12:23 - 03/10/2021

Εκκινηση Beta Testing της Πλατφορμας του Σχεδιου Φοινιξ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πριν τρεις μερες ενημερωσα μεσα στην βαση τους ανθρωπους τους Σχεδιου Φοινιξ να ξεκινησουν να χρησιμοποιουν την πλατφορμα μας για να τσεκαρουμε τα οποια προβληματα τεχνικης φυσης , ολα οσα προβληματα αναφερθηκαν διορθωθηκαν !

Σημερα κανουμε ανακοινωση ελευθερου beta Testing (Ελεγχος λειτουργιας) οπου καλουμε ολους για εμια εβδομαδα να δοκιμασουν την πλατφορμα , σε οποιοδηποτε προβλημα αντιμετωπισετε θελουμε να επικοινωνειτε αμεσως μαζι μας στα εμαιλ ellasphoenix.el@gmail.com και στο katohika@gmail.com ωστε να παραμετροποιουμε αμεσακ καθε προβλημα . Η πλατφορμα βρισκεται εδω https://ellasphoenix.gr

Οι αρχικοι beta testers παρακαλω να διορθωσουν σωστα τα προφιλ τους με φωτο και με βιογραφικο , οσοι εχετε κανει προσπαθεια πληρωμης να πατησετε εγκαταλειψη(abandon) της προηγουμενης προσπαθειας και να προσπαθηστε ξανα απο την αρχη.

Παρακαλουμε στην εγγραφη σας να ελεγχεται και το τομεα ανεπιθυμητα στο εμαιλ σας για το εμαιλ πιστοποιησης που θα σας στειλει η σελιδα , λογω νεου domain ακομα και ενουμε το σωστο reputation και ετσι πολλοι παροχοι μπορει να μας τοποθετουν τα μηνυματα μας στο πεδιο spam του εμαιλ σας , αν αυτο συμβαινει επιλεξτε να μας ονομαζετε ως μη spam ετσι ωστε να ανεβει σε καθε εταιρια η υστεροφημια μας και ετσι οι εταιριες παροχης εμαιλ να μην μας τοποθετουν στον τομεα spam !

Μεσα απο την πλατφορμα στην περιοδo δοκιμης λειπουν η τεχνο-οικονομικη μελετη του Σχεδιου Φοινιξ , το μηχανολογικο σχεδιο και το ηλεκτρολογικο σχεδιο , η πλατφορμα του Σχεδιου Φοινιξ θα συνεχιζει να παραμετροποιητε συνεχως και μετα το περας της δοκιμαστικης εβδομαδας , στης λειτουργιες που δεν φαινονται υπαρχουν πολλα ακομα τμηματα που θα βγουν στην επιφανεια στους επομενους χρονους εξελιξης μας !

Μπορειτε πλεον ολοι να καλειτε νεους ανθρωπους να κανουν πανελαδικη δοκιμη στις λειτουργιες μας , η ανακοινωση Αρχης του Σχεδιου Φοινιξ προσδιοριζεται κατα προσεγγιση σε μια Εβδομαδα απο σημερα ..

Παιρνουμε ολοι την ευθυνη μας να αλλαξουμε το μελλον μας ΜΟΝΟΙ μας , ας δειξουμε σε αυτη την γενια οτι δεν εχει χαθει η μαχη κατα της ανθρωποτητας , ..

Ειναι τιμη μου να εχω διπλα μου τους αφυπνισμενους Ελληνες που δεν ξοδεψαν δραμι ελευθεριας για να ζησουν μια ζωη γονατιστοι ..

Σας ευχαριστω ολους για την διαθεση να σταθειτε στο πλευρο μας , καλη μας αρχη στις δοκιμες !

Νικολαος Γκονος

Προεδρος Η Ελλας Ποτε Δεν πεθαινει

Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Βασίλης 10/03/2021 @ 1:49 ΜΜ

    Καλή αρχή!
    Πάμε δυνατά!

  2. Κωνσταντίνος Αποστολίδης 10/03/2021 @ 2:54 ΜΜ

    Καλή μας αρχή!!!!
    Δυνατοί και ενωμένοι!!!

  3. Με το καλο παιδια & Καλή αρχή!

  4. Έλληνας 10/03/2021 @ 9:45 ΜΜ

    Kαλή δύναμη σε όλους!

  5. Χριστίνα Γκογκάκη 10/04/2021 @ 12:30 ΠΜ

    Το επαγγελμά μου ειναι μεσιτρια στην Αθήνα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*