Διαφημίσεις

Στη Βραζιλία, ένα ιδιωτικό αεροπλάνο συνετρίβη, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο και οι 7 επιβάτες, συμπεριλαμβανομένου ενός επιχειρηματία, της συζύγου του και τριών παιδιών του.

Οι κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου κατέγραψαν την τραγική στιγμή της συντριβής του ιδιωτικού αεροπλάνου, που είχε ως αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο και των 7 επιβαινόντων.

Η πυροσβεστική υπηρεσία της Πιρατσιτσάμπα ανέφερε ότι το αεροσκάφος απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Pedro Morganti στο Σάο Πάολο, με κατεύθυνση το Παρά, όταν συνετρίβη περίπου στις 9 το πρωί τοπική ώρα την Τρίτη.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας στο αεροδρόμιο κατέγραψε το δικινητήριο αεροσκάφος τύπου King Air B200 να τροχοδρομεί στον αεροδιάδρομο, προτού συντριβεί περίπου 15 δευτερόλεπτα αργότερα.

Τα θύματα αναγνωρίστηκαν ως ο Τσέλσο Σιλβέιρα Φίλιο, 73 ετών, η σύζυγός του Μαρία Λουίζα Μενεγκέλ, 71 ετών, και τα τρία παιδιά τους, ο Τσέλσο Μενεγκέλ Σιλβέιρα Μέλο, 46 ετών, η Καμίλα Μενεγκέλ Σιλβέιρα Μέλο Ζανφορλίν, 48 ετών και ο Φερνάντο Μενεγκέλ Σιλβέιρα Μέλο, 46 ετών.

Ο πιλότος Τσέλσο Ελίας Καρλόνι, 39 ετών, και ο συγκυβερνήτης του, Τζιοβάνι Ντεντίνι Γκούλο, 24 ετών, σκοτώθηκαν επίσης στο αεροπορικό δυστύχημα.

Σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές του ειδησεογραφικού πρακτορείου G1, η οικογένεια κατευθυνόταν στην φάρμα τους στην πόλη Ρεντεντσάο, στην επαρχία Παρά.

pronews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Ιδιωτικό αεροπλάνο συνετρίβη στη Βραζιλία αμέσως μετά την απογείωση – Νεκροί όλοι οι επιβάτες”
  1. !!! Τι είναι πάλι αυτό; Χάθηκε ο έλεγχος, ποιος ξέρει πώς, προσπέρασε τον αεροδιάδρομο και τα ‘δωσε μέσα στο δασάκι, και μέσα σε 4 δευτερόλεπτα, από 0.24 μέχρι 0.28 αναποδογύρισε! Θα μας κάνουν εμμονικούς στο τέλος, σε κάθε συντριβή να αναρωτιόμαστε αν ο πιλότος είχε κάνει το…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *