Διαφημίσεις

Παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων ενώ είχε συμπτώματα – Σε πανικό οι συνάδελφοί του

Το έλα να δεις επικρατεί στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής Νίκος Στραβελάκης κόλλησε κορωνοϊό.

Στον σταθμό του Φαλήρου επικρατεί πανικός και αναστάτωση, καθώς ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου ο οποίος έχει εμβολιαστεί με την τρίτη δόση, εργάστηκε κανονικά ενώ φέρεται να είχε εμφανίσει ήδη τα πρώτα συμπτώματα κορωνοϊού. 

 

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ο κ. Στραβελάκης παρουσίασε κανονικά το δελτίο ειδήσεων και ήρθε σε επαφή με τους συναδέλφους του φορώντας μάσκα. Ωστόσο ο παρουσιαστής που έκανε την τρίτη δόση πριν από μερικές ημέρες, επικοινώνησε με γιατρό ο οποίος φέρεται να συνέδεσε τα συμπτώματα που είχε με παρενέργειες του εμβολιασμού του και τον καθησύχασε.  Έτσι ο ίδιος πήγε κανονικά στην εργασία του, όμως τα συμπτώματά του επιδεινώθηκαν. 

Ο ίδιος υποβλήθηκε σε rapid test το οποίο βγήκε αρνητικό. Ωστόσο μετά από συμβουλή του γιατρού του υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ PCR το οποίο έδειξε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Ο ίδιος παραμένει πλέον σε καραντίνα, ωστόσο στον τηλεοπτικό σταθμό επικρατεί μεγάλη αναστάτωση καθώς όλοι οι εργαζόμενοι που ήρθαν σε επαφή μαζί του καλούνται να υποβληθούν σε rapid test.

newsbreak.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Με κορωνοϊό ο τριπλά εμβολιασμένος Νίκος Στραβελάκης – Τρέχουν και δεν φτάνουν στον ΣΚΑΪ”
  1. συμπτώματα και παρενέργειες;
    οκ..
    να ενημερώσουν όμως ποια είναι τα συν+πτώματα και οι παρ-ενέργειες.. ή τα αφήνουμε στην φαντασία;

    για να μην τραγουδάμε στους συν+αδέλφους “δεν φταις εσύ η φαντασία μου τα φταίει”…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek