20:34 - 18/11/2021

Παγκόσμια αμηχανία καθώς το Γιβραλτάρ με ποσοστό εμβολιασμού 118% μπαίνει σε Χριστουγεννιάτικο lockdown!

Διαφημίσεις

Όπως και το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης πρόσφατα, το Γιβραλτάρ, το Βρετανικό Υπερπόντιο Έδαφος που βρίσκεται στο νότιο άκρο της Ιβηρικής Χερσονήσου, έχει δει μια ξαφνική αύξηση των κρουσμάτων COVID.

By Tyler Durden/ZeroHedge

Το ευρωπαϊκό ποσοστό κρουσμάτων COVID (7 ημέρες κατά μέσο όρο) είναι πλέον υψηλότερο από την κορύφωση του κύματος του Μαρτίου.

Ως απάντηση σε αυτή την ξαφνική αύξηση των κρουσμάτων COVID, η κυβέρνηση του Γιβραλτάρ ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ακυρώθηκαν «επίσημα χριστουγεννιάτικα πάρτι, επίσημες δεξιώσεις και παρόμοιες συγκεντρώσεις» και συμβούλεψε το κοινό να αποφεύγει κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες.

Συνιστώνται οι εξωτερικοί χώροι έναντι των εσωτερικών χώρων, το άγγιγμα και η αγκαλιά αποθαρρύνονται και συνιστάται η χρήση μάσκας.

«Η δραστική αύξηση του αριθμού των ατόμων που βρέθηκαν θετικά στον Covid-19 τις τελευταίες ημέρες είναι μια έντονη υπενθύμιση ότι ο ιός εξακολουθεί να είναι πολύ διαδεδομένος στην κοινότητά μας και ότι είναι ευθύνη όλων μας να λάβουμε κάθε εύλογο μέτρο για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας», δήλωσε η υπουργός Υγείας Samantha Sacramento.

Στην πραγματικότητα, πάνω από το 118% του πληθυσμού του Γιβραλτάρ είναι πλήρως εμβολιασμένο κατά του COVID (πάνω από 100% λόγω των εμβολίων που δίνονται σε Ισπανούς που περνούν τα σύνορα για να εργαστούν ή επισκέπτονται την περιοχή καθημερινά).
“Most Vaccinated” Nation On Earth Cancels Christmas Over Surge In COVID Cases

Το πρωτότυπο δημοσίευμα του ZeroHedge>

Like much of Europe recently, Gibraltar, the British Overseas Territory located at the southern tip of the Iberian Peninsula, has seen a sudden uptick in COVID cases.

The European COVID case-rate (7d avg) is now higher than the peak of the March wave..

Source: Bloomberg

And Gibraltar COVID cases are soaring “exponentially” according to the government…

In response to this sudden surge in COVID cases, the government of Gibraltar recently announced that “official Christmas parties, official receptions and similar gatherings” have been canceled, and advised the public to avoid social events and parties for the next four weeks. Outdoor spaces are recommended over indoor ones, touching and hugging is discouraged, and mask wearing is advised.

“The drastic increase in the numbers of people testing positive for Covid-19 in recent days is a stark reminder that the virus is still very prevalent in our community and that it is the responsibility of us all to take every reasonable precaution to protect ourselves and our loved ones,” Health Minister Samantha Sacramento said.
There’s just one problem.

Gibraltar is the ‘most vaccinated’ nation on earth…

Having been fully-vaxxed for months…

In fact, over 118% of Gibraltar’s population are fully vaccinated against COVID (above 100% due to jabs given to Spaniards who cross the border to work or visit the territory every day).

Gibraltar is not alone in this ‘mysterious’ vaccine failure.

kourdistoportocali



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ονειρευτης 11/18/2021 @ 9:59 ΜΜ

    …γιατι αμηχανια???
    ισως γιατι αυτο συμβαινει στους αδαεις??
    η μηπως συμβαινει στους αδιαβαστους η τους πρωταρηδες…τετοιοι ειμαστε δυστυχως αδαεις αδιαβαστοι κοιμισμενοι βολεμενοι χρηματοκεντρικοι αφωσιωμενοι στον επι γης “θεο” το χρημα και τον “αγιο” πλουτο .. και φυσυκα στεκομαστε αμηχανοι μπροστα στο κατι που στεκεται πανω απο τους “θεους” και τους “αγιους” μας

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*