ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Βρετανία : Κυκλοφορούν ελεύθεροι 46 επικίνδυνοι τρομοκράτες

· Κατοχικά Νέα

Τουλάχιστον 46 καταδικασμένοι τρομοκράτες, που είτε αφέθηκαν ήδη ελεύθεροι, είτε αναμένεται να αφεθούν, αποτελούν απειλή για τη δημόσια ασφάλεια και θα τους επιβληθούν αυστηροί περιορισμοί, σύμφωνα με απόρρητα έγγραφα της βρετανικής κυβέρνησης.


Η ανησυχία, που έχει προκληθεί, για την απελευθέρωση πολλών εξτρεμιστών του Ισλάμ, οδήγησε υπουργούς της βρετανικής κυβέρνησης, να επιβάλλουν νόμους για την επιτήρησή τους.

Οι υπεύθυνοι για την αναστολή της κράτησης των τρομοκρατών, επωμίστηκαν την επίβλεψη της τήρησης ποικίλλων απαγορεύσεων, οι οποίες επιβλήθηκαν στους πρώην κρατούμενους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι τρομοκράτες, μεταξύ άλλων, μπορούν να έρχονται σε επαφή μόνο με συγκεκριμένους ιμάμηδες, τους οποίους έχει εγκρίνει η βρετανική κυβέρνηση, έχουν πρόσβαση σε μερικά μόνο τζαμιά, καθώς επίσης τους απαγορεύεται και η συναναστροφή με άτομα που έχουν ”λερωμένο” ποινικό μητρώο, αλλά και η χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών!

”Οι οδηγίες και οι απαγορεύσεις αυτές, έχουν σκοπό να επιβλέπουν τους τρομοκράτες, οι οποίοι αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια.” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η απειλή της τρομοκρατίας του Ισλάμ, τονίστηκε με την ανακάλυψη μιας βόμβας σε ένα αεροπλάνο στο αεροδρόμιο του East Midlands και με τη φυλάκιση του Roshonara Choudhry, ενός φοιτητή που εμπνεύστηκε από την Αλ-Κάιντα και προσπάθησε να δολοφονήσει τον Stephen Timms, μέλος του Κοινοβουλίου.

Σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις, αυτή τη στιγμή υπάρχουν περισσότεροι από 100 καταδικασμένοι τρομοκράτες του Ισλάμ στις βρετανικές φυλακές.

Το έγγραφο της βρετανικής κυβέρνησης, που θίγει το θέμα της τρομοκρατίας, προειδοποιεί ότι οι απελευθερωμένοι τρομοκράτες, ίσως προσπαθήσουν να δουλέψουν σε μέρη όπου θα έρχονται σε επαφή με άτομα, που μπορεί να ασπάζονται εξτρεμιστικές ιδεολογίες. cosmo.gr

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Καταιγιδοφόρα νέφη, συμβολική φωτογραφία για τον ΕιρηνικόFEATURED

Ειρηνικός: Ιστορικό ρεκόρ ισχυρών τυφώνων με το El Niño – Γιατί οι καταιγίδες διαρκούν περισσότερο και γίνονται εντονότερες

Κίεβο και Δνείπερος, εικόνα αρχείουFEATURED

Ζελένσκι: Χωρίς έγκαιρη προειδοποίηση από συμμάχους πριν από τα ρωσικά πλήγματα στο Κίεβο – Το κενό στην αντιπυραυλική άμυνα

Αθήνα Ακρόπολη, συμβολική εικόνα για τις ελληνοαμερικανικές διπλωματικές σχέσειςFEATURED

Ο Λευκός Οίκος ζήτησε την παραίτηση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ από την πρεσβεία στην Αθήνα – Οι καταγγελίες και η διπλωματική διάσταση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *