14:18 - 07/11/2021

Χάπι κατά του κορωνοϊού ανακοίνωσε η Pfizer ώστε να καταπίνεται το μικροτσίπ πιο εύκολα

Διαφημίσεις

Την ανάπτυξη χαπιού για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού αλλά και για να καταπίνεται το μικροτσίπ πιο εύκολα ανακοίνωσε χθες η φαρμακευτική εταιρεία Pfizer.

Σε δηλώσεις του, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Αλμπέρ Μπουρλά χαρακτήρισε «τεράστιο επίτευγμα» την ανάπτυξη του χαπιού, το οποίο θα υποβληθεί στις αρμόδιες αρχές των ΗΠΑ για έγκριση.

«Όπως όλοι γνωρίζουμε, με το παραδοσιακό εμβόλιο πονάει το μπράτσο γιατί πρέπει να περάσει το μικροτσίπ μέσω από μια πολύ στενή τρυπούλα. Με το χάπι καταργούμε το πρόβλημα αυτό, χωρίς να χάνουμε την ικανότητα τηλεχειρισμού του ασθενή» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουρλά.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν πίσω από το νέο χάπι βρίσκεται και πάλι ο Μπιλ Γκέιτς, ο κ. Μπουρλά απάντησε: «Εννοείται, η τεχνογνωσία του Μπιλ ήταν απαραίτητη για να μπορούμε να συνεχίσουμε να πηγαινοφέρνουμε τους ασθενείς σαν τηλεκατευθυνόμενα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανάπτυξη του χαπιού αποτελεί σημαντικό τεχνολογικό άλμα καθώς φίλοι ή συγγενείς αρνητών του εμβολίου θα μπορούν πλέον να κρύψουν το χάπι π.χ. στα σουτζουκάκια, ή απλά να τους το ρίξουν την ώρα που κοιμούνται με το στόμα ανοιχτό.

tovatraxi.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 11/07/2021 @ 11:08 ΜΜ

    Οι επιστήμονες του CDC παραδέχονται ότι χειρίστηκαν τα δεδομένα της μελέτης για να δείξουν ότι τα εμβόλια Covid-19 είναι ασφαλή για τις έγκυες γυναίκες καθώς οι ερευνητές ανακαλύπτουν ότι το 91% των κυήσεων οδήγησαν σε αποβολή μετά τον εμβολιασμό Covid-19

    https://theexpose.uk/2021/11/07/cdc-scientists-admit-they-did-manipulate-study-data-to-show-the-covid-19-vaccines-are-safe-for-pregnant-women/

  2. ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 11/07/2021 @ 11:56 ΜΜ

    ΣΟΥΧΑΡΙΤ ΜΠΑΓΚΝΤΙ 03-11-2021

    Καθηλωτικός ο #Σουχαριτ_Μπαγκντι στον @focusfm103.6 ! Είπε πως η οικογένειά του εγκαταλείπει τη Γερμανία γιατί επικρατούν ναζιστικές λογικές… τον προσκάλεσα στην Ελλάδα αλλά μου είπε ότι δεν έρχεται γιατί θα πρέπει να φορέσει κίτρινο αστέρι!
    .

  3. ΥΠΕΡΙΩΝ 11/08/2021 @ 11:02 ΠΜ

    ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ… BURN ΚΑΙ ΟΠΓΕ. 3ος ΤΩΡΑ!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*