16:42 - 11/11/2021

Να σας υπενθυμισω οτι μπορειτε και αλλιως …

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ειναι πολλες μερες τωρα που πρεπει να εχεις παρατηρησει οτι δημιουργω μια νεα βαση δεδομενων πανω σε φαρμακα ασθενειες και παρενεργειες με σκοπο και την σωστη ενημερωση για την χημεια αλλα και την ενημερωση για το δικτυο προστασιας και θεραπειας που εχω δημιουργησει !

Το ιντερνετ οπως εχω ξαναπει ειναι ενα κρεμμυδι πληροφοριας που το καθε επιπεδο του με τον χρονο δημουργει ενα νεο επιπεδο , ετσι οι ανθρωποι αναγκαστικα βαση χρονου πατουν στο καθε επιπεδο και δεν ειναι ικανοι να γνωριζουν το προηγουμενο επιπεδο παρα μονο με την μορφη της επαναληψης !

Για αυτο η υπενθυμιση οτι μπορουμε και αλλιως πρεπει να μπει εδω ..

Ανακαλυψα κατι πολυ μεγαλο , κατι που ονομαζω χρυσο βουνο και για την υγεια αλλα και για την οικονομια οποιοι θελησει να το δει και με αυτο τον τροπο !

Ανακαλυψα ενα μυστικο εκαντoνταδων Ιατρων στην ευρωπη που το χρησιμοποιουν με ομερτα για να θεραπευσουν δεκαδες ασθενειες και χρονια προβληματα ,αλλα ακομα το χρησιμοποιουν για προσωπικη προστασια καθημερινα στην εργασια τους !

Τα δεδομενα που εχουμε συλλεξει εδω και σχεδον 5 μηνες με την χρηση αυτων τον σκευασματων απο ολους οσους πλεον συμμετεχουμε ειναι εκπληκτικα !

Να θυμισω οτι ειμαστε πλεον στην τελικη ευθεια για να μπουμε με μεγαλη δυναμη στην εποχικοτητα ολων των ιων , να θυμισω οτι ειμαστε σε μια εποχη που το να πας στο νοσοκομειο δεν και ειναι και οτι το καλυτερο ,…ακομα και σαν βοηθεια στο “συστυσμα υγειας” τους να το δεις πρεπει να αφησεις αυτο το συστημα ησυχο να μην το επιβαρυνεις οσο μπορεις !!Και χρησιμοποιω αυτο το αφηγημα για να μην ειμα μονιμα αυτος που λεει τα κακα πραγματα ..!

Στα χερια μας εχουμε πραγματικα οπλα , αποδεδειγμενα πια σε ολους μας οτι κανουν την αποστολη τους στο ακεραιο .!

Ενα απο τα βασικα της εποχης ειναι πλεον το ..ποσο οξυγονο εχει ο ασθενης … και ανεχεις κανα κρυωμα και πεσει το οξυγονο ..οπως πεφτει σε ολες της ιωσεις ..κατω απο το 93 το πρωτοκολλο λεει .. πηγαινε νοσοκομειο αμεσως !!/// Εδω δεν θα μπορεσω να πω το εξης εμβολιμα…αραγε ποσο οξυγονο ειχαμε πριν 20 χρονια οταν μας πλακωνε η γιαγια στης βεντουζες και ειχαμε 40 πυρετο και δεν μπορουσαμε να παρουμε ανασα;;;..!!!..Αλλα ας μην ξαναγινω συνομωσιολογος και ας μεινω στα δεδομενα!

Το ασθενοφορο τσεπης σε καθε χρηση του πανω στους βρογχους και τους πνευμονες ανεβαζει το οξυγονο μας ..αποδεδειγμενα πλεον σε δεκαδες περιπτωσεις , σκεφτομαι λοιπον φωναχτα ..ποσους συνανθρωπους μας θα ειχαμε σωσει αν την στιγμη που η συμβουλη ειναι ..αν πεσει κατω απο τοσο πηγαινε νοσοκομειο εμεις μπορουσαμε να το κανουμε να μην πεσει; …Και απαντω μονος μου ..χιλιαδες !!!!!!!

Εχουμε τον τροπο να νικησουμε δεκαδες πλεον χρονιες ασθενειες που μας ταλαπωρουν , ειναι επιλογη μας αν θα σταματησουμε να ειμαστε μονιμοι πελατες στην χημεια των φαρμακοβιομηχανιων , ειναι επιλογη μας αν θα χρησιμοποιησουμε αυτα τα μικρα θαυματουργα σκευασματα για να δημιουργησουμε ενα υγιες δικτυο που θα βοηθησει πολλους συναθρωπους μας αλλα και τον εαυτο μας επιχειρηματικα αν το θελησουμε !

Μπορω να σας δειξω τι εχουμε πετυχει , τους τροπους που ολοι μπορουν να κανουν καλο σε ολους !

Συμπληρωστε την παρακατω φορμα για να γνωρισετε τον παλμικο τροπο και την δημιουργια αυτοιασης για να αλλαξετε τα προβληματα της υγειας σας !


Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Δεν υπάρχει φόρμα
    Βγάζει error 403.
    Ποίο είναι το email σου;
    Δέχεσαι ακόμη εγγραφές για το
    δίκτυο προστασίας που έγραφες παλαιότερα;

    (Stranger επανεξέτασε την απόφαση σου για τον μη σχολιασμό στα άρθρα, εκτός εάν τα έχεις απενεργοποιημενα λόγω των νέων νόμων περί “ελεύθερης” άποψης οπότε οκ…)

  2. Λάθος μου…
    Είχα adblocker και δεν εμφανιζόταν η φόρμα .

  3. Stranger Όσο για τα σχόλια που έγραψα προηγουμένως, μάλλον είναι bug της σελίδας σου.
    Διαπίστωσα πως από το κινητό μου για να εμφανιστεί η φόρμα για να σχολιάσω πρέπει να πατήσω τις 3 τελίτσες πάνω δεξιά στον Chrome του κινητού μου και να επιλέξω ‘για υπολογιστή’

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*