Διαφημίσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν αναχωρήσει για προγραμματισμένο ταξίδι στην Κύπρο, ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος έκανε ένα τυπικό rapid test το οποίο έδειξε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Όπως είναι επόμενο, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας ακύρωσε το ταξίδι και όλες τις δραστηριότητές του για τις επόμενες μέρες.

Σημειώνεται πως ο κ. Παυλόπουλος είναι πλήρως εμβολιασμένος. Έχουν να μας πουν κάτι οι επιστήμονες του Μαξίμου;

Η ανακοίνωση από το γραφείο του Προκόπη Παυλόπουλου
«Λίγο πριν αναχωρήσει για προγραμματισμένο ταξίδι στην Κύπρο ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος έκανε ένα τυπικό rapid test το οποίο έδειξε ότι είναι θετικός στον Covid-19».

makeleio.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
3 σχόλια στο “ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ Ο ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ PROFESORES ΑΛΜΠΑΝΗΔΕΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ; ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΥΞΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΑ 7.000”
  1. o κιρωνοιος ειναι επικινδυνος και μεσω τεχνητης ελειψης φαρμακων…φτωχωοοιησης…καιεξαθλιωσης πρωτα πνευματικης τελειωποιουν το χαραγμα dna..οταν υπεγραψε ο κιλλ Μπιλλ γκειτς γι κλιματιαΛαγη ενοουσε την αποψιλωση απο ανθρωπους καρκινους που μολυνουν τη Γη…η επισημη εκλησια παπικη ορθοδοξη ισραηλ γιατι ειναι πλεον εμβολιασμοεν…οι ανθρωποι τπου θεου αντισρουν οπως ο καρδιναλιος οι ραβινοι ζαλενκο βικτωρ Μορφου κυπρου..ειναι χαραγμα το χαραγμα αν το αρνηθης θα πεθανεις η θα σε πεθανουν …

  2. το νεο πολιτικο αφηγημα – πακετο απο το εξωτερικο – μιας και κυκλοφορησε ευρεως στο κοπαδι οτι ολοι κολλανε μετα το τρυπημα’ Ναι, οι πολιτικοι κολλανε και αυτοι αλλα κανεις δεν πεθαινει γιατι απλα και λογικα τρυπηθηκαν. Ειναι απλη εξισωση το μαυρο να γινεται ασπρο και το ασπρο μαυρο. Οταν λενε ασπρο ολοι ειναι σιγουρα μαυρο και το αντιστροφο, ενας απλος κανονας για να προοδευσει καθε ΑΤΟΜΟ στη ζωη χωρις να το ζαλιζει και πολυ’ απλα λυνεις εξισωσεις επειτα ετσι για να γελας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek