Αμερικανών που έχουν σκοτωθεί, δολοφονηθεί από το COVID-19, ξεπερνά κατά πολύ το ένα εκατομμύριο … Και στη συνέχεια, “με δόλο εκ προμελέτης” – ο “δόλος εκ προμελέτης” είναι νομικός όρος.

Θα μου έπαιρνε τρία, τέσσερα, πέντε διαφορετικά μαθήματα για να τα εξετάσω όλα, αλλά ένα στοιχείο του δόλου εκ προμελέτης είναι η απερίσκεπτη έκθεση σε κίνδυνο ανθρώπων και, σαφώς, το γνώριζαν. Αν διαβάσετε τα συμβόλαια και τις μελέτες, γνώριζαν … ότι αυτή η εργασία με κέρδος από τη λειτουργία ήταν υπαρξιακά επικίνδυνη και την έκαναν ούτως ή άλλως.

Είναι σαφές ότι αυτό συνιστά “απερίσκεπτη έκθεση σε κίνδυνο ανθρώπινων όντων”, “κακόβουλη πρόθεση”. Έτσι, έχετε όλα τα στοιχεία για φόνο, και στη συνέχεια “συνωμοσία για τη διάπραξη φόνου”. Στο κοινό δίκαιο, “συνωμοσία” είναι δύο [ή περισσότεροι] άνθρωποι που ενώνονται για να συμφωνήσουν να κάνουν μια παράνομη πράξη – όπως η παραβίαση του νόμου μου – ή μια νόμιμη πράξη με παράνομα μέσα.

Έτσι, νομίζω ότι έχουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους τουλάχιστον για φόνο και συνωμοσία για τη διάπραξη φόνου, και η συμβουλή μου είναι ότι αν έχετε χάσει ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή έναν φίλο που ζει στην εδαφική δικαιοδοσία οποιουδήποτε από αυτούς τους τοπικούς εισαγγελείς, θα έχουν δικαιοδοσία να συγκαλέσουν ένα μεγάλο σώμα ενόρκων και να ζητήσουν κατηγορίες για φόνο και συνωμοσία για τη διάπραξη φόνου εναντίον όλων αυτών των ανθρώπων”.

Έτσι, συνοπτικά, ο Boyle προτείνει να ξεκινήσει ο κατάλογος των κατηγοριών με τους 15 συν-συγγραφείς της δημοσίευσης του 2015, “SARS-Like Cluster of Circulating Bat Coronavirus Pose Threat for Human Emergence “10 , και εκείνους που τη χρηματοδότησαν, στους οποίους περιλαμβάνονται οι Collins, Fauci και Daszak (πρόεδρος της EcoHealth Alliance).

Και, και πάλι, ο λόγος για τον οποίο πρέπει να στραφούμε σε τοπικά εκλεγμένους εισαγγελείς είναι επειδή οι γενικοί εισαγγελείς των πολιτειών καταθέτουν αγωγές στα ομοσπονδιακά δικαστήρια, τα οποία γνωρίζουμε ότι έχουν αιχμαλωτιστεί και δεν θα διώξουν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Οι τοπικοί εισαγγελείς, από την άλλη πλευρά, μπορούν να συγκαλέσουν ενόρκους στην τοπική τους δικαιοδοσία, ακόμη και στην ίδια τους την κομητεία. Έτσι, αυτή η στρατηγική παρακάμπτει την αιχμαλωτισμένη ομοσπονδιακή δικαιοσύνη.

“Δεν μπορούμε να βασιστούμε στα ομοσπονδιακά δικαστήρια, συμπεριλαμβανομένου του Ανώτατου Δικαστηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών”, λέει ο Boyle. “Κοιτάξτε μόνο αυτές τις αποκαλύψεις στην εφημερίδα The Wall Street Journal, όπου ανακαλύψαμε ότι πολύ περισσότεροι από 130 ομοσπονδιακοί δικαστές αποφάσιζαν ανήθικα για υποθέσεις στις οποίες είχαν εμπλακεί επενδύσεις. Δεν εμπιστεύομαι καθόλου το ομοσπονδιακό δικαστικό σώμα ότι θα πράξει το σωστό εδώ”.

Πώς να ασκήσετε δίωξη για τα εμβολια COVID

Στη συνέχεια, πρέπει να βρούμε πώς θα ασκήσουμε δίωξη κατά των υπευθύνων για τις γονιδιακές ενέσεις COVID. Για αυτές ισχύουν οι ίδιοι νομικοί ορισμοί. Διαπράττουν και αυτοί “παράνομη θανάτωση ανθρώπινων όντων με δόλο”.

“Εδώ έχουμε μια κατάφωρη, προφανή παραβίαση του Κώδικα της Νυρεμβέργης για τα ιατρικά πειράματα, που είναι ένα έγκλημα της Νυρεμβέργης για το οποίο η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών άσκησε δίωξη κατά των ναζιστών γιατρών και εκτέλεσε ορισμένους”, λέει ο Boyle.

“Πράγματι, μπορείτε να τα διαβάσετε όλα αυτά στην απόφαση των ιατρών της Νυρεμβέργης … Ο κατάλογος των εκτελεσθέντων γιατρών βρίσκεται ακριβώς εκεί στο τέλος. Αυτό που βλέπουμε τώρα με αυτές τις ειλικρινείς ενέσεις για τα παιδιά, αυτό είναι ο Δρ Μένγκελε στο Άουσβιτς από την αρχή. Από εκεί προήλθε ο Κώδικας της Νυρεμβέργης για τα ιατρικά πειράματα.

Δεύτερον, η “παράνομη θανάτωση ανθρώπων” περιλαμβάνεται στην απόφαση και τις αρχές του Χάρτη της Νυρεμβέργης – τον Χάρτη του 1945, την απόφαση του 1946 και τις αρχές του 1950 – που ορίζουν ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Στην απόφαση και τις αρχές του Χάρτη της Νυρεμβέργης, το “έγκλημα κατά της ανθρωπότητας” ορίζεται εν μέρει ως “δολοφονία, εξόντωση ή άλλες απάνθρωπες πράξεις που διαπράττονται εναντίον άμαχου πληθυσμού”. Αυτό ακριβώς συμβαίνει αυτή τη στιγμή εναντίον του αμερικανικού πληθυσμού.

Και θα πρέπει να επισημάνω ότι η διάταξη αυτή, “έγκλημα κατά της ανθρωπότητας”, μπήκε εκεί για να αντιμετωπίσει ακριβώς και επακριβώς τις ναζιστικές διώξεις των Γερμανών Εβραίων πολιτών. Αυτό ακριβώς κάνει σήμερα η κυβέρνηση Μπάιντεν σε όλους τους Αμερικανούς πολίτες – ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, όπως ορίζεται από τον Χάρτη, την Απόφαση και τις Αρχές της Νυρεμβέργης …

Μπορείτε επίσης να το διαβάσετε αυτό στο Καταστατικό της Ρώμης για το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο. Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών δεν είναι συμβαλλόμενο μέρος του Καταστατικού της Ρώμης, αλλά αντανακλά το εθιμικό διεθνές ποινικό δίκαιο σήμερα …

Ένα άλλο στοιχείο του “δόλου εκ προμελέτης” είναι “η πρόθεση να προκληθεί θάνατος ή βαριά σωματική βλάβη”. [Αν πουν] “Λοιπόν, δεν είχαμε πρόθεση να σκοτώσουμε κανέναν με τη βολή μας”, τότε [θα πούμε] “Εντάξει, αλλά είχατε πρόθεση να προκαλέσετε βαριά σωματική βλάβη σε ανθρώπινα όντα” και όντως σκότωσε ανθρώπινα όντα, μεγάλο αριθμό από αυτά.

Είχαν σαφώς την πρόθεση και γνώριζαν ότι αυτό θα προκαλούσε βαριά σωματική βλάβη σε ανθρώπινα όντα. Κοιτάξτε μόνο τι έχουν ήδη παραδεχθεί και αναφέρουν ποιες θα ήταν οι δυσμενείς επιπτώσεις. Ο κατάλογος είναι εκπληκτικός. Άρα, το γνώριζαν αυτό και το έκαναν ούτως ή άλλως.

Επομένως, η θέση μου εδώ θα ήταν ότι, αν πιστεύετε ότι έχετε χάσει ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή έναν φίλο σας ως αποτέλεσμα των frankenshots, πηγαίνετε στον τοπικό εισαγγελέα και ζητήστε του να ασκήσει, ενώπιον ενόρκων, κατηγορίες για φόνο και συνωμοσία για διάπραξη φόνου εναντίον των διευθύνοντων συμβούλων, των διευθυνόντων συμβούλων και των επιστημονικών υπευθύνων των εταιρειών Pfizer, BioNTech, Moderna και Johnson & Johnson”.

Πόροι

Για να σας βοηθήσει σε αυτές τις προσπάθειες, η Boyle δημιούργησε ένα έγγραφο που συνοψίζει τη στρατηγική. Συνιστά επίσης την ανάγνωση του βιβλίου της Αυστραλής δημοσιογράφου Sharri Markson, “What Really Happened in Wuhan?” (Τι συνέβη πραγματικά στη Γουχάν;). “Νομίζω ότι τα έχει όλα εκεί”, λέει ο Boyle. “Δεν ασχολήθηκε με τα frankenshots, αλλά έχει, νομίζω, μια έγκυρη περίληψη όλων των στοιχείων που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής και αφορούν όλα αυτά τα άτομα”.

Ένα άλλο εξαιρετικό βιβλίο είναι το βιβλίο του Robert Kennedy Jr. με τίτλο “Ο πραγματικός Anthony Fauci”. Είναι πέρα για πέρα εξαιρετικό και ένα πραγματικό κατηγορητήριο για τον Fauci. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι θα επιβιώσει από αυτή την έκθεση. “Θα έπρεπε να του απαγγελθούν κατηγορίες για φόνο και συνωμοσία για τη διάπραξη φόνου”, λέει ο Boyle.

Υπάρχει επίσης μια έκθεση της Επιτροπής Πληροφοριών της μειοψηφίας της Βουλής των Αντιπροσώπων τον Σεπτέμβριο του 2020, η οποία εξετάζει τα διαθέσιμα τότε στοιχεία σχετικά με την προέλευση του COVID-19 (“The Origins of the COVID-19 Global Pandemic, Including the Roles of the Chinese Communist Party and the World Health Organization “11).

Όλες αυτές οι αναφορές μπορούν να μεταφερθούν στον τοπικό σας εισαγγελέα για να ζητήσετε την απαγγελία κατηγοριών για δολοφονία και συνωμοσία για τη διάπραξη δολοφονίας. Ο Boyle μπορεί επίσης να είναι διαθέσιμος ως σύμβουλος ή πραγματογνώμονας σε περιπτώσεις όπου συγκαλείται επιτυχώς μεγάλο σώμα ενόρκων.
Σύνοψη των βημάτων δράσης

Για να επαναλάβουμε την κεντρική θέση, ο Boyle προτείνει να οργανωθείτε σε τοπικό επίπεδο για να βρείτε ανθρώπους πρόθυμους, ως ομάδα, να ζητήσουν από τον τοπικό, εκλεγμένο εισαγγελέα σας να συγκαλέσει σώμα ενόρκων και να απαγγείλει κατηγορίες στα άτομα που είναι ύποπτα για συμμετοχή στη δημιουργία του SARS-CoV-2, καθώς και στους υπεύθυνους για τις λήψεις COVID.

Για να εντοπίσετε τον τοπικό σας εισαγγελέα, μπορείτε να κάνετε μια διαδικτυακή αναζήτηση ή απλώς να αναζητήσετε το όνομα στο πιο πρόσφατο ψηφοδέλτιό σας.

“Αυτή είναι η ομορφιά του πράγματος. Εσείς εκλέξατε αυτούς τους ανθρώπους και είναι υπόλογοι απέναντί σας”, λέει ο Boyle. “Εσείς πληρώνετε τους μισθούς τους και μπορείτε να τους διαγράψετε αν δεν κάνουν αυτό που θέλετε να κάνουν.

Έτσι, χρειάζεστε έναν πυρήνα ανθρώπων στην κοινότητά σας για να πάτε, προσωπικά, για μια συζήτηση πρόσωπο με πρόσωπο. Οργανώνετε μια συνάντηση, πηγαίνετε μέσα, μιλάτε με αυτό το άτομο, μπορείτε να φέρετε τα βιβλία, μπορείτε να φέρετε τη διάλεξή μου, μπορείτε να φέρετε αυτό το βίντεο και να πείτε: “Θέλουμε να συγκαλέσετε ένα μεγάλο σώμα ενόρκων και να παρουσιάσετε αυτά τα στοιχεία”.

Φυσικά, το σώμα ενόρκων θα πρέπει να αποφασίσει αν θα απαγγείλει ή όχι κατηγορία για φόνο και συνωμοσία με σκοπό τη διάπραξη φόνου εναντίον οποιουδήποτε. Αν το σώμα ενόρκων δεν απαγγείλει κατηγορία, τότε δεν θα απαγγείλει.

Αλλά μια παλιά παροιμία λέει ότι ένας εισαγγελέας μπορεί να πείσει ένα σώμα ενόρκων να απαγγείλει κατηγορίες σε ένα σάντουιτς με ζαμπόν, αν ο εισαγγελέας το θέλει. Νομίζω ότι ο εισαγγελέας σε αυτό το σημείο θα πει: “Εντάξει, θα το εξετάσω”. Έχουν προσωπικό- μπορούν να συγκεντρώσουν τα στοιχεία και να συγκαλέσουν το σώμα ενόρκων”.

Να θυμάστε ότι πρέπει να συνδεθείτε προσωπικά με τους εισαγγελείς. Μια εκστρατεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν θα σας οδηγήσει πουθενά σε αυτό το σενάριο. Ελπίζω ότι μπορείτε επίσης να εντοπίσετε άτομα στην τοπική σας κοινότητα που είναι εύγλωττα, ευφράδεια και γνώστες των γεγονότων.

27 πολιτειες που μηνύουν την κυβέρνηση Μπάιντεν από τις 12 Νοεμβρίου 2021

Όπως αναφέρω στη συνέντευξη, αυτή η μέθοδος είναι πιθανό να είναι πολύ πιο αποτελεσματική εάν ζείτε σε μια δικαιοδοσία στην οποία ο γενικός εισαγγελέας της πολιτείας έχει ήδη καταθέσει αγωγές στο ομοσπονδιακό δικαστικό σύστημα.

Έτσι, κοιτάξτε την παρακάτω λίστα. Εάν τυχαίνει να ζείτε σε μία από αυτές τις περιοχές, οι πιθανότητες να είναι επιτυχείς οι προσπάθειές σας είναι πολύ υψηλές, καθώς έχουν ήδη καταθέσει αγωγές σε ομοσπονδιακό δικαστήριο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τους πείσετε να συγκαλέσουν ένα μεγάλο σώμα ενόρκων σε τοπικό επίπεδο και να παραπέμψουν αυτούς τους εγκληματίες για φόνο.

Αυτά είναι τα ονόματα και οι διευθύνσεις των 27 γενικών εισαγγελέων των πολιτειών που μηνύουν τη διοίκηση Μπάιντεν σχετικά με τις εντολές για το εμβόλιο COVID-19 από τις 12 Νοεμβρίου 2021. Κάθε πολιτεία έχει υπερσύνδεσμο, καθώς ορισμένες έχουν πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το COVID και τις αγωγές τους στις ιστοσελίδες τους.

Για παράδειγμα, ο γενικός εισαγγελέας της Αριζόνα έχει συντάξει μια εκτενή νομική γνωμοδότηση σχετικά με το γιατί η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν έχει δικαιοδοσία για μια εντολή εμβολίων στην Αριζόνα. Οι αγωγές έχουν κατατεθεί στο 5ο, 6ο, 7ο, 8ο και 11ο Εφετείο.

Αλαμπάμα

Steve Marshall

Γραφείο Γενικού Εισαγγελέα
Πολιτεία της Αλαμπάμα
501 Washington Avenue
Montgomery, AL 36104

Αλάσκα

Treg R. Taylor

Τμήμα Δικαίου της Αλάσκας
1031 West 4th Avenue, Suite 200
Anchorage, AK 99501-1994

Αριζόνα

Mark Brnovich

2005 N Central Ave
Phoenix, AZ 85004-2926

Arkansas

Leslie Rutledge

Γραφείο Γενικού Εισαγγελέα
323 Center Street, Σουίτα 200
Little Rock, AR 72201

Φλόριντα

Ashley Moody

Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα
Πολιτεία της Φλόριντα
PL-01 The Capitol
Tallahassee, FL 32399-1050

Γεωργία

Christopher M. Carr

40 Capitol Square, SW
Atlanta, GA 30334

Idaho

Lawrence G. Wasden

700 W. Jefferson Street
P.O. Box 83720
Boise, ID 83720-0010

Ιντιάνα

Todd Rokita

Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Ιντιάνα
Indiana Government Center South
302 W. Washington St., 5ος όροφος
Indianapolis, IN 46204

Iowa

Tom Miller

Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Αϊόβα
Hoover State Office Building
1305 E. Walnut Street
Des Moines IA 50319

Κάνσας

Derek Schmidt

120 SW 10th Ave., 2ος όροφος
Topeka, KS 66612

Κεντάκι

Daniel Cameron

Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα
700 Capital Avenue, Σουίτα 118
Frankfort, Kentucky 40601-3449

Λουιζιάνα

Jeff Landry

Υπουργείο Δικαιοσύνης της Λουιζιάνα – Γενικός Εισαγγελέας
300 Capital Drive
Baton Rouge, LA 70802

Mississippi

Lynn Fitch

P.O. Box 220
Jackson, MS 39205

Μιζούρι

Eric Schmitt

Γραφείο Γενικού Εισαγγελέα του Μιζούρι
Κτίριο Ανώτατου Δικαστηρίου
207 W. High St.
P.O. Box 899
Jefferson City, MO 65102

Μοντάνα

Austin Knudsen

Γενικός Εισαγγελέας
215 N Sanders St, Helena, MT 59601

Νεμπράσκα

Doug Peterson

Γραφείο Γενικού Εισαγγελέα Νεμπράσκα
2115 Πολιτειακό Καπιτώλιο
PO Box 98920
Lincoln, NE 68509

New Hampshire

John M. Formella

Υπουργείο Δικαιοσύνης του New Hampshire
33 Capitol St
Concord, NH 03301

Βόρεια Ντακότα

Wayne Stenehjem

Γραφείο Γενικού Εισαγγελέα
600 East Boulevard Avenue, Τμήμα 125
Bismarck, ND 58505-0040

Οχάιο

Dale Yost

30 E. Broad St., 14ος όροφος
Columbus, OH 43215

Οκλαχόμα

John O’Connor

313 NE 21st Street
Oklahoma City, OK 73105

Νότια Καρολίνα

Alan Wilson

Ο αξιότιμος Alan Wilson
Τ.Θ. Box 11549
Columbia, S.C. 29211

Νότια Ντακότα

Jason R. Ravnsborg

Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα
1302 E Hwy 14
Suite 1
Pierre SD 57501-8501

Tennessee

Herbert Slatery III

Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα και Δημοσιογράφου
P.O. Box 20207
Nashville, TN 37202-0207

Τέξας

Ken Paxton

Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα
PO Box 12548
Austin, TX 78711-2548

Γιούτα

Sean D. Reyes

Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα
Συγκρότημα του Καπιτωλίου της Πολιτείας της Γιούτα
350 North State Street Suite 230
Salt Lake City, UT 84114-2320

Δυτική Βιρτζίνια

Patrick Morrisey

State Capitol Complex, Bldg. 1, Room E-26
Charleston, WV 25305

Wyoming

Bridget Hill

109 Πολιτειακό Καπιτώλιο
Cheyenne, WY 82002

Απαιτείται επείγουσα δράση

Κλείνοντας, ο Boyle λέει:

“Πρέπει να δράσουμε άμεσα – το συντομότερο δυνατό – για να σταματήσουμε αυτή τη ναζιστική τρέλα που επιβάλλεται στον αμερικανικό λαό από την κυβέρνηση Μπάιντεν. Ξέρουν τι κάνουν. Ο προσωπάρχης του Μπάιντεν, ο Ρον Κλέιν, ήταν πίσω μου στη Νομική Σχολή του Χάρβαρντ και ήταν ο τσάρος του Έμπολα του προέδρου Ομπάμα. Ο Ομπάμα ήταν επίσης πίσω μου στη Νομική Σχολή του Χάρβαρντ.

Ο Κλέιν χειρίστηκε προσωπικά τη συγκάλυψη του γεγονότος ότι η πανδημία του Έμπολα της Μαύρης Δυτικής Αφρικής ξεκίνησε από τη δοκιμή πειραματικών εμβολίων Έμπολα – κατά παράβαση του Κώδικα της Νυρεμβέργης για τα ιατρικά πειράματα – τα οποία προέρχονταν από το BSL 4 της ίδιας της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Klain κάλυψε όλα αυτά για τον Ομπάμα και τώρα είναι επικεφαλής του προσωπικού του Biden, οπότε πρόκειται για μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση. Αυτός ο τύπος ξέρει ακριβώς τι κάνει. Το έχει ξανακάνει στο παρελθόν”.

Μετά από αυτή τη συνέντευξη, ο Boyle έδωσε αρκετές άλλες, στις οποίες επεσήμανε ότι οι εντολές του “Frankenshot” είναι ένα έγκλημα της Νυρεμβέργης κατά της ανθρωπότητας. Μου είπε:

“Τώρα, με την εκστρατεία ενίσχυσης, μπορώ μόνο να συμπεράνω ότι βλέπουμε τη γενοκτονία του Frankenshot εναντίον του αμερικανικού λαού”. Ο Πολωνός δικηγόρος Raphael Lemkin είναι γνωστός για το ότι επινόησε τον όρο “γενοκτονία”, ο οποίος δεν αναφέρεται μόνο στη φυσική δολοφονία ενός λαού, αλλά περιλαμβάνει επίσης την αργή, σκόπιμη καταστροφή ενός έθνους ή μιας εθνοτικής ομάδας. Όπως εξήγησε ο Λέμκιν:

“Σε γενικές γραμμές, η γενοκτονία δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη την άμεση καταστροφή ενός έθνους, εκτός αν επιτυγχάνεται με μαζικές δολοφονίες όλων των μελών ενός έθνους.

Προορίζεται μάλλον για να δηλώσει ένα συντονισμένο σχέδιο διαφορετικών ενεργειών που αποσκοπούν στην καταστροφή των ουσιωδών θεμελίων της ζωής των εθνικών ομάδων, με σκοπό την εκμηδένιση των ίδιων των ομάδων.

Οι στόχοι ενός τέτοιου σχεδίου θα ήταν η διάλυση των πολιτικών και κοινωνικών θεσμών, του πολιτισμού, της γλώσσας, των εθνικών αισθημάτων, της θρησκείας και της οικονομικής ύπαρξης των εθνικών ομάδων, καθώς και η καταστροφή της προσωπικής ασφάλειας, της ελευθερίας, της υγείας, της αξιοπρέπειας, ακόμη και της ζωής των ατόμων που ανήκουν σε αυτές τις ομάδες.

Η γενοκτονία στρέφεται κατά της εθνικής ομάδας ως οντότητας και οι σχετικές ενέργειες στρέφονται κατά ατόμων, όχι υπό την ατομική τους ιδιότητα, αλλά ως μελών της εθνικής ομάδας”.

Δειτε το βιντεο εδω

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Καθ' οδόν 11/28/2021 @ 7:21 ΜΜ

    pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/1037312_nekros-o-germanos-dr-andreas-noack-eihe-milisei-gia-tin

  2. ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 11/29/2021 @ 2:38 ΠΜ

    Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΟΒ

    https://publish.twitter.com/?query=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2FGVDBossche%2Fstatus%2F1461811159242350597&widget=Tweet

  3. AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 11/29/2021 @ 2:40 ΠΜ

    Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΟΒ

    Rumble — Σε μια ιστορική συνέντευξη για το The HighWire, ο οικοδεσπότης Del Bigtree κάθεται με τον Εμβολιολόγο, Geert Vanden Bossche, Ph.D., DVM, για να ακούσει την τρομερή προειδοποίηση του Geert σχετικά με τον μαζικό εμβολιασμό παιδιών κατά του Covid και την καταστροφή που μπορεί να ακολουθήσει.

    https://rumble.com/vpgyd4-vaccine-expert-warns-of-covid-vaccination-catastrophe.html

  4. ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 11/29/2021 @ 3:54 ΠΜ

    Εγγράφουν ΨΕΥΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ για τον COVID..
    Έτσι τρομάζουν τα ΜΜΕ BIG TECH τον κόσμο..
    Μην εμπιστεύεστε τα Fake Media είναι ο πραγματικός Ιός!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*