Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:37 - 24/11/2021

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΘΆΝΑΤΟΣ, ΜΕΤΡΗΜΈΝΟΙ (ΒΙΒΛΟΣ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΩΝ)

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΘΆΝΑΤΟΣ, ΜΕΤΡΗΜΈΝΟΙ (ΒΙΒΛΟΣ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΩΝ)



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με IOANNIS KATSIREAS
Μετά από 30 χρόνια περιπλανήσεις σε όλες τις θάλασσες του πλανήτη και μετά από πολύ κούνημα του μυαλού μου αποφάσισα να ρίξω άγκυρα ξανά στην πόλη όπου μεγάλωσα. Από μικρός μου άρεσε η έρευνα το διάβασμα, ονειρευόμουνα έναν κόσμο καλύτερο όπου η τεχνολογία θα μας έκανε πιο εύκολη τη ζωή τελικά αυτό που συνειδητοποίησα μετά από πολλά χρόνια ήταν ότι όλα αυτά είναι η καταστροφή του ανθρώπου και της ελευθερίας του μέσω της τεχνολογίας. Αγαπώ τη ζωή γιατί είμαι ελεύθερος και μέσα από τα ταξίδια μου ένιωθα πραγματικά ελεύθερος και Παραμένω να νιώθω το ίδιο ελεύθερος όπως και παλιότερα. Ένα πράγμα μόνο με τρομάζει η απώλεια της ψυχής μου όλα τα υπόλοιπα δεν με τρομάζουν.

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 11/24/2021 @ 10:16 ΠΜ
  2. ΠάνοςΓέριμου 11/24/2021 @ 10:22 ΠΜ

    Παρ’ όλα αυτά γίνοντε θαύματα καί Ό Θεός δέν περιμένει νά γνωρίζεις κάθε σωστή ή δηθεν σωστή ρήση καί λεπτομέρεια, πού καί ποία είναι η σωστή Καινή Διαθήκη; Ανοίγουν ασκοί τού Αιόλου, είτε ισχύουν αυτά που λέγει είτε όχι. Η Πίστη όμως δέν κορακάει σέ παραποιημένα καί μή παραποιημένα, ποίος είναι άξιος διά τό Δίκαιον; Ποίος ανάδικος;…

  3. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 11/24/2021 @ 5:54 ΜΜ

    Δόξα τω Θεώ Πανοσγεριμου…“Ευλόγει η ψυχή μου τον Κύριον και πάντα τα εντός μου το όνομα και πάντα τα εντός μου το όνομα το άγιον αυτού” (Ψαλμ. 102,1).Δοξάζουμε τον Θεό σημαίνει ότι γνωρίζοντας και αναγνωρίζοντας τη φιλανθρωπία και αγαθότητά Του και τη φροντίδα Του για εμάς -ο καθένας ατομικά για τον εαυτό του- Τον θεωρούμε ανώτερον από τον εαυτό μας, δίνουμε την υψίστη τιμή σ’ Αυτόν ως δημιούργημά Του, που είμαστε προς εκείνον, ο οποίος είναι ο Δημιουργός μας. Τον τοποθετούμε πάνω από τον εαυ

  4. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 11/24/2021 @ 5:55 ΜΜ

    Τον τοποθετούμε πάνω από τον εαυτό μας, πάνω από κάθε επιδίωξή μας, πάνω από κάθετι το ανθρώπινο.
    …Γιατί η αγάπη Του και η αγαθότητά του για εμάς τους ανθρώπους είναι άπειρη και απερίγραπτη. Πιστεύουμε και παραδεχόμαστε για τους εαυτούς μας την αγάπη του Θεού και έτσι τον μεγαλύνουμε, το οποίο σημαίνει ότι αναγνωρίζουμε για τον εαυτό μας το μεγαλείο Του και του δίνουμε την ανώτερη θέση στην καρδιά μας.

  5. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 11/24/2021 @ 5:57 ΜΜ

    Δίνουμε λοιπόν, με την συγκατάθεση της συνείδησής μας και του πνεύματός μας δόξα στον Θεό για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω, όπου με όλη την ανθρώπινη αδυναμία σκιαγραφήθηκε κάπως το πρόσωπο του Δημιουργού – Σωτήρα και ο χαρακτήρας Του και με όλη αυτή την επίγνωση καταλήγουμε ότι πραγματικά αξίζει να δοξάζουμε τον Θεό».
    «Δόξα τω Θεό»: Ένα χρέος μας προς τον φιλάνθρωπο Θεό – Πατέρα μας για ό,τι ευχάριστο ή δυσάρεστο αντιμετωπίζουμε, φθάνει να γίνεται το θέλημά Του.

  6. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 11/24/2021 @ 6:07 ΜΜ

    Μια αναγκαιότητα της χριστιανής ψυχής μας για ύμνο και δοξολογία προς ό,τι πιο πολύ και πάνω από όλα αγαπάμε, δηλ. τον Πατέρα και Θεό μας…ΠάνοςΓέριμου

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*