Διαφημίσεις

Αντιμέτωποι με μια απίστευτη συνέντευξη βρέθηκαν οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ, καθώς προσκεκλημένη ήταν μια ψυχολόγος η οποία προσπάθησε να τους πείσει ότι οι «αρνητές» (έτσι χαρακτηρίστηκαν) είναι… τρελοί.

«Δεν θέλεις να κάνεις το εμβόλιο; Είσαι φοβισμένος και πλάθεις μία θεωρία, προκειμένου να κρύψεις τον φόβο σου!» είπε χαρακτηριστικά η ψυχολόγος.

«Όταν λαμβάνω μία πληροφορία που μου αυξάνει το στρες και το άγχος, και δεν μπορώ να το διαχειριστώ, μπαίνω στην διαδικασία της άρνησης», είπε η ψυχολόγος και συνέχισε:

«Αν αυτό όμως κρατήσει πολύ τότε γίνεται επικίνδυνο. Αν αρνηθώ δηλαδή μία πραγματικότητα, αρχίσω και φτιάχνω μια δική μου».

Συνεχίζει η ψυχολόγος:

«Οι σκεπτικιστές αρνητές, επειδή δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν τον φόβο τους, φτιάχνουν ένα αφήγημα, ψάχνουν και βρίσκουν μία θεωρία, όπως κάποιος επιστήμονας που λέει πως δεν υπάρχουμε είμαστε άβαταρ ή την θεωρία της επίπεδης γης, βρίσκουν οι σκεπτικιστές ένα αφήγημα για να τεκμηριώσουν τον φόβο και την άρνησή τους».

Στην συνέχεια αποκάλεσαν τον αρνητή «μειοψηφία», καθότι αρνείται να κάνει αυτά που κάνουν όλοι!

Ο δημοσιογράφος ρωτά την ψυχολόγο, ποιος είναι «ειδικός» για να αναλάβει τους αρνητές με εκείνη να προσπαθεί να φτιάξει την εικόνα ενός ψυχικά ασταθή και προβληματικού ανθρώπου:

«Δείχνουν οι αρνητές ένα εγώ, το οποίο δεν είναι ψυχικά ανθεκτικό και για αυτό πλάθουν μία πραγματικότητα που είναι πιο εύκολα διαχειριστική».

Και στο τέλος σύμφωνα με την ψυχολόγο η λύση είναι η εξής: «Να παραδεχτώ πως δεν γνωρίζω, γι’ αυτό εμπιστεύομαι τους ειδικούς. Και όταν έρχεται η απάντηση πως υπάρχουν ειδικοί, οι οποίοι διαφωνούν, θα πω βεβαίως για αυτό και υπάρχει μια γενικότερη κατηγορία που είναι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, όπου όλοι οι ειδικοί των ειδικών θα αποφασίσουν για την συλλογική απόφαση».

Εμείς αποφασίσαμε να μην σχολιάσουμε τα όσα είπε η ψυχολόγος, το μόνο που θα κάνουμε είναι να παραθέσουμε μια φωτογραφία αναφορικά με τα όσα είπαν περί μειοψηφίας, γιατί και ο άνθρωπος της συγκεκριμένης φωτογραφίας ήταν «αρνητής».

Δείτε όσα είπε

pronews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “Χωρίς κανένα όριο: Έβγαλαν στον αέρα ψυχολόγο για να βγάλει «τρελούς» τους «αρνητές»!”
  1. ΛΕΕΙ Ο ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ.ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΝΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ,ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΡΕ,ΑΛΛΑ ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΠΕΣΜΑΣ ΡΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΙΩΨΗΦΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ?ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ?ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821?ΣΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 1940?ΠΟΥ ΡΕ ΚΟΥΠΟΥΚΙΑ? ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ,ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ,ΑΙΣΧΟΣ,ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΟΝΟΝΤΑΙ

  2. έχει και πλούσιο βιογραφικό η κυρία ή τη βρήκαν στο ίνσταγκραμ να αναρτά φωτο και τη θεώρησαν καλή για τη δουλειά που ήθελαν;;;
    δε λέει αυτά η ψυχολογία λέει πως πρέπει να δηλώνουμε την αλήθεια μας, όποια κι αν είναι αφού είναι γνώμη μας και να μη μας νοιάζει τι λένε οι άλλοι ….

  3. δεν ειναι η πρωτη φορα που την χρισημοποιουν

    γενικα δε βγαινεις στα μμε αν δεν ξερουν τι θα πεις και το χρισημοποιουν οπως θελουν

  4. Τι λες μωρή κατίνα κλασομπανιέρα! Ποιον “ψυχανάλυσες” και σε έκανε “διδάκτωρ” ; Ποιο αφήγημα άραγε ανακάλυψες εσύ για να επιβιώνεις; Πάλι καλά που δεν απάντησες ότι ο ειδικός για να αναλάβει τους αρνητές είναι ο Μέγκελε…

  5. Τι αφήγημα και αυτό? Από παντού μπάζει!!! Μα αφού βρέθηκε το εμβόλιο “χρυσή μου” και είναι “καλό” όπως λέτε εσείς οι “ειδικοί”, γιατί εμείς να μην θέλουμε να το κάνουμε και γιατί να έχουμε φόβο, στρες και να πλάθουμε μυθοπλασίες προκειμένου να στηρίζουμε στην απόφασή μας να μην το κάνουμε? Δηλαδή εμείς δεν θέλουμε το καλό μας εν τέλει και το θέλετε εσείς για εμάς??? ΡΕ ΟΥΣΤ ΜΕ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙ3Σ ΣΑΣ!!!

  6. Στην αρχή σκέφτηκα “τι ωραία γκόμενα”, μετά όμως άνοιξε το στόμα της… και τα χάλασε όλα! Από τα ουράνια στους βόθρους της ψυχής της! Ούτε κι αν με πλήρωνε δε θα πήγαινα μαζί της.

  7. Ομορφη γυναικα γοητευτικη ισως κατα τα αλλα δεν ακουσα τιποτα απο οτι ελεγε.

  8. Ναι, γιατί δεν μπορούν να βγάλουν ΨΥΧΙΑΤΡΟ (γιατρό δηλαδή) καθώς από ότι φαίνεται ως τώρα, οι ψυχίατροι καμία όρεξη δεν έχουν να εμπλακούν σε αυτή την απάτη άλλωστε, κονομάνε από τα θύματα του παραλογισμού. Οπότε βγάλανε αυτή, οι Ψυχολόγοι, ΔΕΝ είναι γιατροί, ΔΕΝ έχουν δικαίωμα στη διάγνωση και τη συνταγογράφηση. Είναι ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ότι δηλαδή και οι Αστρολόγοι για να καταλάβετε ή οι κάθε είδους σύμβουλοι αυτογνωσίας, αυτοβελτίωσης, κ.λ.π ΔΕΝ έχουν άδεια γιατρού και ΔΕΝ ανήκουν στον ιατρικό σύλλογο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek