13:55 - 02/10/2021

Ξεκινησε η ωρα του ξεκαθαρισματος…

Διαφημίσεις

…οσοι εχετε παραμεινει στην επιφανεια πληροφοριας θα εχετε τεραστιες απωλειες , προσπαθησαμε δεκα χρονια να σας δειξουμε τους εχθρους της Ανθρωποτητας για να ειστε ετοιμοι να αντισταθειτε , σε αυτο που ερχεται οσοι καταφεραν να αφυπνιστουν θα δωσουν την μαχη της ελευθεριας για ολους !

Ειναι επιλογη σας να θελετε να ζειτε μεσα στο ψεμα οσοι δεν τολμησατε ποτε να δειτε σε βαθος της πληροφοριες που ειναι αναγκασμενοι να σας δινουν , ειναι επιλογη σας να αφηνετε την προπαγανδα να προσδιοριζει την ζωη σας και το τι ειναι αληθεια η οχι ! ..

Σε αυτο που ερχεται την νικη θα την ονομαζουν ηττα και την ηττα νικη , στον επομενο σκλαβωμενο κοσμος σας θα υπαρχουν ελευθεροι ανθρωποι που θα εχουν νικησει αλλα εσεις δεν θα τους μαθετε ποτε , δεν θα τους βλεπετε ποτε ..!
Ποτε δεν εκανα πισω σε αυτον τον πολιτισμο της χεστρας και δεν προκειτε να κανω τωρα , με πληρη επιγνωση επελεξα της αντιδρασεις μου αναμενοντας το σκοταδι σας !

Στην τηλεοραση σημερα μιλωντας για ψευδης ειδησεις χρησιμοποιησατε σαν εικονα την σελιδα μου , οι απειλες περισσευουν στον πολεμο , καλεστε με στον εισαγγελεα και σε δικη να δουμε ποιος ειναι ο ψευτης και ποιος ο αληθινος !

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ , ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ , Απλα χρησιμοποιειτε αυτο που μονο γνωριζετε, την επιφανεια πληροφοριας και την εικονα για να επηρεασετε τα εκατομμυρια φωτοτακτισμενα στην προπαγανδα σας ζομπι !

Εδω ειμαι , δεν κρυβομαι , δεν σταματαω , οτι ειπα οτι θα κανω θα το κανω , το Σχεδιο Φοινιξ ειναι ετοιμο και θα ξεκινησει αμεσα ακομα και τον 3 παγκοσμιο να ξεκινησετε !

Περιμενω την τυφλη δικαιοσυνη του πολιτισμου που εχετε δημιουργησει να ερθει με ζυγισει , χωρις πολλα λογια παμε να μαθουμε τελικα ποιος ειναι η αληθεια και ποιοι οι ψευτες !

Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (20)

  1. Έλληνας 10/02/2021 @ 3:32 ΜΜ

    Μόλις βρήκα ότι στον Alpha έπαιξε αυτό το ρεπορτάζ που αναφέρεις.
    Σε αυτό τι έχουν να πουν; Έχουν καθόλου τσίπα; Ποιος κάνει διασπορά ψευδών ειδήσεων; Και αυτό είναι ένα ελάχιστο δείγμα του τι ισχύει στην πραγματικότητα.

  2. Έλληνας 10/02/2021 @ 3:53 ΜΜ

    …Y.Γ. Εξήγηση για αυτό που έπαθε η κυρία Δήμου υπάρχει και μας την ανέλυσαν οι καλύτεροι γιατροί που διαθέτει η χώρα μας, οι ίδιοι εκείνοι γιατροί στους οποίους εσείς δεν δίνετε ποτέ βήμα. Κάνετε απόκρυψη της αλήθειας γιατί είστε εγκληματικές προσωπικότητες.

  3. Έλληνας 10/02/2021 @ 3:59 ΜΜ

    Εδώ Νικόλα…
    youtube.com/watch?v=S8OEAUG5C5w

  4. Βασίλης 10/02/2021 @ 5:10 ΜΜ

    Ο πολιτιστικός της χέστρας μόνο λάσπη ξέρει να πετά από εδώ και από εκεί.
    Νίκο είμαστε μαζί σου σ’αυτόν τον αγώνα

  5. Μέχρι 16/10/2021 οι παρενέργειες των εμβολίων ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ!!!!!
    Και μεχρι τις 7/3/2022 η ΕΛΙΤ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΡΟΥΣΕΙ ΠΡΥΜΝΑΝ, γιατί το ΚΑΚΟ θα εχει κάνει ακομα και τα βλήτα να δουν την ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!
    Οχι ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ….
    ΟΥΤΕ μεχρι το 2025 αλλά ούτε και μεχρι το 2040….
    Μετά όμως θα αλλάξει το σκηνικό…
    Εντωμεταξύ έχουμε μπροστά μας μια 20ετια ΤΡΟΜΟΥ & ΧΑΟΥΣ για την Ανθρωποτητα….
    Βαστάτε γερά!!!!!

  6. ΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΛΑΣΠΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΦΩΝΗ ΑΛΗΘΙΑΣ . ΕΧΟΥΜΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΤΙ;;;;;

  7. Έχουν ξυπνήσει πολλοί περισσότεροι απ΄όσους ακούμε και βλέπουμε. Καθένας ξέρει …. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ για τους Ανθρώπους! Το γνωρίζω!

  8. Traveler (ΜΑΝΤΗΣ) 10/02/2021 @ 6:33 ΜΜ

    Διέγερση σε ανυπακοή… Μια μικρη προταση με μεγαλο νοημα… Αυτο με τα μπολια και τις υποτιθεμενες παρενεργειες ειναι λαθος.Δηλαδη αρκετες απο αυτες τις παρενεργειες ηταν μουφα για να φτασουμε στο σημερινο σημειο δηλαδη σε μια παγιδα.
    Στημενο απο την αρχη… Εγω το εβλεπα να ερχεται προειδοποιουσα αλλα… Φυσικα και πρεπει να συνεχισεις φιλε καλη δυναμη.

  9. Πρακτωρ 10/02/2021 @ 7:03 ΜΜ

    Οι επικοινονιολόγοι τρέχουν νεο πρόγραμμα σχετικά με το μπόλι.
    ΕΝα θα πω στον Αρχιπαπάρα που τους πληρώνει με τα χρήματα του κράτους…
    Κάνεις ότι δεν βλέπεις εεε?
    Οργανώνεις κάτι για τις 11 /10 για να αρπάξεις αφορμές ???
    Σκέφτεσαι να ρίξεις σφαίρες???
    Η ατιμωρησία τελείωσε .
    Τα σημάδια των καιρών κακομοίρη μου είναι εδώ.
    Σε λίγο θα έχει αλλάξει ο πλανήτης όλος και εσυ κοιτάς πως θα εξουσιαζεις…
    Σε λυπάμαι ..
    Αλλός κάνει κουμάντο τώρα ..και πες με τον τρελό του χωρίου..
    Νίκο μην μασας!

  10. όταν ένας άνθρωπος “πρέπει” να μετακινηθεί και ξεκίνησε με μέσα μαζικής απο πχ Πειραιά με προορισμό κέντρο Αθήνας και χωρίς να καταλάβει έχει βρεθεί στη Ρόδο, σημαίνει ότι είτε δεν ξέρει τι του γίνεται είτε δεν ξέρει τι κάνει ή το χειρότερο.. έχει χάσει την μνήμη του.Ως επι το πλείστον ο χαρακτήρας αυτού του ειδους, θα ρίξει την ευθύνη αλλού και ποτέ δεν θα δεχτεί την ευθύνη για την πράξη ή την απραξία του.Το έτος 2020 έπαιζε πολύ το σλόγκαν “προσωπική ευθύνη”..ξεχάστηκε απο αν/υπ/ευθυ-νους;;

  11. AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 10/02/2021 @ 7:23 ΜΜ

    Η γιατρός εξετάζει το εμβόλιο Covid στο εργαστήριο και σοκάρεται από αυτό που βρήκε

    Ärztin untersucht Covid-Impfung im Labor und ist schockiert über das, was sie gefunden hat

    https://uncutnews.ch/aerztin-untersucht-covid-impfung-im-labor-und-ist-schockiert-ueber-das-was-sie-gefunden-hat/

  12. ΑΛΑΪΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ 10/02/2021 @ 7:24 ΜΜ

    ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΘΩΩΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΝΟΤΗΤΑΣ ,ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ,ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΩΓΜΟ :

  13. ΑΥΤΟΣ ΞΑΝΑΠΕΘΑΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

    Στα 85 του άφησε την τελευταία του πνοή ο άλλοτε υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Παλαιοκρασσάς.

  14. ΖΕΥ(Γ)Σ STEIN 10/02/2021 @ 8:57 ΜΜ



    Η αμερικανική διαστημική υπηρεσία ανακοίνωσε ότι στις 18 Σεπτεμβρίου το Insight κατέγραψε έναν ακόμη σεισμό μεγέθους 4,2 Ρίχτερ ο οποίος όμως είχε διάρκεια μιάμισης ώρας και όπως είναι ευνόητο θα ταρακούνησε για τα καλά τον Κόκκινο Πλανήτη

  15. Εγώ τους προκαλώ να κάνουν υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για όλους αν έχουν @ρχιδι@! Αλλά δεν… Ξέρουν τι τους περιμένει… Το πολύ ένα 30% πήγε με τη θέλησή του να το κάνει το υπόλοιπο ποσοστό ειναι λόγω υποχρεωτικοτητας μην χάσουν τη δουλειά τους και τους έχουν σιχαθεί… Έχουν σιχαθεί τα κανάλια τους “ειδικούς” τη δικαιοσύνη τους 300 σιχαμενους +1 πατσαβούρα γλάστρα που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι μαξιλάρι την άσχημη μούρη της με τη γάτα… Το επόμενο στάδιο είναι το “τέλος” τους…Όλα οκ.

  16. ΘΑ ΜΕ ΣΥΛΑΒΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙ@ Ο ΚΑΘΕΣ ΠΟΥΣΤ@Σ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΛΛΑ 30 ΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΨΕΜΑ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΑΙ-ΣΙΧΤΙΡ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΑ.

  17. Λένε απλά βλακείες, ποιες ψευδείς ειδήσεις και ποια τρομοκρατία βλέπουν;;;; ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΌΗΣΗΣ ΒΛΕΠΩ ΕΓΏ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΟΤΡΟΝΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΒΈΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΧΙΩΝΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΉΣ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗΣ.

    ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ, ΠΑΛΕΨΕ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΝΙΚΟΛΑ ΔΕΝ ΚΟΤΑΝΕ ΝΑ ΣΕ ΑΓΓΊΞΟΥΝ.

  18. Γεωργιος... 10/04/2021 @ 8:09 ΠΜ

    Κουραγιο αδελφε Νικο..Το ψεμα τους και η απατη τους εχει κοντα ποδαρια ..Το θανατικο που σπειρανε ,αυτο θα θερισουνε στο τελος..Θα γυρισει μπουμεραγκ πανω στα κεφαλια τους..Δεν θα ξερουν απο που να φυγουν..Το ετσι ξαφνικα ,θα γινει ο ταφος τους..

  19. Για να φτάσουν στο σημείο να απειλούν όσους μιλούν ελεύθερα, για να ξεφτιλίζονται τόσο πολύ, σημαίνει ότι έχουν χάσει την ψυχραιμία τους και φοβούνται. Φοβίζουν επειδή φοβούνται, επειδή γνωρίζουν τα εγκλήματά τους και τρέμουν μη στραβώσει το σχέδιο και μείνουν αμανάτι μόνοι τους, μαζί με ένα εξοργισμένο πλήθος… Υπάρχει βιασύνη να προλάβουν, μαίνεται ένας αόρατος πόλεμος με στόχο την εμπρόθεσμη ολοκλήρωση σχεδίου. Εμείς πρέπει να αντέξουμε και να τους καθυστερήσουμε όσο μπορούμε περισσότερο

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*