Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:40 - 08/11/2021

Ανατριχιαστικό αν είναι αληθινό! Τ’ αφεντικά πλέον αποκτούν δικαιώματα στα σώματα των εργαζομένων που γίνονται έτσι σκλάβοι, δούλοι!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ανατριχιαστικό αν είναι αληθινό! Σύμφωνα με ρεπορτάζ του open οι εστιάτορες δίνουν στην κυβέρνηση.. στο πιάτο την υποχρεωτικότητα εμβολιασμού επί των υπαλλήλων τους … δίνουν την κεφαλήν των εργαζομένων τους ”επί πίνακι..” Τ’ αφεντικά πλέον αποκτούν δικαιώματα στα σώματα των εργαζομένων που γίνονται έτσι σκλάβοι, δούλοι!!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τις ειδήσεις του open οι εστιάτορες δίνουν στην κυβέρνηση στο πιάτο την υποχρεωτικότητα εμβολιασμού επί των υπαλλήλων τους εργαζομένων στην εστίαση ( σαν να είναι σκλάβοι) δίνουν την κεφαλήν των εργαζομένων τους ”επί πίνακι..”

Η κυβέρνηση είχε την πρόθεση να προχωρήσει σε αυτό το μέτρο σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται το κανάλι αλλά τώρα έρχεται ο θεσμικός φορέας των ιδιοκτητών εστιατορίων να το προτείνει. Αυτές οι πληροφορίες βγαίνουν εν όψει της αυριανής συνάντησης πρωθυπουργού και θεσμικών φορέων εστίασης και λιανεμπορίου για λήψη νέων μέτρων και για πρώτη αποτίμηση των ήδη ληφθέντων που νέκρωσαν τα πάντα…

Πάντα όταν δίνεις την κεφαλή επί πίνακι παίρνεις αντάλλαγμα και συζητιέται ότι αυτό που θα ζητήσουν οι μαγαζάτορες θα είναι να μπαίνουν και τα ”μιάσματα”, όπως αντιμετωπίζουν οι ιθύνοντες το ήμισυ του ελληνικού λαού τους ανεμβολίαστους με τις γονιδιακές πειραματικές θεραπείες, με rapid σε κλειστούς χώρους εστίασης. Μεγάλη παραχώρηση πολυχρονεμένοι μου..!!

Με βάση αυτή την εξέλιξη αν επαληθευθεί τ’ αφεντικά έχουν δικαίωμα επί των σωμάτων των εργαζομένων!! Δουλεμπόριο,Αφρική σκλαβοπάζαρο!! Υπάρχει ηθικό και πολιτικό ζήτημα με βάση αυτές τις πληροφορίες τεράστιο….

Από την άλλη τίθεται μέγα θέμα αξιοπιστίας των πολιτικών προσώπων που διαχειρίζονται αυτή την κρίση. Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός διαμήνυσε για πολλοστή μάλιστα φορά ότι δεν θα πάει σε άλλες υποχρεωτικότητες ως προς εμβολιασμό. Είναι δυνατόν να μην μπορεί να κρατήσει το λόγο του ολόκληρος πρωθυπουργός. Εμπαιγμός συνεχής. Το ίδιο είχε δεσμευθεί και πριν την υποχρεωτικότητα υγειονομικού προσωπικού όταν πρωτόφερναν τα εμβόλια. Ότι θα είναι μόνο προαιρετικά και άφησαν στο δρόμο χιλιάδες οικογένειες…

Τα σπασμένα της χασούρας από τα πρωτοφανή στην ιστορία της ανθρωπότητας αντιδημοκρατικά κι αντικοινωνικά μέτρα των 2 χρόνων θα τα πληρώσουν οι εργαζόμενοι..;Αφρικανοποίηση εργασιακών σχέσεων..

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

07/11/2021

dimpenews.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Traveler (ΜΑΝΤΗΣ) 11/08/2021 @ 10:48 ΠΜ

    Σιγα σιγα με τον καιρο πειθομαι οτι ζω μεσα σε ενα παιχνηδι γιατι μονο σε ενα παιχνηδι θα γινοταν τα πραγματα ετσι. Ελπιζω να ξυπνησω συντομα ή να βγω απο εδω γιατι το παιχνηδι εχει αρχισει να γινεται κουραστικο.
    Θελω να γυρισω πισω εκει που υπαρχουν οντα που ακομα σκεφτονται. Αρχικα βεβαια πρεπει να θημηθω πως βρεθηκα εδω.

  2. Η ιερη ηχώ των ΜΜΕ….
    Και με τις ευλογίες των ουρανιων αγγελων των αρχιερεων της Κυβωτου των θεων.
    Η τελευταία εβδομη σφραγιδα του οριστικου τέλους ..του ευδομου τσιμπιματος του Κ19 μεσσια τους..  https://www.oodegr.com/oode/epistimi/ierixw1.htm

  3. αγνωστος 11/08/2021 @ 4:46 ΜΜ

    κουνια που τους κουναγε τους εστιατορες — να τα φανε μονοι τους τα φαγητά τους!!! υπάρχουν κατι ταβερνακια με ξυλοσομπα και σπιτικο φαγακι όπου σε αντιμετωπιζουν σαν άνθρωπο..
    το μονο θετικο κρουσμα σε μια σχολικη ταξη σημερα ηταν ενα εμβολιασμενο κοριτσακι !!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*