Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:17 - 18/09/2021

Η γαλουχία του ελληνικού ιατρικού φιδιού με τη διπλή γλώσσα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Περισσεύουν τον τελευταίο καιρό οι διακηρύξεις και οι πομφόλυγες περί “Νέας Νυρεμβέργης”. Στους ηθικιστές υπέρμαχους του “ανθρωπισμού”, όπως αυτός κανονιστικοποιήθηκε και στοιχειοθετήθηκε μετά το πέρας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, δεν μπορούμε παρά να αντιτάξουμε ότι “το ίδιο ποτάμι δεν περνιέται δύο φορές”. Μέσα από τους κόλπους του τότε Νικητή, ξεπήδησε η διάρθρωση τού Κόσμου όπως την ξέρουμε τώρα: Υπερεθνικοί και Διεθνείς Θεσμοί, ΟΗΕ, Διεθνές Δίκαιο, δικαιώματα…Δημοκρατία παντού. Μέσα σε αυτήν και από αυτήν την διάρθρωση με τις πλείστες “θεσμικές δικλείδες” ασφαλείας των Δημοκρατιών γεννήθηκε και το τρέχον παγκόσμιο ιατρικό πείραμα.

Είναι άτοπη και ατυχής η θεώρηση και θέση ότι μέσα σε αυτές τις διαρθρώσεις, μέσα σε αυτό το κανονιστικό -και αξιακό- σύστημα, μέσα σε αυτό το σύστημα και είδος δικαίου θα σταματήσει αυτό που πολλοί καταγγέλλουν ως ιατροφασισμό. Μέσα στην κοσμοθέαση του Νικητή υφίσταται πάντα ένα κομμάτι από το Νικημένο, ένα κομμάτι το οποίο έχει μασηθεί και χωνευτεί, και αυτό είναι κανόνας. Μέσα από τις ιστορικές ζυμώσεις συντελείται μια ιδιότυπη “πατροκτονία” όπου το γίγνεσθαι καταπίνει πάντα τη γενεσιουργό αιτία του.

Ο ιατρικός φασισμός γεννήθηκε και υλοποιήθηκε στην Ελλάδα -εδώ που εμείς ζούμε και καταγράφουμε- τουλάχιστον μια δεκαετία πριν. Το πείραμα γινόταν επάνω στα ΑμεΑ. Ανώνυμοι ιατροί-δικαστές (μέλη υγειονομικών επιτροπών του συστήματος πιστοποίησης αναπηρίας και Έλληνες στην υπηκοότητα) παραποιούσαν ανωνύμως και χωρίς τη συναίνεση -ακόμα και χωρίς τη γνώση- του ασθενούς την επίσημη διάγνωση και την κλινική εικόνα του, ενώ φέρονταν (και ακόμα φέρονται) με μειωτικό και εξευτελιστικό τρόπο στους ασθενείς ΑμεΑ. Εδώ και δέκα χρόνια, κουκουλοφόροι ιατροί και διοικητικές μαφίες εξαφανίζουν βεβαιωμένες παθήσεις ασθενών (ειδικά ψυχιατρικών και αυτιστικών) και τις αντικαθιστούν με άλλες της αρεσκείας τους, ενώ χρησιμοποιούν την ψυχιατρική τιμωρητικά, μια καταγεγραμμένη τακτική ολοκληρωτικών καθεστώτων αλλά και …σύγχρονων δημοκρατιών.

Κι αυτό για να δώσουν συντάξεις και επιδόματα κατά προτεραιότητα στους πελάτες, ενώ πρόσχαρα φιμώνουν τα στόματα των διαμαρτυρόμενων κατασκευάζοντας ψυχιατρικές ταμπέλες. Συνεργοί στο έγκλημα είναι διοικητικοί, δικηγόροι, κ.α.. Προστασία παρέχουν στους εγκληματίες ιατρούς όλες οι κυβερνήσεις της τελευταίας δεκαετίας, εισαγγελείς, δικαστές και ανεξάρτητες αρχές. Το “ευαγές” αυτό έργο γεννά οφέλη σε πολλούς “επαγγελματίες”. Μια ολόκληρη βιομηχανία προσφυγών κατά αποφάσεων ΚΕΠΑ στα διοικητικά δικαστήρια δίνει εύκολο και καλοπληρωμένο ψωμάκι σε χιλιάδες δικηγόρους. Για αυτό το κρυφό έγκλημα -το οποίο ποτέ δεν απασχόλησε τους τίτλους των φυλλάδων-, η …αδέκαστη ελληνική Ποινική Δικαιοσύνη φρόντισε να μην πληρώσει κανένας έως τώρα που μιλάμε. Καμία τιμωρία, καμία δίωξη. Το διεθνή χαρακτήρα του ελληνικού εγκλήματος κατά των ΑμεΑ επικύρωσαν τα Ηνωμένα Έθνη, και συγκεκριμένα η Επιτροπή CRPD με απόφασή της (42/2017 CRPD). Ήταν ζήτημα χρόνου και αδήριτη νομοτέλεια να εξαπλωθεί ο ιατρικός φασισμός και να γενικευτεί.

Στην παρούσα κυβέρνηση είναι πρόδηλο ότι έπεσε ο λαχνός να εφαρμόσει αυτό για το οποίο προετοιμάζονταν και συμμετείχαν οικειοθελώς οι κρατικοποιημένες μάζες (οι οποίες κατ΄ ευφημισμόν αποκαλούνται “Οργανωμένη Κοινωνία των Πολιτών”) και οι θεσμοποιημένες οντότητές τους όλα αυτά τα χρόνια. Σιγά-σιγά το δηλητηριώδες βέλος διάβρωνε τη φλέβα αυτού που ονομάζεται “συλλογική συνείδηση”, όπως η ακίδα του ιού μολύνει το αίμα. Προτού, λοιπόν, όλοι οι διαπρύσιοι ρήτορες της ιατρικής ηθικής προαναγγείλουν “Νέες Νυρεμβέργες”, θα πρέπει να γίνει ο λογαριασμός σωστά. Θα πρέπει να “ανοίξουν” όλα τα ιατρικά εγκλήματα που συνέβησαν στην Ευρωπαϊκή και φιλελεύθερη Ελλάδα με την πρόσχαρη ανοχή, αν όχι συμμετοχή των κρατικοποιημένων πληθυσμών (κατ΄ευφημισμόν “Κοινωνία των Πολιτών”), και με την σφραγίδα της Ελληνικής Δικαιοσύνης και των “Διεθνών Θεσμών”.

Λυπούμαι· η συλλογική Μαυρίλα δεν θα καθαρίσει έτσι απλά. Αυτό που τώρα είναι οφθαλμοφανές στους “νεοαφυπνισμένους” υπέσκαπτε και ξεθεμελίωνε χρόνια τώρα τη συνείδηση. Κι ίσως, όσοι και όποιοι δύνανται, σε μια ειλικρινή και επώδυνη ανασκόπηση, αντιληφθούν ότι τελικά υπήρξαν πολλοί -πολλοί περισσότεροι από όσοι στην αρχή αυτοί φαντάστηκαν- οι αυτουργοί και οι συντελεστές της ιστορικής περιπέτειας που εσχάτως βιώνουμε.

Οι υπόλοιποι απλά θα βιώσουν την πτώση σε έναν ιδιότυπο, αλλόκοτο και ακατανόητο, καθολικό πόλεμο.

Παραθέτω ντοκουμέντα ιατρικού φασισμού τα οποία έχουν δημοσιευτεί εδώ και πάνω από δύο χρόνια, στην Προ Κορωνοϊού Εποχή:

https://katohika.gr/igia/poios-skotose-ton-skilo-ta-mesanihta/

https://katohika.gr/igia/aksiotime-kirie-dieuthinta/

Η ειρωνεία είναι ότι ο νυν Υπουργός Υγείας, νομικός ων, ο οποίος έχει κάνει και διδακτορικό πάνω στο Ιατρικό Δίκαιο, και ο οποίος κλήθηκε επισήμως από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο να καταθέσει δημοσίως δήλωση ότι στο πολιτικό μυαλό του δεν υπάρχει ούτε κόκκος φιλοναζιστικών ιδεών και προτύπων, γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα από τα νεοναζιστικά έργα και τις ημέρες του σύγχρονου νεοελληνικού Άουσβιτς που ονομάζεται ΚΕΠΑ.

Ως δικηγόρος μάλιστα υπηρέτησε και την έμμεση παραθεσμική οχύρωσή του, παρέχοντας νομικές συμβουλές και διαμορφώνοντας το καταστατικό ενός Σωματείου (φερόμενου και ως ιατρικής εταιρείας) που απαρτίζουν περίπου 500 ιατροί από τους χιλιάδες που συμμετέχουν στις υγειονομικές επιτροπές του ΚΕΠΑ.

Πρόκειται για τον πυρήνα του νεοναζιστικού μορφώματος των ανωνύμων ιατρών-δικαστών του ΚΕΠΑ. Επικεφαλής αυτού του Σωματείου είναι ένας Ψυχίατρος. Στο δικηγορικό Γραφείο του κ. Πλεύρη, και προσωπικά στον ίδιο, παρέδωσα φάκελο μηνύσεως με αποδεικτικά στοιχεία των εγκληματικών ενεργειών των ανωνύμων ιατρών του ΚΕΠΑ (με τα ονόματά τους και τις υπογραφές τους όμως), και αυτό έτυχε να συμβεί την 27η Ιανουαρίου (2017), ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος. Αν και ο νυν Υπουργός Υγείας εξέφρασε την πρόθεση να παρακολουθεί τη μήνυσή μου, όταν είδε τα ονόματα των μηνυόμενων ιατρών εξαφανίστηκε μη επιστρέφοντάς μου ποτέ και το φάκελο που τού παρέδωσα.

Για την ιστορία, αντιμέτωπο στη μήνυσή μου κατά των ανωνύμων ιατρών του ΚΕΠΑ βρήκα, ως νομικό υπερασπιστή τους, τον εθνικό και διεθνή δικηγόρο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, γνωστό ποινικολόγο κ. Βασίλη Χειρδάρη, αλλά φρόντισαν σύσσωμοι οι εισαγγελείς να μην φτάσουμε ποτέ μετά από πέντε χρόνια σκοτεινών περιπετειών πολλαπλών μηνύσεων σε κανένα ακροατήριο, σε καμία δικαστική αίθουσα.

Τώρα αν εγώ, ως άλλο ΚΙΣ, ζητήσω από τον Υπουργό Υγείας να αποκηρύξει δημοσίως το δεκαετές βδέλυγμα της ανώνυμης διοικητικής ιατρικής του ΕΦΚΑ-ΚΕΠΑ και τα εγκλήματά της, τι λέτε, δύναται να το πράξει, όταν μια τέτοια κίνηση συνεπάγεται την αποκαθήλωση των εθνικών θεματοφυλάκων της Ιατρικής και Ψυχιατρικής στη χώρα, ήτοι του ΠΙΣ του κ. Εξαδάκτυλου, του ΙΣΑ του κ. Πατούλη, της ΕΨΕ του καθηγητή Πλουμπίδη, του ΚΕΣΥ της κ. Γκάγκα, αλλά και της ΕΣΑμεΑ του κ. Βαρδακαστάνη και πλήθους θεσμών, παραθεσμών, Σωματείων και Συλλόγων ΝΠΔΔ που γαλουχούν και ενθαρρύνουν τα νεοελληνικά ιατρικά φίδια με τη διπλή γλώσσα;

Αυτό που με κάνει να δημοσιοποιήσω τα παραπάνω είναι, όπως συμβαίνει και με το ΚΙΣ, η αδιαπραγμάτευτη απέχθειά μου για το ναζισμό και το ρατσισμό και δη όταν εκτελούνται θεσμικά και “επιστημονικά” πάνω στο τομάρι και το κεφάλι ανθρώπων με αναπηρίες.

Γιώργος Σαρανταυγάς
Διεθνολόγος – Πολιτικός Επιστήμων

 

Πηγή: https://eurocrisis.wordpress.com

Για την αντιγραφή,

Τέντζερης



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*