Διαφημίσεις

Του Άρη Σπίνου

Αν και δεν είναι του γούστου του Πρωθυπουργού τα καφενεία και η πρέφα η εμφάνισή του μέσα στην εκκλησία στον αποχαιρετισμό του Μίκη Θεοδωράκη, είναι τουλάχιστον τραγική!

Είναι αυτή στάση σώματος και μάλιστα μέσα στην εκκλησία; Σταυροπόδι και με το χέρι αραχτό, λες και περιμένει να του πάρουν παραγγελία για καφέ;

Τόσους έχει εκεί στις δημόσιες σχέσεις, ένας δεν βρέθηκε να του πει πως γίνεται ρεζίλι, αφού η εικόνα του αναμεταδιδόταν από την κρατική τηλεόραση;

edolio5.blogspot.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
7 σχόλια στο “Ρίξε τα ζάρια Μπάμπη! Σταυροπόδι και με το χέρι αραχτό ο Μητσοτάκης, λες και περιμένει να του πάρουν παραγγελία για καφέ. Σε ζωντανή σύνδεση από όλα τα κανάλια η αγγαρεία και το ρεζιλίκι του πρωθυπουργού.”
  1. Η συμπεριφορά και η σχέση των εγκληματιών /συμμοριτών δημοσιογράφων, πολιτικών, τραπεζών, εισαγγελέων, αστυνομικών και λοιπών δημοσίων προς τους Έλληνες, είναι καθαρά σχέση δούλων και υποζυγίων με τους ιδιοκτήτες/βασιλιάδες τους / μαφιόζικες συμμορίες. Το κράτος, οι δημόσιοι οργανισμοί είναι τα “μαγαζάκια” τους.

    Μεγαλύτερη προσβολή για έναν λαό, να ανέχεται να τον αντιμετωπίζουν ως δούλο, δεν υπάρχει.

    Η υπηρέτες της αστυνομίας είναι η προσωπική τους φρουρά – το υπηρετικό προσωπικό για την

  2. Και τι ξέρει από εκκλησία ο φούφωτος; Τι ξέρει από την προσφορά του Μίκη Θεοδωράκη στον πολιτισμό ο φούφωτος; Τι ξέρει από ο,τιδήποτε ο φούφωτος;
    Στο μυαλό του επικρατεί μόνιμα μια θολούρα, γι’ αυτό γουρλώνει το μάτι και χαμογελά ηλιθιωδώς σε ανύποπτο χρόνο. Αυτά, σε συνδυασμό με το ότι έχει καβαλήσει τραγικά το καλάμι της εξουσίας o ψυχάκιας, και να το αποτέλεσμα.

  3. Δεν μπορω να ξεχωρισω ποια αρσενικοθηλυκη ξεφτιλα
    ειναι μεγαλυτερη…

  4. @A.A.A.A. Βαρούμ νιχτ; Άντε, βάλε και μία ντολμαδάκια, αλλά να είναι χανιώτικα, τυλιγμένα με κρεμμύδι αντί για αμπελόφυλλο, όπως τα έκανε η γιαγιά… παρντόν… η μαμά η Μαρίκα.

  5. Διακατεχετε απο μια εωσφορικη επαρση και αλαζονια,νομιζοντας οτι ολα γυρω του ειναι κληρονομικο δικαιωμα..Αψυχος αναισθητος,μεγας ανθελληνας,α..νοητος,ανευ νοησης,ανδρεικελο σκοτεινων δυναμεων,οτι ποιο απεχθες εχει περασει στην συγχρονη ιστορια του εθνους..Το ονομα του θα γραφτει διπλα με αυτο του εφιαλτη,και του νενεκου..Εφιαλτης ,γενοκτονος μειοδοτης,οτι αρνητικο προσημο και να του δωσει καποιος πεφτει μεσα!Ο Τσαουσεσκου φανταζει μπροστα του αγγελουδι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *