Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:08 - 27/11/2021

Απάντηση στο Βίντεο του Στρατιωτικού Ιατρού! Οι Συνωμοσιολόγοι είναι “Ανδρείκελα της Εξουσίας”;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Θα τολμήσουμε να κάνουμε

*1 ένα σχόλιο για το καταπληκτικό βίντεο του στρατιωτικού γιατρού μας Παναγιώτη Καραναγνώστη

*2!! Κατ αρχήν ελπίζω ότι δεν θα ενοχληθεί από το άρθρο μας αυτό, διότι ναι μεν ξεκαθαρίζει στο βίντεό του ότι αυτό προορίζεται μόνο για θέαση των φίλων του, εν τούτοις, το έχει δημόσιο και ήδη το έχουν δει πάνω από 64.000 άτομα!! Δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να έχει 64.000 φίλους. Που σημαίνει ότι έχει γίνει ήδη viral και το έχουν δει άτομα απ όλη την Ελλάδα, και από το εξωτερικό προφανώς! Επομένως δεν θα νιώσουμε τύψεις εάν κάνουμε ένα άρθρο για τον άνθρωπο αυτόν, για τον οποίο σε κάθε περίπτωση θρέφουμε εκτίμηση, σεβασμό και θαυμασμό!

Μπράβο σου λοιπόν συμπατριώτη Παναγιώτη που 1ον βγάζεις στη φόρα όλα αυτά τα απίστευτα πράγματα που έχουν κάνει διαχρονικά οι ελληνικές κυβερνήσεις στον χώρο των στρατιωτικών ιατρών. Αλήθεια φίλε μου, αυτό γιατί δεν τολμάς να το πεις Συνωμοσία; Αφού περί αυτού πρόκειται! Εσύ ο ίδιος λες ότι σε έχουν δέσει χειροπόδαρα και στο βίντεο μας περιγράφεις με τον πλέον ανατριχιαστικό τρόπο ότι δεν μπορείς ούτε να μείνεις στο σώμα λόγω μη εμβολιασμού σου, ούτε να φύγεις γιατί θα σε κυνηγάει η εφορία ες αεί, ούτε να βρεις άλλη δουλειά. Που σημαίνει ότι κάποιοι θέλουν να σε αυτοκτονήσουν. Τι; όχι;

Η διαφωνία μου με το βίντεο των 17 λεπτών είναι μια και σημαντική: φίλε γιατρέ, δεν είμαστε ανδρείκελα της εξουσίας, ούτε γραφικοί, ούτε τρελοί, όσοι είμαστε είτε συλλήβδην Αντιεμβολιαστές, όπως εγώ, ούτε όσοι είμαστε Συνωμοσιολόγοι και αρνητές όλων των μέτρων του Κορωναϊού. Απλά είμαστε 2-3 βήματα παρακάτω από σένα -συγγνώμη κιόλας- σε σχέση με το όλο θέμα και στο ποσό βαθιά έχουμε κατανοήσει το Σχέδιό τους! Αλήθεια, μας λες ευθέως και μπράβο σου ότι το θέμα των αρχόντων είναι ο έλεγχος επάνω στις μάζες.

Ελέγχοντάς μας με 100 διαφορετικούς τρόπους θα διασφαλίζουν εις το διηνεκές ότι δεν θα εξεγερθούμε ποτέ, αν είναι να είμαστε τόσο πρόβατα και κατεσταλμένες συνειδήσεις. Και σε ρωτάω: γιατί αυτό να μην το πούμε Συνωμοσία; Μα συγγνώμη αλλά είναι συνωμοσία κυριολεκτικά! Στο όνομα του ελέγχου των μαζών σκαρφίζονται χιλιάδες ψέματα και πριμοδοτούν τα ΜΜΕ με εκατομμύρια ευρώ αναλόγως ποιο κανάλι ή μεγαλοεκδότης λέει τα περισσότερα ψέμματα. Αυτό δεν είναι συνωμοσία; Τι είναι; Βάλε μου εσύ έναν ορισμό.

Αλλά μέχρι να τον βάλεις αυτόν τον ορισμό, του τι στην ευχή συμβαίνει τελικά σε αυτή την καταραμένη χώρα και στον άμοιρο Κόσμο μας, εγώ θα σε αποκαλώ Συνομωσιοφοβικό. Είναι σαν να αγνοείς την ίδια τη λέξη Συνωμοσία αλλά και την εφαρμογή της λέξης αυτής κάτι άπειρες φορές στην Ιστορία της Ανθρωπότητας. Έγινε Συνωμοσία τόσες χιλιάδες φορές στην Ιστορία και για οποιονδήποτε πιθανό λόγο και αφορμή, αλλά τώρα, που όλως τυχαίως ο πλανήτης Γη είναι στο παρά πέντε της ολικής καταστροφής του, και όλως τυχαίως εξαιτίας της Εξουσίας πρώτα απ’ όλα, εν τούτοις δεν υπάρχει καμία Συνωμοσία. Είναι σαν τον ιό της γρίπης. Εξαφανίστηκε και αυτός και οι Συνωμοσίες μαζί του!!*3

Συμπέρασμα: Πιστεύω πως πολλοί συμπολίτες μας που τείνουν προς τη δική μας ερμηνεία των πραγμάτων, έχετε φάει τέτοια τρομοκρατία κυρίως από συγγενείς, φίλους και σύντροφο, και φυσικά και από τους συναδέλφους σας στη δουλειά, που έχετε θέσει όρια και στεγανά τόσο στην έρευνά σας, όσο και στην δυνατότητα κατανόησης του πόσο μακριά πηγαίνει η βαλίτσα των Σχεδίων της ΝΤΠ και της Σατανικής ΕΛΙΤ. Το γεγονός όμως αυτό δεν σας κάνει εσάς πιο ευφυείς, πιο συγκροτημένους και πιο νηφάλιους στην ανάλυσή σας και εμάς ακραίους, Ταλιμπάν, βλάκες, ψεκασμένους και ανδρείκελα της εξουσίας. Αντιθέτως σας κάνει δειλούς και φοβικούς στο να δείτε όλη την Αλήθεια κατάμουτρα, γιατί ξέρετε κατά βάθος ότι η κατά μέτωπον επίθεση προς το Σύστημα μπορεί να σου κοστίσει πολλά.

Πέρα από την ίδια σου τη ζωή, που οκ έρχεται ένα βράδυ ένας κουκουλοφόρος,στη στήνει έξω από την οικεία σου, στην “ανάβει” και τελείωσες, αφού σε λίγα λεπτά είσαι “στην άλλη όχθη του ποταμού”, αλλά εδώ το θέμα γίνεται ακόμα χειρότερο: πώς μπορείς να ζήσεις το υπόλοιπο της ζωής σου κυνηγημένος κυριολεκτικά και μεταφορικά απ’ τους πάντες, όταν σου κόβουν την καλημέρα οι συμπολίτες σου, που απορρίπτουν αυτοί εσένα αλλά και εσύ απορρίπτεις το δικό τους αφήγημα και συνολικά έχεις μια παντελώς διαφορετική φιλοσοφία για την ζωή, τον άνθρωπο και την κοινωνία; Όταν θα σε κοιτάνε στο δρόμο και θα μουρμουρίζουν “τον κακομοίρη τρελαθηκε απ’ αυτά που διάβαζε” και δεν θα σου μιλάνε καθόλου αλλά ούτε και εσύ σ αυτούς*4, διότι δεν σας φέρνει κοντά τίποτα απολύτως; Ο ίδιος ο αέρας που αναπνέουμε είναι διαφορετικός γιατί ο δικός σου είναι πλήρης και καθαρός ενώ ο δικός του είναι γεμάτος από Co2 και ακαθαρσίες της μάσκας που φοράει σαν τον καθυστερημένο όλη την ημέρα.

Τι θέλω να πω με όλα αυτά; Τελικά τι είναι η Συνωμοσιοφοβία; Συνωμοσιοφοβία είναι το να φοβάμαι εν τέλει να δω την όλη πάνσκληρη αλήθεια για όλους μας, ανθρώπους, κοινωνία, θεσμούς, τρόπο ζωής κλπ, γιατί η συνολική απόρριψη που απορρέει από την υιοθέτηση των βασικότερων θεωριών συνωμοσίας*5 συνεπάγεται τη ρήξη σχεδόν με όλο σου το περιβάλλον: συνάδελφοι στη δουλειά, ή ακόμα χειρότερα ρήξη με την ίδια σου την δουλειά, συγγενείς και γονείς (αυτό πονάει περισσότερο απ όλα), σύντροφο, φίλους, γείτονες (ναι κι όμως! Ακόμα και στους γείτονες δίνουμε σημασία για το τι θα πουν για εμάς!). Και αυτό πέρα από γνώσεις, κουλτούρα και παιδεία, προϋποθέτει δυνατό και ανεξάρτητο συναισθηματικό χαρακτήρα, ζωντανή πνευματικότητα και σύνδεσή μας με τον Κόσμο της Αιωνιότητας!

Συμπέρασμα: Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες στο να μην καταλήξει κάποιος στο αυτονόητο κατ εμέ συμπέρασμα, ότι βρισκόμαστε κάτω από παγκόσμια σατανιστική τυραννία, υγειονομική και οικονομική δικτατορία, όπου κινδυνεύει να τιναχθεί ανά πάσα ώρα και στιγμή ολόκληρη η Γη στον αέρα πλέον! Και δεν υπερβάλω καθόλου!*5 Ως 18 σχεδόν χρόνια Συνωμοσιολόγος στη σκέψη και στον στοχασμό, και έχοντάς τα βάλει με όλους και με όλα προκειμένου να βρω την Αλήθεια, όσο σκληρή κι αν είναι, το να ακούω από έναν άνθρωπο να μας αποκαλεί “ανδρείκελα της εξουσίας” επειδή λέμε ξεκάθαρα ότι μας πάνε πρόσω ολοταχώς σε Παγκόσμια Δικτατορία, κάτι που το έχουν πει και οι ίδιοι πολλάκις εξάλλου, απλά μου δείχνει ότι η σκέψη αυτού που εκφράζει μια τέτοια κρίση, πρέπει να εξελιχθεί κι άλλο, και ότι πολύ απλά λόγω συναισθηματικής εμπλοκής με το mainstream περιβάλλον του αφ ενός, κι αφετέρου λόγω δικών του ιδεολογικών, νοητικών και επιστημονικών στερεοτύπων που του έμαθαν στο σπίτι, στο σχολείο και στο πανεπιστήμιο, δεν μπορεί (ακόμα) να δει την όλη εικόνα. Ναι μεν είναι εμπαιγμός όλο αυτό που ζούμε, αλλά δεν τολμάμε να το πάμε παρακάτω.

Ξέρετε, η Φιλοσοφία και η Θεολογία έχουν απ αρχαιοτάτων χρόνων το πλεονέκτημα σε σχέση με τις άλλες Επιστήμες, να αναρωτιούνται έντονα “γιατί” συμβαίνει το τάδε ή το δείνα φαινόμενο. Ψάχνει να βρει την γενεσιουργό αιτία των φαινομένων. Γιατί λοιπόν φτάσαμε σε αυτό το συνολικό αδιέξοδο τόσο ως Ελλάδα όσο και ως Ανθρωπότητα;*6 Απαντήστε μας από κάτω στα σχόλια. Τις πταίει; Ο Καπιταλισμός; Ο παρτακισμός; Τα πάθη των ανθρώπων; Η πλεονεξία; Τίποτα απ όλα αυτά; Όλα αυτά μαζί συν το ότι υπάρχει μία Ελίτ εδώ και αιώνες που ελέγχει με τον σκοτεινότερο δυνατό τρόπο τις μάζες μέσα από πολλούς αλλά συγκεκριμένους τρόπους;*7

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
*1 Ο Βασίλης Ρωμανός είναι θεολόγος, τελειόφοιτος στο ΜΠΣ Συγκριτικής Φιλοσοφίας της Θρησκείας στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, υπεύθυνος των Εκδόσεων Εισέλιξη και Μουσικός. Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο www.eiselixibooks.gr και τη σελίδα Πνευματική Ψυχολογία σε fb & MeWe

*2 Δείτε το βίντεο του στρατιωτικού ιατρού

*3 Περσινά Γριπικά σταφύλια! Διότι φέτος έκανε την επανεμφάνισή της ως δια μαγείας η κοινή γρίπη. Ασύλληπτα πράγματα. Μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας 24 ώρες το 24ωρο και εμείς ακόμα χαμπάρι δεν έχουμε πάρει!

*4 Δυστυχώς έχω ακούσει ήδη δεκάδες φορές είτε από δικά μου πρόσωπα, είτε από φίλους φίλων τη φράση: “Δεν άντεξα, το έκανα το εμβόλιο γιατί φοβόμουν την περιθωριοποίηση”. και αυτό αφορά όλες τις ηλικίες. Η κάθε ηλικία με τις δικές της κοινωνικές και συναισθηματικές ανάγκες.

*5 Εμπλοκή με πυρηνικά όπλα στα ανατολικά σύνορα της Ρωσόφιλης Ουκρανίας! Δεν μας έφταναν όλα τα χιλιάδες προβλήματα που έχουμε, τώρα ξαναήρθε στην επικαιρότητα η πυρηνική απειλή! ΠΗΓΗ

*6 εννοείται ότι όποιος δεν βλέπει το πλέον οφθαλμοφανές, ότι δεν πάει καθόλου μα καθόλου καλά ο κόσμος, έχει πολύ σοβαρό νοητικό πρόβλημα κκαι πνευματική νηπιότητα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει οποιαδήποτε ελπίδα σωτηρίας και ωρίμανσης γι αυτά τα άτομα, που σκέφτονται εμμονικά και εγωκεντρικά τη μικρή τους τη ζωούλα.Είναι έτοιμοι να ζήσουν μέχρι και την τελευταία τους στιγμή μην έχοντας προβληματιστεί ποτέ για το προς τα που οδεύουμε ως χώρα και ως κόσμος. Πραγματικά ασύλληπτα θλιβερό.

*7 Διαβάστε τα βιβλία του διασημότερου παγκοσμίως Συνωμοσιολόγου συγγραφέα και ερευνητή David Icke. Τα βιβλία του κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Έσοπτρον. Εκεί περιγράφονται με εξαντλητική λεπτομέρεια το πώς κυβερνούν τον κόσμο συγκεκριμένες φατρίες και βασιλικές οικογένειες, οι οποίες κυβερνούν πίσω από τις κυβερνήσεις-μαριονέτες που έβαλαν οι ίδιοι, πάντα με φασιστικούς και δόλιους τρόπους.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΝΤΠ. Βλ. Τα Γένη του Ησιόδου 11/27/2021 @ 11:26 ΠΜ

    Το αστείο της όλης υπόθεσης, είναι ότι ακόμα αμφισβητούμε την ύπαρξη των Illuminati και τις ενέργειές τους, ενώ αποτελούν επίσημο μέρος της Αμερικανικής ιστορίας και ιδρύσεως των Η.Π.Α και την ύπαρξη των Ναιτών, που δεν είναι απλά ένα ξεχασμένο τάγμα ιπποτών, ούτε ένα τάγμα του ίδιου συμφέροντος, όπως και την σύγκρουση των δυο συμφερόντων. Για την οικογένεια του Δράκου φυσικά, ούτε λόγος πουθενά.

    Η Ελλάδα, από το έτος ιδρύσεώς της, έχει αλλάξει πλευρά πολλές φορές.

  2. ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΝΤΠ. Βλ. Τα Γένη του Ησιόδου 11/27/2021 @ 11:36 ΠΜ

    Για να βοηθήσω λίγο και τους αναγνώστες:

    Ιωάννης Καποδίστριας – Όθωνας
    Ελ.Βενιζέλος – Βασιλέας Γεώργιος ‘Α

    Επαναστατική Επιτροπή και Δίκη των Έξι
    Ιωάννης Μεταξάς
    3ο Reich

    Γεώργιος Παπαδόπουλος – Βασιλέας Κωνσταντίνος ΄Β
    Μεταπολίτευση

    Η Ελλάδα εδώ και 200 χρόνια αλλάζει διαρκώς επιρροή, με διαφόρους τρόπους κάθε φορά.

  3. ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΝΤΠ. Βλ. Τα Γένη του Ησιόδου 11/27/2021 @ 11:41 ΠΜ

    Να κλείσω λέγοντας πως ακόμα και ο τίτλος που προτίμησα, είναι δύσκολο να γίνει αποδεκτός από την κοινή γνώμη, διότι της λείπει η βαθύτερη γνώση.

    Βλέπετε οι κύκλοι αυτοί, είναι ”Γνωστικοί” προ πάντων, το ίδιο κι εμείς. Δεν περιμένω ο μέσος συνάνθρωπος να καταλάβει και να παει τόσο βαθειά.

    Κάτι που όλοι όμως μπορούν ν’αντιληφθούν, είναι τις ”Συνωμοσίες” διότι η πολιτική ”Είναι” Συνωμοσία!

  4. ΑΛΑΪΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ 11/27/2021 @ 11:57 ΠΜ

    ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ,ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ.
    ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΙΜΑ.
    ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.
    ΟΜΩΣ,ΕΝΩ ΕΡΧΕΣΘΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ,ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ.
    ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΥΣ;;;
    ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΜΑΓΙΣΣΩΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΟΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΝΥΠΑΚΟΥΩΝ,ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΚΕΣ.

  5. ΑΛΑΪΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ 11/27/2021 @ 11:58 ΠΜ

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ .
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΘΥΜΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ,ΕΙΣΘΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΨΕΚΑΣ.
    ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΥΠΑΚΟΗΣ ΜΟΝΟΝ;;;
    ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ.
    ΤΟ ΖΟΥΜΕ.ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΜΕΣΑ ‘Η ΕΜΜΕΣΑ;;;
    Ο γκέϊτς ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟΝ Π Ο.Υ. ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΟΥ;;;

  6. ΑΛΑΪΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ 11/27/2021 @ 11:59 ΠΜ

    ΠΩΣ Η Pfizer ΖΗΤΑ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ;;;
    Ο ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ;;; ΓΙΑ ΥΠΑΚΟΗ;;;
    ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ;;;
    ΓΙΑ ΥΠΑΚΟΗ;;;
    ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΩΣ ΣΩΣΤΟ,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΑΝΤΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΜΕΝΟΣ ,ΣΑΤΑΝΟΛΟΓΩΝΤΑΣ.

  7. ΑΛΑΪΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ 11/27/2021 @ 12:02 ΜΜ

    Η ΥΠΑΚΟΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ,ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΝ ΕΙΧΑ ΠΕΙΣΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ, ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ…ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.
    Η ΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΞΕΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΓΓΑΣ.
    ΚΑΙ ΝΑ Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑ …

  8. ΑΛΑΪΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ 11/27/2021 @ 12:04 ΜΜ

    ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΑ.
    ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΙ ΓΙΟΙ ΜΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΚΠΛΑΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.ΕΝΩ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΝΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ:
    https://www.sport24.gr/matchcenter/olympiakos-fenermpachtse-live-25-11-2021/612a5bcc39635958a961e32a

    ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΙΑ;;;

  9. 1) Ίσως τα λέει έτσι διφορούμενα, απλώς για να μην του ρίξουν το βίντεο.
    2) Ίσως πιστεύει βαθειά στο σύστημα και δεν θέλει καθόλου να συγκρουστεί. Θέλει μόνον να πιέσει, για να λυθεί το προσωπικό του πρόβλημα.

    Πάντως, είναι πολύ ευφυής και τα ακριβή κίνητρά του δύσκολα ανιχνεύσημα.

  10. 3)Να μην ξεχνάμε πως για τους στρατιωτικούς, τα πράγματα είναι πολύ στριμόκωλα ως προς την δημόσια έκφραση απόψεων. Μπορεί να φτάσουν μέχρι στρατοδικείο.Γι’ αυτόν τον λόγο, πιστεύω, διευκρινίζει πως το έφτιαξε μόνο για τους φίλους του. Προφανώς το ανέβασε ως μη δημόσιο στο δικό του κανάλι, ή δεν το ανέβασε και καθόλου. Το έδωσε σε φίλους κι αυτοί το διέσπειραν. Κατά την γνώμη μου, καταλαβαίνει πολλά περισσότερα, αλλά λέει αυτά που μπορεί να πει.

  11. theodoros spagadoros 11/28/2021 @ 12:14 ΠΜ

    Έχει κάθε δικαίωμα να παλαίψει & για το προσωπικό του πρόβλημα, το οποίο, όμως, δεν είναι & τόσο προσωπικό.
    Αφορά το δικαίωμα του κάθε πολίτη, στην “άλλη” άποψη & επιλογή, στην αποδοχή ή όχι κάθε επιβαλλόμενης εκβιαστικής καταστολής ή υποχρεωτικότητας…!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*