10:58 - 06/11/2021

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !

Διαφημίσεις

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !!! ΣΤΟΝ 67ΧΡΟΝΟ ΑΡΓΥΡΗ, ΠΟΥ ΜΕ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ, ΒΡΕΘΗΚΕ ΩΣ “ΚΡΟΥΣΜΑ” ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΥΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ, ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ !!! ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟ !!! ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!!

Θυμάστε την ιστορία του κυρίου Αργύρη, που “για άλλο πήγε και για άλλο τον πάνε”, όπως ο ίδιος είπε στον γιο του, ο οποίος περίμενε το ασθενοφόρο από τη Δράμα με το έμφραγμα και του είπαν στον Άγιο Παύλο ότι ήρθε το ασθενοφόρο με το “κρούσμα”. Και που όταν ο γιος του Αργύρη, ο Βασίλης, ζήτησε τηλεφωνικά εξηγήσεις από τη Δράμα για το μοριακό που θα έβγαινε την επομένη και που έστειλαν τον πατέρα του στην Θεσσαλονίκη για το έμφραγμα αλλά τελικά τον έστειλαν ως “κρούσμα” κόβιντ, του έκλεισαν το τηλέφωνο.

“ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΠΗΓΑ, ΓΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΠΑΝΕ” !!! Η ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΤΟΥ 67ΧΡΟΝΟΥ ΑΡΓΥΡΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΕ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΥΛΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΩΣ “ΚΡΟΥΣΜΑ” ΕΝΩ ΤΟ ΜΟΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΥΡΙΟ !!! ΕΤΣΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΘ ΚΟΒΙΝΤ ΣΤΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ !!!

Από τον Άγιο Πάυλο τον έστειλαν την Τετάρτη στο Ιπποκράτειο. Και από χθες η επικοινωνία κόπηκε.

Τα γνωστά. Μήνες τώρα.

Και τι δεν τους είπαν.

Ότι έγινε νευρικός. Τους λέει ο γιος του, ότι μπορεί να έγινε νευρικός γιατί θα χάλασε το κινητό του και δεν μπορεί να επικοινωνήσει με την οικογένειά του.

“Όχι”, του είπαν οι αγωνιστές, “εμείς του κλείσαμε γιατί είναι βαριά άρρωστος και περιμένουμε να δούμε αν θα κάνει πνευμονία από κορωνοϊό” !!

“Του το έχουμε στο κομοδήνο”.

“Και τότε γιατί δεν το παίρνει να μας μιλήσει;”.

Προφανώς τον έδεσαν.

Και μετά ήρθε το επόμενο σοκ.

“Είναι επιθετικός γιατί είναι αλκοολικός” !!

Τραβάνε τα μαλλιά τους στην οικογένεια.

“ΟΧΙ, δεν πίνει !!”, με διαβεβαιώνουν.

“Λένε ψέματα” !!

“Θα τον φάνε”, συμπληρώνουν με απόγνωση.

Και ρωτάω εγώ.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι από όλες τις μεριές της χώρας, τους νομούς, τις πόλεις και τα χωριά, όλων των κοινωνικών στρωμάτων, μορφωτικών ή οικονομικών επιπέδων, όλων των πολιτικών και θρησκευτικών αντιλήψεων, διαβάζουν αυτά που γράφω τόσους μήνες και ενώ όλα είναι φυσιολογικά, φαντάζονται πράγματα;

Και μάλιστα έχουν όλοι αυτοί οι εκατοντάδες άνθρωποι συνεννοηθεί μεταξύ τους να λένε τις ίδιες ακριβώς φανταστικές ιστορίες;

θα ζητήσω επειγόντως τα στοιχεία του υποτιθέμενου μοριακού τεστ της Δράμας.

Άμεση και πλήρη ενημέρωση της οικογένειας για την κατάσταση του κυρίου Αργύρη.

Και αύριο το πρωί να γίνει μοριακό τεστ στο Ιπποκράτειο.

Ένα πράγμα να ξέρει το νοσοκομείο.

Αν πεθάνει ο Αργύρης, θα ζητήσουμε νεκροτομή.

Τέλος.

nikosantoniadis.tv



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*