18:52 - 14/11/2021

Νεκρός ο Χρυσόστομος Ρουσόπουλος: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 43 του χρόνια

Διαφημίσεις

Νεκρός κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε ο 43χρονος Χρυσόστομος Ρουσόπουλος σκορπώντας θλίψη στην κοινότητα του Αλμυρού. Σε βαρύ πένθος έχει πέσει η τοπική κοινωνία του Αλμυρού μετά τον αδόκητο χαμό ενός νέου και δραστήριου ανθρώπου.

Ο Χρυσόστομος Ρουσόπουλος ήταν τεχνικός υπολογιστών και δικτύων. Τον βρήκαν οι συγγενείς του νεκρό χθες το πρωί στο σπίτι του, ανήμερα της γιορτής του.

Φίλοι του, περιγράφουν έναν άνθρωπο με χρυσή καρδιά, έναν άνθρωπο χαμογελαστό που έτρεχε για όλους και για όλα και μην μπορώντας να πιστέψουν στον άδικο χαμό του αγαπημένου τους, τον αποχαιρετούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στενή φίλη και συνεργάτης του, η Βιβή Τσιντίνη, από την εφημερίδα «Λαός του Αλμυρού» γράφει για εκείνον : «Ήσουν ο πρώτος που έμαθε ότι λαμβάνω τα ηνία στην εφημερίδα. Κάπου εκεί χρονικά και η φωτογραφία που κοινοποιώ… Σου είπα… έλα να βγούμε φωτο.. θέλω μια δυναμική φωτο, με έναν ενεργό επαγγελματία… να κάνω ντεμπούτο… Ήσουν ο πρώτος που στήριξε -αφιλοκερδώς στην αρχή… Έβαλες πλάτη πολλές φορές στα τεχνικά μας προβλήματα. Άκουσες πολλές φορές τα προβλήματά μου. Βοηθούσες, παντού και όλους, όσο μπορούσες. Αυτά τα γιατί που μας άφησες δεν απαντώνται. Θα λείψεις σε πολλούς. Ο Αλμυρός σήμερα είναι φτωχότερος. Οι φίλοι μας λιγόστεψαν. Κρατάω στην μνήμη μου και την ψυχή μου, την καλοσύνη σου, τη σπιρτάδα σου, την προσφορά σου, τη φιλία σου. Καλό παράδεισο. Ίσως οι ψυχές και οι ενέργειές μας κάπου συναντηθούν».

Φως στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία– νεκροτομή.
enimerotiko.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ονειρευτης 11/14/2021 @ 7:13 ΜΜ

    η αιτια που ριχνει κατω νεους και γερους δεν ειναι ο ιος το θανατικο του “πεθανε ξαφνικα”και του “πηγε απο καρδιολογικο” θα αυξηθει στο αμεσο μελλον
    βεβαια για ολα θα φταιει ο φεικ ιος η θα λενε οτι επαθε κορωνα η θα λενε οτι ηταν ασυμτωματικος ομως κατεληξε ..ολα στον ιο τον φταιχτη..αλλωστε για αυτον τον λογω δημιουργηθηκε για να παρει ολο το θανατικο πανω του ενω απο αλλου προερχεται!!!!

  2. theos xoreston
    diagnosi fotografias paxisarkia
    itan agios o theos to kserei gia olous mas. Exoume gemisei agious kai kalous antropous.Opios krinei tha krithei katalilos. Geia sas agioi kai philathropoi.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*