Διαφημίσεις

«ΣΚΑΝΔΑΛΟ» στην Χαλκίδα!!! 18χρονη με αιμορραγία μετά το εμβόλιο – Δεν καταγράφουν ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ! vid

Μάνα υγειονομικός ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ! Πόσα περιστατικά κρύβουν;;; Ποιός θα ασχοληθεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;

Πάνω από πενήντα εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Χαλκίδας έχουν μπει σε καθεστώς αναστολής. Ανάμεσά τους είναι γιατροί, νοσηλευτές, λοιπό προσωπικό και αποκλειστικές, ενώ μία μάνα πέταξε «βόμβα» για το παιδί της , 18 ετών, το οποίο έπαθε εσωτερική αιμορραγία μετά την πρώτη δόση του εμβολίου, και ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Πόσες παρενέργειες κρύβουν πια!!!

Αναφέρει χαρακτηριστικά η μητέρα:

«Το δικό μου το παιδί, ήθελε να εμβολιαστεί για να πάει στο πανεπιστήμιο.

Με την πρώτη δόση εμβολίου που κάναμε, μέσα σε τέσσερις μέρες έπαυε εσωτερική αιμορραγία!

Ρώτησε στο νοσοκομείο και μου είπαν ‘μπορεί να κάνει και την δεύτερη δόση, δεν παθαίνει τίποτα’, αλλά κανείς δεν υπογράφει.

Το περιστατικό της κόρης μου δεν έχει καταγραφεί. Δεν καταγράφονται πουθενά (οι πιθανές παρενέργειες). Κανείς δεν διερευνά τίποτα. Το παιδί μου τώρα νοσηλεύεται μετά από δύσκολο χειρουργείο, με 36 αιματοκρίτη, φτάσαμε 25-28».

Δείτε από το 10.00 λεπτό του παρακάτω βίντεο:

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “«ΣΚΑΝΔΑΛΟ» στην Χαλκίδα!!! 18χρονη με αιμορραγία μετά το εμβόλιο – Δεν καταγράφουν ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ! vid”
  1. Φίλη αναγνώστρια, άκουσέ με καλά, να εμβολιάσεις το παιδί σου αν βαρέθηκες να το μεγαλώνεις, να σπαταλάς ενέργεια, χρόνο και χρήμα για αυτό. Δυστυχώς εγώ δεν κινήθηκα γρήγορα κι έχασα ως μάνα τη δυνατότητα της έκτρωσης όσο ήταν καιρός. Όμως τώρα ευχαριστώ την κυβέρνηση που με το εμβόλιο μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω έκτρωση στο παιδί μου κι ας είναι μεγάλης ηλικίας. Βλέπω το εμβόλιο σαν έκτρωση δεύτερης ευκαιρίας. Θα κάνω στο παιδί όσες δόσεις χρειαστούν, μέχρι να το ξεκάνει η επιστήμη. Thanks

  2. ο δικό μου το παιδί, ήθελε να εμβολιαστεί για να πάει στο πανεπιστήμιο
    Na min pate pouthena minete akiniti oloi kai tha deite poso efkola gamiete afto to matrix me olous tous gourlomatides. Oute sfera den tha pesei opos stin India me ton Gandi. Alla den akoute mono oti sas lene oi gourlomatides.

  3. Nα μην πάει να εγγραφεί ΚΑΝΕΝΑ παιδί φέτος στο πανεπιστήμιο και στο σχολείο. Αντί να παίρνει ο καθένας ό,τι ρίσκο του έλθει στο κεφάλι, ας γίνει μια συνεννόηση των γονέων μαθητών και φοιτητών μέσω Facebook κλπ να μποϊκοτάρουν ΟΛΟΙ τα σχολεία και τα πανεπιστήμια φέτος μέχρι να ρεζιλευτούν διεθνώς τα λαμόγια και να πετύχουμε επιτέλους κάτι! Έτσι κι αλλιώς σιγά την ποιότητα στα μαθήματα που γίνονται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek