15:16 - 29/08/2021

O Καναδάς μόλις παρήγγειλε 7 δόσεις εμβολίων covid για κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί

Διαφημίσεις

Υπό την κουτσή ηγεσία του Τζάστιν Τριντό, ο Καναδάς βρίσκεται σε μια αποστολή να “χτίσει ξανά καλύτερα” και να εφαρμόσει μια “Μεγάλη Επαναφορά” – κωδικές ονομασίες για τον κομμουνισμό και τον πληθυσμιακό έλεγχο. Αυτό το σύστημα ελέγχου και υποταγής κλιμακώνεται σε υποχρεωτικά εμβόλια για ταξίδια, εργασία, αγορές και πωλήσεις. Ο πρωθυπουργός απειλεί σήμερα τις ατομικές ελευθερίες όλων μας για το θέμα αυτό, εγκαθιδρύοντας μια κοινωνία δύο ταχυτήτων, μια ολοκληρωτική δικτατορία, ένα ιατρικό Απαρτχάιντ.

Δεν αρκεί να αναγκάσει τον πληθυσμό να ζητήσει άδεια για να συνεχίσει την κανονική του ζωή. Δεν αρκεί να απειλείται η αυτονομία του σώματος και η συναίνεση σε κάθε βήμα. Δεν είναι αρκετό να εξαναγκάζεις τον πληθυσμό να παραταχθεί για πειράματα που αναπαράγουν βιολογικά όπλα στο αίμα τους, ενώ παράλληλα κλείνεις τα μάτια στους θρόμβους αίματος, τις νευρολογικές βλάβες, τις σοβαρές ασθένειες και τις φλεγμονές της καρδιάς που μαστίζουν τους εμβολιασμένους.

Με αλαζονεία, η καναδική κυβέρνηση μόλις παρήγγειλε 293 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου κατά του κολοβακτηριδίου για έναν πληθυσμό 38 εκατομμυρίων ανθρώπων. Αυτό είναι αρκετό εμβόλιο θρόμβου για να εμβολιαστεί κάθε άνδρας, γυναίκα και παιδί εφτα φορες τα επόμενα χρόνια!

Έρχονται διμηνιαίες ενέσεις βιολογικού όπλου στον Καναδά;

Ο Καναδάς μόλις υπέγραψε σύμβαση με τη Moderna για την προμήθεια 20 εκατομμυρίων δόσεων πειραματικού mRNA για τα έτη 2022, 2023 και 2024. Η σύμβαση αφήνει επίσης περιθώριο για επιπλέον 15 εκατομμύρια δόσεις κάθε χρόνο. Νωρίτερα μέσα στο έτος, ο Τρουντό ανακοίνωσε ότι ο Καναδάς είχε επίσης εξασφαλίσει συμφωνία με την Pfizer, αποθηκεύοντας 35 εκατομμύρια ενισχυτικές δόσεις για το 2022 και επιπλέον 33 εκατομμύρια ενισχυτικές δόσεις για το 2023. Η σύμβαση αφήνει χώρο για επιπλέον 60 εκατομμύρια δόσεις για τα επόμενα δύο χρόνια και 60 εκατομμύρια ενισχυτές για το 2024.

Με την εφαρμογή ενός συστήματος υποδούλωσης των εμβολίων, οι καναδικές αρχές μπορούν να κρατούν σε ομηρία τις ελευθερίες των ανθρώπων και να εκφοβίζουν τους ανθρώπους να παίρνουν όσες δόσεις πρωτεΐνης ακιδας διατάζουν. Καθώς οι αρχές δημόσιας υγείας αποθηκεύουν 293 εκατομμύρια δόσεις για τα επόμενα χρόνια, φαίνεται ότι οι διμηνιαίες ενέσεις βιολογικού όπλου είναι πλέον πιθανές.

Μόλις πριν από λίγους μήνες, τα εμβόλια covid-19 χαιρετίζονταν ως “θαύμα της επιστήμης” που έβαζε “τέλος στην πανδημία”. Αυτές οι ψεύτικες υποσχέσεις προπαγάνδας παίχτηκαν με υπολογισμένο και έγκαιρο τρόπο, για να πείσουν τον κόσμο ότι τα εμβόλια σώζουν ζωές και ότι σύντομα θα αποκατασταθεί κάθε ελευθερία. Αλλά τώρα, μόλις λίγους μήνες αργότερα, η αφήγηση έχει αλλάξει και δεν θα υπάρξει ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΛΟΣ στις εντολές μάσκας, στη λογοκρισία, στον περιορισμό των ταξιδιών, στον εντοπισμό επαφών, στη στέρηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στις εξαναγκαστικές δόλιες δοκιμές, στις εντολές εμβολίων, στην απομόνωση και στον εγκλεισμό.

Θα πρέπει ο Καναδάς να χτίσει νέα νοσοκομεία και να αποθηκεύσει σακούλες για πτώματα, καθώς επιβάλλουν το θάνατο στο λαό τους;

Το Covid-19 είχε πάντα να κάνει με την υποδούλωση, τον αναγκαστικό εμβολιασμό και τον ολοκληρωτισμό, και οι κυβερνήσεις δεν πρόκειται ποτέ να παραιτηθούν από την παράνομα αποκτηθείσα εξουσία τους, καθώς υπόσχονται να σας “προστατεύσουν”.

Δεν έχει σημασία το γεγονός ότι αυτά τα νέα φάρμακα mRNA βρίσκονται ακόμη σε κλινικές δοκιμές και είναι αποδεδειγμένα επικίνδυνα για το καρδιαγγειακό σύστημα, με δεκάδες χιλιάδες σακούλες πτωμάτων να το αποδεικνύουν. Σε διάστημα μόλις τριών μηνών, η Moderna έλαβε πάνω από 300.000 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών από καταναλωτές, αναφορές που δεν παρουσιάστηκαν ποτέ σε κανένα κυβερνητικό σύστημα επιτήρησης, όπως απαιτείται από το νόμο.

Τα έντονα εμβολιασμένα έθνη της Μεγάλης Βρετανίας, της Αυστραλίας και του Ισραήλ βρίσκονται επί του παρόντος εγκλωβισμένα σε ένα τέταρτο κύμα υψηλών νοσηλειών, επειδή τα εμβόλια έχουν καταστρέψει την ανθρώπινη ανοσολογική απόκριση μέσω της ενίσχυσης που εξαρτάται από τα αντισώματα και μέσω της άσκησης επιλεκτικής πίεσης στις πρωτεΐνες αιχμής για μετάλλαξη.

Καθώς οι νοσηλείες αυξάνονται, μια νέα έκθεση δείχνει ότι τα παιδιά και οι νεαροί ενήλικες έχουν δώδεκα φορές περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν μυοκαρδίτιδα από τα εμβόλια απ’ ό,τι πιστεύαμε προηγουμένως. Οι κλινικές δοκιμές της Pfizer δείχνουν ότι οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι δέκα φορές πιο συχνές μετά τη δεύτερη δόση των πρωτεϊνών spike. Τι μπορεί να συμβεί στο καρδιαγγειακό σύστημα ενός ατόμου μετά από τρεις, τέσσερις, πέντε δόσεις; Μήπως το ποσοστό των τραυματισμών και της αποπληξίας από το εμβόλιο αυξάνεται κατά δεκαπλάσιο με κάθε επόμενη ένεση; Καθώς ο Καναδάς ετοιμάζεται να εμβολιάσει τους πολίτες πολλές φορές κάθε χρόνο, θα πρέπει η κυβέρνηση να χτίσει επίσης νέα νοσοκομεία και να αποθηκεύσει σακούλες για πτώματα; Ή μήπως οι αρχές θα προστατευτούν συνεχίζοντας να χτίζουν στρατόπεδα συγκέντρωσης, να μαζεύουν και να κατηγορούν τους ανεμβολίαστους για όλα τα εγκλήματα που διαπράττουν η κυβέρνηση και οι φαρμακευτικές εταιρείες;

naturalnews.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. hidden character 08/29/2021 @ 6:18 ΜΜ

    Με κάνει πολύ εντύπωση η λαγοί και οι πράξεις τους. 3η δοση 4η δόση αγορές η Δ ρίχνει τα προηγούμενα και όλα αυτά. Σκέφτηκε κάνεις πως ο λόγος αυτών είναι ώστε σε μια 3ετια να έχουν φτιάξει έναν εξαρτημένο κόσμο που θα ζει κάνοντας κάθε 6 μήνες δόση ώστε να έχει ελευθερία μετακινήσεων εργασίας και συναλλαγών; ένας τεχνιτος ιός που καταστελεται μόνο με δόση σε δόση. Οι λοιποί πουλο… Έναν κόσμο εξαρτημένων πρεζακιδων για λίγη απόλαυση. Κάπου τοχω δει σε κάποια ταινία, χωρίς την δόση σ δεν ζεις

  2. Τι είναι αυτό τώρα…;;!!!
    Ο πατήρ Ελπιδιος ειχε πει πριν μήνες, ότι τα εμβόλια θα είναι 7 !!!!!
    Έλα Χριστε μου…. τι γίνεται εδώ….;

  3. Ενέσεις μέχρι θανάτου 08/29/2021 @ 10:53 ΜΜ

    Για συμβολικούς και μόνο λόγους, θα πρέπει οι ενέσεις να γίνονται στον κώλο. Από ιατρικής άποψης άνετα μπορεί να γίνει ένα εμβόλιο στον γλουτιαίο μυ, όμως για καθαρά και μόνο πρακτικούς λόγους το κάνουν στο χέρι επειδή δεν είναι εύκολο να στήνουν παραβάν για κάθε έναν και κάθε μία που θα ξεβρακώνεται. Όμως είναι επιτακτική ανάγκη να γίνεται στον κώλο για λόγους συμβολισμού κι οι δόσεις να είναι άπειρες, να επαναλαμβάνονται κάθε λίγους μήνες μέχρι να πεθάνει κανείς. Έτσι γίνεται η δουλειά μάγκες!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*