kafeneio gynaikon
Διαφημίσεις

Νέους δρόμους κοινωνικού αποκλεισμού για το αντρικό φύλο ανοίγει ο μεταμοντέρνος φεμινισμός για ακόμα μία φορά. Ακολουθώντας τα πρότυπα τόσο του αυστραλιακού όσο και του αμερικάνικου φεμινισμού, την εμφάνισή τους κάνουν και στον ελληνικό χώρο τα καταστήματα “ladies only”.

Στο συγκεκριμένο περιστατικό, την εμφάνισή του έκανε ένα καφενείο στη Φλώρινα στο οποίο απαγορεύεται η είσοδος …στους άντρες!

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του ίδιου του καταστήματος, επιτρέπεται η είσοδος στους άντρες μόνο με γυναικεία συνοδεία! Παρόμοια αντιμετώπιση με τα κατοικίδια δηλαδή.

Η φεμινιστική ατζέντα, η οποία γρήγορα εξαπλώνεται και εφαρμόζεται παντού στην κοινωνία μας, στοχεύει στον πλήρη έλεγχο και κοινωνικό αποκλεισμό του αντρικού φύλου. Η παραπάνω σεξιστική διάκριση είναι αντισυνταγματική και θεωρείται παράνομη.

kafeneio gynaikon

Σε αντίθετη περίπτωση, αν για παράδειγμα ένα κατάστημα δεχόταν μόνο άντρες, θα είχε ήδη κινηθεί αυτεπάγγελτα εισαγγελέας, η Γενική Γραμματεία “Ισότητας” Φύλων καθώς επίσης το εν λόγω κατάστημα θα είχε δεχτεί τη δημόσια κατακραυγή από όλους τους καταναλωτές.

Ωστόσο, τίποτα από τα παραπάνω δεν συνέβη, καθώς το κοινό έχει πλέον γαλουχηθεί στα μητριαρχικά πρότυπα τα οποία πλέον απαιτούν τον αποκλεισμό του αντρικού φύλου.

Παρ’ όλα αυτά, η ιδιοκτήτρια στην συνέντευξη της μας ενημερώνει πως έχει τρία αγόρια που έχουν τελειώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και πως ο άvτρας της «την βοήθησε να γίνουν όλα όπως τα είχε σχεδιάσει». Μια μικρογραφία δηλαδή των γυvαικοκεντρικών κοινωνιών μας. Άντρες χτίζουν, γυναίκες εκμεταλλεύονται…


Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Techstories

3 σχόλια στο “Νέα εριστική κίνηση: απαγόρευση εισόδου στους άντρες!”
  1. ..ολα για το γαμημενο το χρημα
    …που να αφησει τον ανθρωπο να σκεφτει τι κρυβεται πισω απο αυτο το μεσον συναλαγης αφου το χρημα εχει γινει παντοδιναμο σαν επι γης θεος πουλαω και την μανα μου [οχι μονο καγενεια γυνεκων φτιαχνει αλλα και ευκολα δολοφονει για το χρημα]για την δημιουργεια πλουτου αφου θα με κανει να εχω κυρος και δυναμη …αυτο υπαγορευει η συνηδειση που δημιουργησε το αφηγημα του δυτικου πολιτισμου [βλ.προτεσταντισμος]

  2. Ολα τα υλικά που έχουν μεσα στο μαγαζί και οτιδήποτε πωλούν εκεί με΄σα, εάν δεν έχει φτιαχθεί απο-κλειστικα απο θηλυκό γένος, δώρον άδωρον.. χαχαχαχαχα

  3. Ασε που κάθε χώρος που η ταμπέλα του γράφει κάτι που τελειωνει σε ..ιο με τρομάζει και δεν θα έμπαινα μεσα.

    regardless -not assuming- my gender…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek