ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Σε τουρκικό κλοιό το Καστελλόριζο! Και δεύτερο ερευνητικό στέλνουν από αύριο οι Τούρκοι-Χάρτης

· Γιώργος Μαριόλης

Το Καστελλόριζο υπό τουρκικό κλοιό ερευνητικών σκαφών. Εκτός από το YUNUS- S που ήδη βρίσκεται στην περιοχή για έρευνες και θα παραμείνει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, οι Τούρκοι στέλνουν και δεύτερο σκάφος.
Πρόκειται για το BILIM το οποίο θα πλεύσει για έρευνες όπως λένε στην περιοχή που αποτυπώνεται στον χάρτη.

Κάπως έτσι η Άγκυρα έχει “απλώσει” το “δίχτυ” των προκλήσεων της από τα παράλια της Κρήτης όπου συστηματικά με πολεμικό πλοίο παρενοχλεί το ερευνητικό σκάφος Nautical Geo ,ισχυριζόμενη ότι πλέει σε…τουρκική υφαλοκρηπίδα, μέχρι και το Καστελλόριζο. Εκεί θέλει να δείξει ότι ελέγχει την περιοχή.
Όλα αυτά μετά από την παράσταση Ερντογάν στον ΟΗΕ όπου έπαιξε τον ρόλο του …ειρηνοποιού, αλλά και μετά από το ραντεβού του Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας του Μπάιντεν , Ε. Σάλιβαν με το “δεξί χέρι” του Ερντογάν Ι.Καλίν. Στην ατζέντα υπήρχε το θέμα της ανατολικής Μεσογείου και κάποιοι υποστήριξαν ότι ζητήθηκε από τους Αμερικανούς ηρεμία. Δεν προκύπτει κάτι τέτοιο από τις τουρκικές κινήσεις.

militaire.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ο Σούλης Μαρκόπουλος με τρόπαιο σε φωτογραφία του ΕΣΑΚΕΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο Σούλης Μαρκόπουλος – Πένθος στο ελληνικό μπάσκετ για τον σπουδαίο προπονητή

Καταιγίδα πάνω από το ελληνικό τοπίο ως συμβολική εικόνα για την επιδείνωση του καιρούΕΛΛΑΔΑ

Αλλάζει απότομα ο καιρός: Βροχές και καταιγίδες από το απόγευμα – Πού θα χτυπήσει το νέο κύμα

Οχηματαγωγό πλοίο στη θάλασσα ως συμβολική εικόνα για τη φωτιά βόρεια της ΜυκόνουΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος: Φωτιά στο BLUE CARRIER 2 με 29 επιβαίνοντες – Μεγάλη επιχείρηση στη θάλασσα

2 απαντήσεις στο “Σε τουρκικό κλοιό το Καστελλόριζο! Και δεύτερο ερευνητικό στέλνουν από αύριο οι Τούρκοι-Χάρτης”

  1. Κοροιδευομστε ….γιατι να μην απλωσει η Αγκυρα τον κυκλο των προκλησεων ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ??? ΤΟ ΔΕΙΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ με τους δημοσιογραφους – γιουσουφακια προσπαθει να πεισει τον ελληνικο λαο οτι αντιδρα ψυχραιμα ενω στην πραγματικοτητα ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ , ΝΑ ΒΥΘΙΣΕΙ ΔΗΛ. ΟΠΟΙΟ ΠΛΟΙΟ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

  2. Για να συνεχίσει το καρακιτσαριό με τις “Οικογενειακές Ιστορίες” έδωσαν 1 εκατομμύριο, αλλά το Καστελλόριζο δεν είχε φαρμακείο τόσες δεκαετίες και πήγαιναν οι Καστελλοριζιοί απέναντι, στο Κας της Τουρκίας, μέχρι που ο Γιαννακόπουλος άνοιξε φαρμακείο πριν από λίγους μήνες.

    Είναι ξεχασμένα από όλους τα νησάκια μας – εσκεμμένα. Ένα διαρκές εθνικό έγκλημα είναι η πολιτική στην Ελλάδα.

    Κίναρος 2021. Μια Ελληνίδα ολομόναχη επιβιώνει στο νησί αβοήθητη…

    https://www.youtube.com/watch?v=kQoQSVHo2HA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *