ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Η Δρ Zandré Botha, Νοτιοαφρικανός γιατρός αιματολόγος παρατήρησε στο αίμα εμβολιασμένων μια περίεργη μαύρη δομή μη βιολογική και φυσική όπως και σε φιαλίδιο εμβολίου!

· Κατοχικά Νέα

Η Δρ Zandré Botha, Νοτιοαφρικανός γιατρός στην εναλλακτική ιατρική και ειδικός στην ανάλυση αίματος, παρατήρησε στο αίμα των ασθενών και σε φιαλίδια εμβολίων, μια περίεργη, μη βιολογική και αυτοσυναρμολογούμενη δομή.Η Dr Zandré Botha ανακαλύπτει μια μαύρη δομή στο αίμα των εμβολιασμένων.

Τα εμβολιασμένα άτομα έχουν ερυθρά αιμοσφαίρια που συσσωρεύονται και δεν μπορούν να μεταφέρουν οξυγόνο στα όργανα επειδή τα συσσωματώματα δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στα μικρά τριχοειδή αγγεία!

Τα λευκά αιμοσφαίρια του ανοσοποιητικού συστήματος έχουν φύγει!

Παρατηρεί επίσης μαύρες μπάλες στο υγρό του εμβολίου που μετατρέπονται σε τετράγωνο πλέγμα όταν στεγνώνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι θεραπευτές που δέχονται αυτά τα εμβολιασμένα άτομα αισθάνονται επίσης διαταραχές, γεγονός που δείχνει ότι οι εμβολιασμένοι εκπέμπουν μολυσματικά σωματίδια!

Η Δρ Zandré Botha, Νοτιοαφρικανός γιατρός στην εναλλακτική ιατρική και ειδικός στην ανάλυση αίματος, παρατήρησε στο αίμα των ασθενών και σε φιαλίδια εμβολίων, μια περίεργη, μη βιολογική και αυτοσυναρμολογούμενη δομή.

«Ήμουν πολύ σοκαρισμένη γιατί αυτό που βρήκα στο αίμα των ασθενών μου ήταν και στο εμβόλιο. “

Η γιατρός χρησιμοποιεί μισκροσκοπικές τεχνικές για να δει τι συμβαίνει με τους εμβολιασμένους ασθενείς της που εμφανίζουν ασθένειες. Μεταξύ άλλων αναφέρει: ”Μια ασθενής εμβολιασμένη ήρθε να τη δω γιατί είχε αναπνευστικά προβλήματα και δεν ένιωθε καλά. Τις έκανα αναλύσεις αίματος μου είπε ότι εμβολιάστηκε και η εικόνα ήταν σοκαριστική γιατί πριν είχε υγειές αίμα. Δεν υπήρχε οξυγόνο στο αίμα και η κυκλοφορία δεν ήταν κανονική υπήρχε επικίνδυνος σχηματισμός στοιβάδων. Δυσλειτουργία ερυθρών αιμοσφαιρίων.Aν καταλαβαίναμε ότι τα τριχοειδή αιμοφόρα αγγεία και οι μικρές αρτηρίες έχουν μία διάμετρο 4 micron και τα ερυθρά αιμοσφαίρια πρέπει να πάνε σε λεπτή γραμμή για να εισχωρήσουν σε αυτά τα τριχοειδή. Μιλάμε για προβλήματα με μυοκαρδίτιδες , ενδαγγειακή πήξη αίματος. Δεν υπάρχει οξυγόνο που μπορεί να φτάσει στις μικρές αρτηρίες εγκεφάλου και καρδιάς. Έμεινα άναυδη από αυτό που είδα και δεν ήταν η μόνη. Άρχισα να βλέπω αυτές τις σοβαρές και περίεργες δομές σ’ εμβολιασμένους ασθενείς. Τα ερυθρά αιμοσφαίρια ήταν κάθε φορά τόσο ακατανόητα παραμορφωμένα. Κάτι τέτοιο δεν ξαναείδα στο παρελθόν. Είδα μαύρες δομές στο αίμα. Βρήκα αυτές σε όλους τους εμβολιασμένους με συμπτώματα.Ένας δικηγόρος μου έφερε ένα φιαλίδιο εμβολίου κι έμεινα έκπληκτη γιατί σε αυτό είδα ότι και στο αίμα στους ασθενείς μου. Ακριβώς η ίδια δομή. Αλλά αυτό που βλέπουμε εδώ μοιάζει να είναι μαύρος στρογγυλός δίσκος με μεταλλικές συνδέσεις. Όλοι οι ειδικοί που το έδειξα είπαν δεν είναι φυσιολογικό. Είναι πολύ δομημένο για να είναι βιoλογικό…”

dimpenews.com

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

STRANGER-VOICE

Neumi 2026: Τι πραγματικά δείχνει η νέα έρευνα για τη HydraStat™ και γιατί αξίζει να δεις τώρα και την επιχειρηματική ευκαιρία

ΕΡΕΥΝΑ

MedBeds: Το «θαυματουργό κρεβάτι» επιστρέφει – Πώς ένα AI αφήγημα ντύθηκε με ψεύτικες εγκρίσεις και έγινε παγκόσμια θεωρία

ΔΙΕΘΝΗ

25 χρόνια από την 11η Σεπτεμβρίου: Η MI5 προειδοποιεί ότι το επόμενο μεγάλο σοκ ίσως ήδη σχεδιάζεται

4 απαντήσεις στο “Η Δρ Zandré Botha, Νοτιοαφρικανός γιατρός αιματολόγος παρατήρησε στο αίμα εμβολιασμένων μια περίεργη μαύρη δομή μη βιολογική και φυσική όπως και σε φιαλίδιο εμβολίου!”

  1. Και τι γίνεται με τις μεταγγίσεις αίματος; Μεταφέρονται αυτά τα μαύρα σωματίδια. Προφανώς. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. Και πιστεύετε ότι μόνο ανεμβολίαστοι είναι οι δότες; Θα έλεγα ότι μάλλον θα προτιμούν εμβολιασμένους στα νοσοκομεία.

  2. Η Τελική “Μεγάλη Συγκομιδή” έρχεται. Το αναφέρει ξεκάθαρα το βιβλίο: The Vampire Bible . Στο τελευταίο κεφάλαιο του βιβλίου γίνεται παρουσίαση κι ανάλυση του θερισμού των ανθρώπων, ώστε μετά να έρθει η νέα εποχή. Οι άνθρωποι θα πέφτουν κάτω σαν αποξηραμένα σύκα λέει, και πεθαίνοντας μέσα στην αγωνία θα δώσουν τις ενέργειές τους στους αρχαίους θεούς. Το βιβλίο υπάρχει σε έντυπη μορφή από το 1989. Τίποτα δεν είναι κρυφό, όλα φανερά. Το ανθρώπινο κοπάδι δεν επαναστατεί και δεν έχει το μυαλό κιόλας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά