Διαφημίσεις

«Η απόφαση για το εμβόλιο είναι προσωπική για τον καθένα».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι θετικός στον κορονοϊό και τα γυρίσματα του The 2Night Show σταμάτησαν.

«Πέρασα μια δύσκολη νύχτα, δεν μπόρεσα να κοιμηθώ κάνα δίωρο – τρίωρο. Είμαι εμβολιασμένος, γενικά θέλει δύναμη, θέλει αγώνα. Η επιλογή του καθενός για το εμβόλιο είναι προσωπική, δεν το περνάς εύκολα, είναι τεράστια μάχη που δίνει ο καθένας μόνος του.

Εμένα μου είπαν πως λόγω εμβολίου το περνάω πολύ καλύτερα» ανέφερε ο παρουσιαστής όπως μεταδόθηκε στον αέρα της εκπομπής Happy Day του ALPHA.

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
2 σχόλια στο “Με κορωνοϊό ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ Γ. Αρναούτογλου: «Πέρασα δύσκολη νύχτα»”
  1. Δυστυχώς δεν έχει καταλάβει τη χαζομάρα που έκανε ο αγαπητός Αρναούτογλου. Υπάρχει περίπτωση ακόμη να χάσει και τη ζωή του με αυτό το πειραματικό εμβόλιο. Όσο συμπαθής και καλούλης είναι, άλλο τόσο ανόητος αποδεικνύεται. Με το ζόρι τελείωσε και το σχολείο βέβαια… οπότε δεν μπορεί να περιμένει “υψηλές διανοητικές δυνατότητες” από αυτόν, κανείς. Γρηγόρη πες αλεύρι! Η επόμενη δόση σε γυρεύει και θα είναι κι η τελευταία σου. Κρίμα που η τηλεόραση θα χάσει έναν τόσο συμπαθητικό χοντρούλη μαϊντανό.

  2. Δυστυχώς δεν έχει καταλάβει τη χαζομάρα που έκανε ο αγαπητός Αρναούτογλου. Υπάρχει περίπτωση ακόμη να χάσει και τη ζωή του με αυτό το πειραματικό εμβόλιο. Όσο συμπαθής και καλούλης είναι, άλλο τόσο ανόητος αποδεικνύεται. Με το ζόρι τελείωσε και το σχολείο βέβαια… οπότε δεν μπορεί να περιμένει “υψηλές διανοητικές δυνατότητες” από αυτόν, κανείς. Γρηγόρη πες αλεύρι! Η επόμενη δόση σε γυρεύει και θα είναι κι η τελευταία σου. Κρίμα που η τηλεόραση θα χάσει έναν τόσο συμπαθητικό χοντρούλη μαϊντανό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek